Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm / 34 UZ 6998 / Alfisti'nin Geri Dönüşü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

Ben zaten esprisine paylaştım abi bence coil işine girme daha fazla basma gibi bir niyetin yoksa , bilstein al onlar giu da 1 cm daha düşürüyor mesela belki 159 dada vardır böyle bir şey , hem konfor kazanırsın hemde coil kadar para vermemiş olursun.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Ben zaten esprisine paylaştım abi bence coil işine girme daha fazla basma gibi bir niyetin yoksa , bilstein al onlar giu da 1 cm daha düşürüyor mesela belki 159 dada vardır böyle bir şey , hem konfor kazanırsın hemde coil kadar para vermemiş olursun.

valla sertlikten yana hiç şikayetim yok gayet konforlu bana göre.
amortisörlerim de sağlam, ses,vurma vs. yok, şu an değiştirmek için çok bi sebep yok be ozo.
önümüzdeki ay geniş bir bütçe harcaması düşünmüyorum. bir yurtdışı tatili yapmayı düşünüyorum.
yaza kadar 1-2 hareket daha yapar öyle binerim arabaya
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ealprsln

gayet başarılı ve güzel olmuş, gunmetal görmek lazım ama bence photoshop halinden biraz daha parlak da olması gerek sanırım
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Rotweiler

Siyahta belli olmaz, fark yapmaz diyenler gelsin beriye :D
Güle güle kullan Volkan.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

wolkanku

Siyahta belli olmaz, fark yapmaz diyenler gelsin beriye :D
Güle güle kullan Volkan.

valla öyle, ben bile yuttum lafımı.
araba resmen 1 tık daha iri gözüktü.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

agucba

Bu arada beğenmeye beğenmeye, son zamanlarda bir çok koyu renkli otomobili inceledim, biraz da 3D Tuning sebebi ile koyu renkli jantları da sevmeye başladım.  :)

///////////////

wolkanku

Bu arada beğenmeye beğenmeye, son zamanlarda bir çok koyu renkli otomobili inceledim, biraz da 3D Tuning sebebi ile koyu renkli jantları da sevmeye başladım.  :)

bir kere asla siyah yapmamak lazım.
silver çok sıradan.
gunmetal , hatta koyu gunmetal kafi. daha koyultunca boğuluyor :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

canselmo

19 jant spor yay bu 2 li ile konforluysa bence cok iyi  :D

istanbulda başaran amartsör var kendileri coil yapıo kullananlar baya olumlu yorumlar yapmış valla sonucta custom coil benim ne kadar tavsiye etmedihim bişey olsada 2 yıl sorunsuz kullananlar var .. elinizde cıkma 4 amartsör yay varsa bi deneyin derim  :D :D ucuza coil 1 yıl kullanır cıkarırsınız olmadı

Yada ti pakette gelen spor yay ve spor amartsör getirtmek lazm veya pert olan ti varsa türkiyede onlarıda almak mantıklı  :D :D
2.memleket  = İtalya

wolkanku

19 jant spor yay bu 2 li ile konforluysa bence cok iyi  :D

istanbulda başaran amartsör var kendileri coil yapıo kullananlar baya olumlu yorumlar yapmış valla sonucta custom coil benim ne kadar tavsiye etmedihim bişey olsada 2 yıl sorunsuz kullananlar var .. elinizde cıkma 4 amartsör yay varsa bi deneyin derim  :D :D ucuza coil 1 yıl kullanır cıkarırsınız olmadı

Yada ti pakette gelen spor yay ve spor amartsör getirtmek lazm veya pert olan ti varsa türkiyede onlarıda almak mantıklı  :D :D

yok kesme biçme sanayi işi çözümler her zaman daha pahalıya geliyor..gereğinden fazla çok tecrübem oldu, o yüzden hiç girmem öyle şeylere artık :)
bilstein en mantıklısı, mantıklı fiyatlara bulsam alırım.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

wolkanku

Az önce bu aksesuar çeki ile ilgili olarak Alfa Romeo Türkiye'den arandım.

1000 TL mi, 1000 TL + KDV 'mi karmaşasını hiç problem bile çıkartmadan, aksesuar çekinizi adresinize yolluyoruz dediler :alkis: , yaklaşımları ve ilgileri mükemmeldi. 1 günü bir kenara bırakalım, bir kaç saat içinde işi, müşteriyi memnun edecek şekilde çözdüler.

Ben bu işlemde marşpiyel alım,boya,montaj işleminde Birmot Beylikdüzünde Ercan Bey'in yaklaşımından da , yaşanan aksesuar çeki aksaklığında Alfa Romeo Türkiye'nin yaklaşımından da çok memnun kaldım.

Tekrardan tüm yetkililere teşekkür ediyorum.  :serefe:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

wolkanku

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

emree

Volkan kesinlikle çok yakışmış ti marşpiyeller, jantlarına da ayrı hastayım zaten. Geçen Beşiktaşta canlı kanlı görünce jantlara ayrı bi hasta oldum.
O aşamaya gelemedik henüz, daha yapılacak işlemler var ama, ilerleyen süreçte ti marşpiyeli ben de yaptıracağım sanırım. 19" jantlar konfor konusunda eksiklik yaratmıyor demiştin ama ben mevcut 17lerle bile -en azından şehir içi- biraz daha konforlu olsaydı derken 19lar çok rahatsız edebilir beni. bir buluşmada ya da denk geldiğimiz herhangi bir yerde bi bakmak isterim 19 ve 17" farkına.

blackpearl

4 fotoğrafıda büyük dikkatle inceledim.. Aslında söylenecek çok söz yok..fotoğraflar herşeyi anlatır nitelikte.. Bize bir Alfanın kaderi nasıl değişir göstermiş oldun.. Eline, emeğine, zamanına ve tabi cebine sağlık abicim :) kendinle gurur duymalısın :)
2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

ATA

Komşu perdeyi mi değiştirmiş?
Abi biz siyah 8c janlara iyi diyordukda bbs'ler bu renk ile çok fena... Brush aluminyum ayna kapağına girmelisin bence volkan.
Maşallah.

