Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 166 TS - 09 KK 692

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

anladığım kadarıyla sizin jant göbeğini poryaya oturtmak için bilezik kullanılmış,bijon kısmıyla ilgili bişey yapılmamış.direk takılmış +2 mm lik jant.bijonları söküp takarken muhakkak anahtar kullanın,tabanca kullandırtmayın.benim jantlarda 5x100,olması gereken 98. bende direk taktım ,bugüne kadarda (2 sene) bi sıkıntı yaşamadım ama bu garanti anlamına gelmez.75 de gerçi saplama var,o yüzden daha sıkıntızsız jantı oturtmak.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

blackeyekenan

You are not allowed to view links. Register or Login
anladığım kadarıyla sizin jant göbeğini poryaya oturtmak için bilezik kullanılmış,bijon kısmıyla ilgili bişey yapılmamış.direk takılmış +2 mm lik jant.bijonları söküp takarken muhakkak anahtar kullanın,tabanca kullandırtmayın.benim jantlarda 5x100,olması gereken 98. bende direk taktım ,bugüne kadarda (2 sene) bi sıkıntı yaşamadım ama bu garanti anlamına gelmez.75 de gerçi saplama var,o yüzden daha sıkıntızsız jantı oturtmak.
aynen öyle oldu. Bende makinayla sıktırtmadım.. Saplamaları soktuler benden bu sıkıntı olmaz dimi. Yada takmak lazımmı tekrar. Birde bende 120 civarı bir titreme oluyor çok hfif ma hızı 140 ve sonrasında yapmıyorr. Bu neyle ilgili acaba. Balanslr zaten yeniii. Rot olabilir mi..

ALFA 156 1.6 DISTINCTIVE (2005)

sariertan

Balans ayarları araç üzerinde yapılmadıysa ondan olabilir. Orijinal ekipmanlar takılmadığından balans ayarlarının tekerlekler araç üzerindeyken yapılması daha iyi sonuç verecektir. Birde bu hep mi böyle yoksa bazen olup bazen olmuyor mu? Bende ara flanş kullandığımdan araç üzerinde balans yaptırmadığım sürece 100km üzerinde bir titremeye maruz kalmıştım. Yaptırdın mı derseniz yok yaptırmadım şimdi orijinal jant lastiklerini kullanıyorum. Konfor baya arttı =))) Tabi o görsellik gitti =((

blackeyekenan

Hmm eet ben istemedim makinada yapın diyeee. Teker üzerinde yapılması gerekiyor demek.. Hep boyleeee.. 110 120 arası tıtrıyor.. Hızlndıkçada titreme olmuyorr...

blackeyekenan

Buarada bizim sağ ıst salıncak fiyatları ne kadardır. Birde lastik basıncı kaç ps olmalı. 225/45/17 için.

sariertan

İnternette gördüğüm kadarıyla 160TL civarlarında. Tabi orjinal değildir.

Lastik basıncı için çizelge.

halil

balans ayarsızlığı kendini 80-100 km arası gösterir.120 km hızdaki titremenin sebebi uyumsuz jant olabilir.ayrıca çok zorunlu kalmadıkça araç üzerinde balans ayarı yaptırmayın.diferansiyele,şanzımana zarar verebilir.tabi önden çekişli araçlar için.
5*108 jant ,5*110 bijona geçmez.uydurmanız için jantın deliklerini genişletmek gerekir.o da tavsiye edilecek iş değildir.riskli olur.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

blackeyekenan

Vay be iyiki sormuşum lastik basıncını. Ben 32 yapıyorum meğer yazık ediyomuşum araca..39-36 yaptıpp az önce gidip 180 kadar bastım titreme kalmadı sorun çozulduuu....sagolun dostlarım..

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login
balans ayarsızlığı kendini 80-100 km arası gösterir.120 km hızdaki titremenin sebebi uyumsuz jant olabilir.ayrıca çok zorunlu kalmadıkça araç üzerinde balans ayarı yaptırmayın.diferansiyele,şanzımana zarar verebilir.tabi önden çekişli araçlar için.
5*108 jant ,5*110 bijona geçmez.uydurmanız için jantın deliklerini genişletmek gerekir.o da tavsiye edilecek iş değildir.riskli olur.
ben tam tersi anlamıştım halil hocam,jant 110 araç ölçüsü 108 diye

milano 75

balans göbek bileziğindende yapıyor,onun tam ölçüde olup cuk oturması lazım janta.aynı sıkıntıyı daha yeni sattığımız v6 da yaşadık oz jantları takınca,bilezikler değişti düzeldi

Samet89

Alfa ruhunu damarlarınızda en yoğun şekilde hissettirecek bir araç diye düşünüyorum. Kazasız belasız tadıyla kullanmanız dileği ile.  Maşallah :nazar:

Sent from my iPhone using Tapatalk