Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oğulcan Yücel

Umarım siz de istediğiniz jantı bulursunuz. Cidden aracımı çok seviyorum gün geçtikçe daha da çok sevicem eminim :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

FB10ur

Hoşgeldiniz maşallah harika görünüyor..

h.t

Hoşgeldiniz , 147 harika görünüyor maşallah

Sent from my iPhone using You are not allowed to view links. Register or Login

ihsany

Hoş geldiniz, kazasız belasız ve de cezasız sürüşler dilerim  :alfisti:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Hoş geldiniz, kazasız belasız ve de cezasız sürüşler dilerim  :alfisti:
+1 hoşgeldiniz...
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Yiğit Doğukan

Hoş geldiniz. Bu jantlar favorim  :yukari-ok:

ByAKINCI

Hoşgeldiniz konuyu okuyunca bir an kendimi gördüm :) Benimde ilk göz ağrım sizinle benzer duyguları paylaşıyorum  :) İyi günlerde kullanın.  :nazar:
147 Blackline Red

Fatihob

..

Oğulcan Yücel

Arkadaşlar yeniden çok teşekkür ederim :) 147 kullananlara bir sorum olcak: direksiyon diğer araçların direksiyonuna göre biraz sert değil mi ? Yani benim araca özgü bir durum değil. Guiliettada d moddaki direksiyondan bile sert geliyor çünkü o nedenle sorayım dedim.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

egeozal1

Arkadaşlar yeniden çok teşekkür ederim :) 147 kullananlara bir sorum olcak: direksiyon diğer araçların direksiyonuna göre biraz sert değil mi ? Yani benim araca özgü bir durum değil. Guiliettada d moddaki direksiyondan bile sert geliyor çünkü o nedenle sorayım dedim.

Aynen öyle Alfa'ların direksiyonları diğer araçlara göre daha ağırdır. Yani şöyle örnek vereyim benim 2005 147 direksiyonu 2005 corolla dan daha ağır...  Ama her şeye rağmen seviyorum Alfa'mı :alfisti: :arkadasim:

Gouki

Kesinlikle daha sert ozellikle 17" jant da varsa. Zaten biliyorsunuz Giu direksiyonu elektrik destekli 147 ise bilek :) Ama his konusunda tabiki 147 daha iyi.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Oğulcan Yücel

Sadece merak ettiğim için sormuştum :) Alfamdan asla vazgeçmem :)

egeozal1

Kesinlikle daha sert ozellikle 17" jant da varsa. Zaten biliyorsunuz Giu direksiyonu elektrik destekli 147 ise bilek :) Ama his konusunda tabiki 147 daha iyi.

Daha 17" ye geçemedik geçince daha iyi anlarım ama 15" de de sert siz merak etmeyin  ;) :serefe:

tolga_ozhan

O sert direksiyon şehir içi manevralarda dezavantaj gibi gözükse de yüksek süratli otoban kullanımında ve  viraj içinde yol, su, elektrik olarak döner. Gerçekten süper başarılı bir direksiyon tepkisi çıkar ortaya. Kimine göre  de 147 ve 156'yı gerçek Alfa yapan tarafların başında gelir.

Murad

O sert direksiyon şehir içi manevralarda dezavantaj gibi gözükse de yüksek süratli otoban kullanımında ve  viraj içinde yol, su, elektrik olarak döner. Gerçekten süper başarılı bir direksiyon tepkisi çıkar ortaya. Kimine göre  de 147 ve 156'yı gerçek Alfa yapan tarafların başında gelir.
Kesinlikle katılıyorum. Şimdiye dek standart bir çok marka aracı kullandım, içlerinde kesinlikle Alfa'ların direksiyonu en iyi hisse ve güvenilirliğe sahip. Direksiyonun bir miktar ağır olması yolu hissetme açısından da keyifli ve zevkli.

tolga_ozhan

Ayrıca hidrolik direksiyonu bile olmayan 4C'yi günün birinde kullanmak için sabırsızlanıyorum.

Oğulcan Yücel

Sürüşü çok daha zevkli hale getiriyor direksiyonun tepkileri de çok daha iyi oluyor dediğiniz gibi. Benim biraz daha sert olmasının nedenlerinden biri de 17 inch jantlardır. Ancak bizim direksiyon sisteminde de elektrik takviyesi var galiba çünkü direksiyonu tam sağ ya da tam sol yapıp sona dayadığınızda devirde değişme oluyor.

egeozal1

Bizim 147 lerin hepsi Hidrolik elektrik direksiyon ilk Mitoda kullanıldı Alfa da diye biliyorum. :) Devir düşmesi bana biraz tuhaf geldi. Arabaya inince deneyeceğim. :arkadasim:

Oğulcan Yücel

Normalde mekanik bir aksamdan devir düşmemesi gerekir o nedenle elektrik takviyeli olabilir diye düşündüm :)

egeozal1

Haftasonu test edeyim yazarım konuya. :)

Oğulcan Yücel

Bekliyorum testinizin sonucunu  :) Yoksa benim araçta sıkıntı var  :o

Gouki

Devirdeki degisimin nedeni gucunu v kayisindan alan direksiyon pompasinin en uc noktalarda artik motoru iyice zorlamaya baslamasi. Direksiyonunuzda elektrik destegi yok zaten olsa tuy gibi olur.