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ssg

Abi biz siyah 8c janlara iyi diyordukda bbs'ler bu renk ile çok fena... Brush aluminyum ayna kapağına girmelisin bence volkan.
Maşallah.

Tapatalk

Katılıyorum. Çok uyumlu ve güzel duracaktır :)
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Tolga033

Hayırlı olsun,çok güzel olmuş.Siyahta da gayet belli,gerçekte eminim daha güzeldir.  :nazar:

The Schuey

wolkanku

Volkan kesinlikle çok yakışmış ti marşpiyeller, jantlarına da ayrı hastayım zaten. Geçen Beşiktaşta canlı kanlı görünce jantlara ayrı bi hasta oldum.
O aşamaya gelemedik henüz, daha yapılacak işlemler var ama, ilerleyen süreçte ti marşpiyeli ben de yaptıracağım sanırım. 19" jantlar konfor konusunda eksiklik yaratmıyor demiştin ama ben mevcut 17lerle bile -en azından şehir içi- biraz daha konforlu olsaydı derken 19lar çok rahatsız edebilir beni. bir buluşmada ya da denk geldiğimiz herhangi bir yerde bi bakmak isterim 19 ve 17" farkına.

olur tabi ki ne demek.
ben 17" jant + novitec yaylı You are not allowed to view links. Register or Login'un arabasına cumartesi bindim, gayet konforluydu..ama her zaman derim, konfor göreceli kavramdır.

bu arada 17" jant ve standart yükseklikte kalacaksan, boşuna ti marşpiyel yaptırma derim, eğreti bir görüntü oluşturacaktır..
geçenlerde alfa romeo ile ilgili fotoğraflar başlığında 18" 8c jantlı , yaysız , ti marşpiyelli bir 159 paylaşmıştım, ne kadar eğreti durduğunu görünce hak verirsin :)

4 fotoğrafıda büyük dikkatle inceledim.. Aslında söylenecek çok söz yok..fotoğraflar herşeyi anlatır nitelikte.. Bize bir Alfanın kaderi nasıl değişir göstermiş oldun.. Eline, emeğine, zamanına ve tabi cebine sağlık abicim :) kendinle gurur duymalısın :)

estafrllah valla utanıyorum böyle yorumlar görünce, ama mutlu da oluyorum tabi ki.
harcanan meblalar, arkama dönüp baktığımda baktığımda her noktasında estetik duran bir araca sahip olunca, iyi ki harcamışım dedirtiyor :)

Maşallah.

Tapatalk

valla ata çok kararsızım, marşpiyeller ile birlikte jantlar iyice ortaya çıktı, koyuya boyatıp hiç boğmayayım diyorum aslında.
açık renk kalacaksa ayna kapakları da güzel olabilir ama 159'un en çirkin noktası aynaları, siyah bu çirkinliği küçük gösteriyor, metal ayna kapakları ise gözümüze gözümüze sokuyor..bilemiyorum cumartesi mengerlerde gidip aksesuar bakacağım. 200 liraya kadar mantıklı ne varsa onu alacağım.

Hayırlı olsun,çok güzel olmuş.Siyahta da gayet belli,gerçekte eminim daha güzeldir.  :nazar:

evet evet, siyahta belli olmuyor demek tamamen önyargıymış :)

Hayırlı olsun. Güzel durmuş.
teşekkür ederim. :serefe:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

wolkanku

ayna kapağında kararsızım.

bir .gif ile denedim..bakalım beğenecek misiniz?
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ar.159

Ben ise olmazsa olmazim diyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Ben ise saten yerine titanyum diyorum. Hatta boya zamanı ben titanyum griye boyatmayı düşünüyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

wolkanku

Ben ise saten yerine titanyum diyorum. Hatta boya zamanı ben titanyum griye boyatmayı düşünüyorum

halit titanyumları da sordurttum...  + 100 TL daha pahalı.. stokta var.
gidip canlı bakıcam ikisine de ama +100 TL vermek çok da işime gelmiyor.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

halit titanyumları da sordurttum...  + 100 TL daha pahalı.. stokta var.
gidip canlı bakıcam ikisine de ama +100 TL vermek çok da işime gelmiyor.

Abi bak bana göre saten zaten büyük olan aynaları daha büyük gösterecek. Ne bileyim bana arabaya sonradan takılmış ayna gibi geliyor saten olunca 159da. Özellikle siyahta. Kırmızı olsa araç sıkıntı yok daha uyumlu ama siyahta dediğim gibi duruyor. Kaldı ki ayna saten, kapı kolları krom çok uyumsuz geliyor bana. Titanyum bence çok iyi durur diyorum

ar.159

Ben ise olmazsa olmazim diyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford