Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

35 N 8142 Ceyhun

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcintun

hoşgeldin kazasız belasız sürüşler dilerim. ne kadar doğru bir karar verdiğini ileride anlayacaksın. Ama aracı limitler haricinde hiç zorlama.

mutu

hoşgelip boş gitmeyeceğiniz biryer
Muhammet İNNECİ
34 AJ 1212
156 t.spark
159 jtd

ceycey84x

kesınlıkle katılıyorum bos gıdılebılcek bır sıte degıl cunku...

babi

hoşgeldiniz kazasız belasız sürüşler
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

ceycey84x

quote:

hoşgeldin kazasız belasız sürüşler dilerim. ne kadar doğru bir karar verdiğini ileride anlayacaksın. Ama aracı limitler haricinde hiç zorlama.

ilk aldıgımda bıraz sıkıstırdım sımdı acıl bır durum olmadan yapmıyorum alfa bu konuda sanırım bıraz hassas?

ceycey84x

tesekkurler

burcintun

yazdıklarından biraz onu çıkarmıştım bir uzman olarak onun için uyarma gereği gördüm. Sonra Alfa Romeo kötü falan deme. ne kadar güzel bakarsan sana hiç ihanet etmez.

ceycey84x

yerıne gore yaptıktan sonra bence sorun olmaz :) ılk aldıgımda bıraz nelerle kapısabılır merak oldu tabı

ceycey84x

Arkadaslar foto paylasayım ıstedım elımde suan bu vardı en kısa zamanda fotoları cekıp paylasıcam araba bıraz pıs kusura bakmayın artık :):)

Register or Login" border=0>

Edited by - ceycey84x on 19/03/2009  10:13:40

asklepios

hoşgeldiniz

kazasız belasız inşallah

ceycey84x

amin cumlemıze zaten bı kaza gecırdım perte cıktı golfum allah kımsenın basına vermesın

zeitgeist

hoşgeldiniz ve hayırlı olsun

VW'den sonra çok farklı bir deneyim olacak sizin için, ama daha mutlu olacağınızdan eminim.

ceycey84x

temmuzda aldım 147 mi ama bınmekten herzaman zevk alıyorum

ceycey84x

alfanın keyfı yok hıcbır arabada...

147BLACK

Ceyhun aramıza hoşgeldin.
Donanım Haber'e bakmadığım için pek fazla seni cevaplayamadım.
Sonunda Alfa'cı olduğuna sevindim. Artık bilginin kaynağındasın.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

ceycey84x

aynen ole azmı dedın bana 2 senedır alfa al dıye kardesım benım dınledım sonunda senı :) gercı yazın aldım ama olsun

alfa147black

hayırlı olsun.. sesler başta huzursuz etsede alıştım ben

ceycey84x

o seslerıde yok etsek zaten tamam dıcem :)

ceycey84x

arabayı parlatmak ıcın ne onerırsınız arkadaslar?gercı hep temızdır aracım her kes doner bakar ama yaza dogru pasta cila boya koruma yaptırcam zaten ama temızlerken kendım ole ne onerırsınız?

Dentist

İlgilendiğin konu başlıklarını "forumda ara"işlevini kullanarak bulabilirsin Ceyhun.
Gerek müzik sistemleri,gerekse boya koruma ve parlatma konularında çok detaylı açıklamalarımız ve de uygulama fotoğraflarımız da var.
Örneğin Meguiar's ve ürünleri  bunlardan biri;ben dahil pek çok arkadaşımız uygulattık ve de çok memnunuz.
Sana önerim ilgilendiğin konularla ilgili başlıkları arayıp, sonra da dikkatlice okumandır.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

ceycey84x

tamamdır abı bıkac konu bulmustum gercı sormak ıstedım

ceycey84x

cok yakında yenı degsıklıkler olucak bıraz bekletcem...

metabax

Hoş geldiniz Ceyhun Bey, kazasız sürüşler dilerim.. Önceki aracınız Golf ile 147 nizi karşılaştırırsanız neler söyleyeceğinizi merak ediyorum..

ceycey84x

golfum 4 serısıydı yanı bıraz eskı 2001 modeldı onun yerı ayrı hayatımı golfe borcluyum o sayfa kapandı tabıkı ama surus keyfı serılık tat alma alfa tabıkı tek gecerım bıraz da para bırıktırseydım zaten aklımda 3.20 e46 vardı ama alfa butun planlarımı yıktı bırkere kullanmam yettı hatta aynı paraya megane II hb 1.6 vardı onuda kullandım golfumden hıc bır farkım yoktu onermıyorum kımseye megane bılmıyorum ben hıc ısınamadım

Edited by - ceycey84x on 24/03/2009  09:39:51

ceycey84x

Register or Login" border=0>

Kaza fotomu paylasmak istedim kımse dırek agaca gırdım sanmasın sag serıtten gıderken sıyah bora 34 plakalı bır arac sıkıstırdı bende sıyırırmıyım dıye az saga kırdım kaldırıma degdı teker az mesafe varmıs lastık patladı kaldırıma cıktı aırbag acıldı 1-2 sanıye sonra agaca gırmısım gormedım zaten o anı aırbag acık oldugu ıcın allah kımsenın basına vermesın...