Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa'larım...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veloce

Saat 02:26'da 1 saat dolmuş olacak...

alfistahakan

Kırmızı 156 siyah jantlar ile gerçekden bir başka olmuş.Aracın duruşu değişmiş resmen...Volkan bey Alfalar  konusundaki zevkiniz tartışmasız 10 numara..
Hakan
Forever Alfa

tolga_ozhan

18 jantlar şu kırmızı Spider'da ki gibi orjinal renginde olsa daha güzel olur bence.

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login
18 jantlar şu kırmızı Spider'da ki gibi orjinal renginde olsa daha güzel olur bence.

Aynı fikirdeyim Tolga. Araç satılmaz ve boş vaktim olursa ilk iş jantları boyatacağım. Spider'da çok iyi netice almıştım.

Veloce

Kırmızı 156 siyah jantlar ile gerçekden bir başka olmuş.Aracın duruşu değişmiş resmen...Volkan bey Alfalar  konusundaki zevkiniz tartışmasız 10 numara..
Teşekkür ederim. Araçta görsel modifikasyon meselesi gerçekten her zevke göre o kadar farklılık gösterebiliyor ki inanılmaz. Örneğin koyu renkli jantları sevmeme rağmen ekstra bir para harcamamak ya da vakitisizlik sebebiyle boyatamıyorum. Kimi zaman birden çok hoşuma gidiyor, kimi zaman söküp atasım geliyor... Seçeneksizlikten dolayı bu durumlarda kalıyoruz aslında. Kırmızı 156 emin olun griye boyanmış jantlar ile çok daha güzel olur. En azından benim fikrim bu fakat koyu renk jant yine de ayrı bir çizgiye sahip ve gerçekten fanatikleri var...

Veloce

Birkaç taze foto...  8)

Veloce

tfnsmsk

sportif ruh.

Veloce

:nazar: :nazar: :nazar: :yukari-ok:
:serefe: :alfisti:

tayfun

Abi FY  yenimi ?

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Veloce

Abi FY  yenimi ?

Alalı baya vakit geçti aslında Tayfun. Konunun gerisinde bir yerlerde olmalı...

tayfun

:-[:-[

Veloce

:arkadasim: :serefe:

tayfun

volkan abi beni evlatlık alsana abi :D inan hergün bütün alfaları yıkarım seve seve :D :D

Veloce

volkan abi beni evlatlık alsana abi :D inan hergün bütün alfaları yıkarım seve seve :D :D
Alemsin Tayfun  :arkadasim: :D

Veloce

Kasım'da Alfaşk...

Veloce

Beyler dedikodu ve şehir efsanelerinin önüne geçmek bakımından, geçen birkaç hafta içerisinde başımdan geçen bir durumu sizlerle paylaşmak isterim...

GQV ile sol arka stopların olduğu bölüm ve bu bölümün üzerine denk gelen yerden ufak bir tıklama yaşadık... Sol stop takımı + fotoda göreceğiniz bölümün düzeltilip sadece o bölgenin (gerçekten lokal boya, arma ve giu logoları dahi sökülmemiştir, düzeltme kaynak ile yapılmamıştır) boyanması ile birlikte sanırım toplam 800-900 tl arasında bir masrafı oldu aracımın. Kasko parayı yatırdığında tam masrafı ve tramer kaydını öğrenmiş olacağım...

Araç şu anda bahsettiğim durum hiç yaşanmamış gibi düzgün ve kaliteli bir işçilik ile onarılmıştır. Tüm dostların bilgisine.

Not: Hiç batıl inançlı biri değilimdir fakat bir tek nazara inanırım... Nazar varmış diyerek avunayım :)  :nazar: Foto yüksek çözünürlüklüdür, isteyen daha detaylı inceleyebilir.

Veloce

ku2

Geçmiş olsun..
Nasıl becerdin orayı tıklamayı :)))?
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

universeee

Abi geçmiş olsun, bu hakikaten nazarlık tarzı bir olay olmuş :) Allah beterinden saklasın!
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Veloce

Geçmiş olsun..
Nasıl becerdin orayı tıklamayı :)))?

Eğik duran bir direği görmediğim için oldu... Biraz daha detay var ama şimdi bahsetmeyeyim ortada böyle :)))

Veloce

Abi geçmiş olsun, bu hakikaten nazarlık tarzı bir olay olmuş :) Allah beterinden saklasın!
Teşekkür ederim Evren amin :)

Anıl

Güle güle kullan Volkan,hızına yetişilmiyor. Ben en son sende ne vardı onu bile hatırlayamıyorum, o kadar çok gelen,giden oldu ki  :D
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

ismet

Geçmiş olsun Volkan Abi, nazar çıkmış olsun diyelim.  :nazar:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

egeozal1

Çok geçmiş olsun abim  :(