Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 156 1.9 JTD 06BRP504

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

obasar

You are not allowed to view links. Register or Login
Senelerce farklı farklı mk1'lerden sonra mk2'ye geçince eski arabalarımın daha italyan ve yılına göre sofistike görüntüsünü ara ara özlediğim oluyor, sizinki de harika bir örnek zaten oldukça fazla emek var üzerinde. İç mekan olarak en sevdiğim kombinasyona ulaşmış, ahşap topuz ve simit ile karbon göğüs, veloce göstergeler ile muazzam. Farlarda Gta stili karartma da oldukça hoş durabilirdi bir tavsiye olarak. :clover:

Çok katılıyorum size, bana da MK1 'in çizgileri MK2 ' ye göre çok daha güzel geliyor. Farları aslında çok aradım ama bulamadım. Şu andaki farlarım TYC vs. marka değil, sıfır olarak Alfa Romeo 'nun kendi orjinal farları. Onun için bulabilirsem yine GTA'nın içi siyah orjinal farını alacağım. Ancak içini elle boyamaktansa veya TYC vs. marka takmaktansa orjinal Alfa Romeo olmasından daha mutluyum :)

Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Gkhn91

Çok emek vermişsiniz maşallah, kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun  :nazar:

obasar

Bu kadar toplayıp, yürüyen ve freni güçlendirdikten sonra ana konuya girmeye karar verdim.  :D 2.4 JTD turbosu ile tutboyu değiştirip yazılım yapmaya karar verdim. Turboyu aldık. Şimdi İskender Usta da manifolt ve diğer boruları yapılacak. İntercooler ı da öne alıp büyüteceğim. Sonra da yazılım ve dyno testi var. Tahminlermize göre min.70 hp almayı düşünüyoruz. Çokta yazılımda zorlamayacağım. Günlük ve keyiflik sorunsuz binecek halde planlıyorum. Ama zaten dizel oldugu için asıl önemli olan tork. Yaptıkça paylaşmayı düşünüyorum. 
Alfa Romeo 156 1.9 JTD

obasar

Henüz dyno testi yapmadık. Ama sonunda bitti. Artık güzel giden bir 156  'mız oldu.

Alfa Romeo 156 1.9 JTD

hakan

Çok iyi görünüyor.güç olarak da istediğiniz seviyeye getirirsiniz umarım.
haktas

YasinC

Çok güzel duruyor emeğinizin karşılığını şimdiden almışsınız bence. Güç olarak beklentinizi de karşılayacağı belli.

Bende ufak dokunuşlar yapmak istiyorum ancak usta çok önemli biraz kitabına göre çalışan biri bulmak lazım diye düşünüyorum

coyote

Elinize sağlık, çok güzel bir mk1 olmuş. İyi günlerde binin  :nazar:

obasar

Çok teşekkürler, güç olarak istediğim duruma geldi, zaten dizel olduğu için hp ' den önce tork çok iyi oldu.
İlk fırsatta düzgün bir yerde dyno ya sokmak istiyorum açıkçası.

Ama kendi denemelerimde çok çok iyi gidiyor şu anda.
Alfa Romeo 156 1.9 JTD

obasar

Orjinal kanadımızı taktık :)

Sırada pedal takımı ve ahşaplar yerine hiç kullanmadığım sıfır orjinal deri momo direksiyon ve vites topuzu var.

Alfa Romeo 156 1.9 JTD

hsynozcan1507

Maşallah insan kendi uğraşıyormuş gibi zevk alıyor

M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alihan

Maaşallah çok özel bir 156

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2011 Giulietta QV

obasar

Spoilerdan sonra araç iyice spor olduğu için, ahşap direksiyon ve vites topuzunu eve alıp :) hiç kullanmadığım orjinal momo deri direksiyon ve vites topuzuna geçiş yaptım.

Alfa Romeo 156 1.9 JTD

murat

Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

blackgear

Arabanın ve koltukların rengi harika  :yukari-ok:, dokunuşlar da muhteşem. Emeğinize sağlık  :clover: :nazar:

radar54

Güncellemeler harika görünüyor.  :nazar:
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025