Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Q-Tronic Distinctive Plus (Alfistiye adım attım...)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah.Siyah çok yakışıyor.  :nazar:

Dışı sizi içi beni yakar :D

ps var mı fotoda :))
maşallah ayna gibi olmuş... güzel bir lastik parlatıcı şart :)

PS yok ama instagram filtre var Volkan. Lastik parlatıcı var evde aslında  ama kış olunca hiç bişeye dokunmuyorum. Havayı biraz güzel bulunca sadece yıkayıp kuruladım. Üzerine meg66 attım hızlıca. Çok uğraşamadım.

Note 3 ile tapatalklandı

hi_cazz

Filtresi hali bu volkan. Safkan foto :D
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Note 3 ile tapatalklandı

wolkanku

masraf actin :) yarin 66 alicaz mecbur:)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

hi_cazz

masraf actin :) yarin 66 alicaz mecbur:)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana sen aldırdın 66yı :D 

Note 3 ile tapatalklandı

ar.159

maşallah..
bugun bende bir iki kare çektim tam yükleyecektim bunu gördüm vazgeçtim :(
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

maşallah..
bugun bende bir iki kare çektim tam yükleyecektim bunu gördüm vazgeçtim :(

abi abartmayın yaa. sen böyle yazınca tekrar tekrar baktım ama araba aynı araba yaw :D

hi_cazz

uzun zamandır sorun mu değil mi bir türlü anlamadığım bir durum var. Hava sıcakta olsa, soğukta olsa farketmeksizin araç bir gün çaluşmazsa ilk marşta isteksiz çalışıyor. Bakımları tam olmasına rağmen böyle. Ama soğukla alakası yok. Çünkü buz gibi havada sabah çalışsın. Akşama kadar beklesin akşam yine soğuk olmasına rağmen bu durum olmuyor. Ilk önce akü olabilir mi diye düşündüm. Fakat aküde yeni. Sizin yorumunuz nedir?     

Note 3 ile tapatalklandı

ar.159

uzun zamandır sorun mu değil mi bir türlü anlamadığım bir durum var. Hava sıcakta olsa, soğukta olsa farketmeksizin araç bir gün çaluşmazsa ilk marşta isteksiz çalışıyor. Bakımları tam olmasına rağmen böyle. Ama soğukla alakası yok. Çünkü buz gibi havada sabah çalışsın. Akşama kadar beklesin akşam yine soğuk olmasına rağmen bu durum olmuyor. Ilk önce akü olabilir mi diye düşündüm. Fakat aküde yeni. Sizin yorumunuz nedir?     

Note 3 ile tapatalklandı
bende de aynı her gün sabah ilk çalışma isteksiz taki bir kaç km gidip motor sıcaklığı yükselene kadar motor sıcaklığı yükseldii sorun kalmıyor gün içinde diğer çalıştırmalarda da sorun olmuyor.. bence hava sıcaklığı ve egr dpf iptali ile ilgili gibi düşünüyorum bir yerlerde okumuştum dpf iptalinden sonra aracın daha geç ve zor ısındığını
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Note 3 ile tapatalklandı
bende de aynı her gün sabah ilk çalışma isteksiz taki bir kaç km gidip motor sıcaklığı yükselene kadar motor sıcaklığı yükseldii sorun kalmıyor gün içinde diğer çalıştırmalarda da sorun olmuyor.. bence hava sıcaklığı ve egr dpf iptali ile ilgili gibi düşünüyorum bir yerlerde okumuştum dpf iptalinden sonra aracın daha geç ve zor ısındığını

Yok abi benimkisi bu işlemlerden öncede vardı. Olay başka bişey ama çözemedim.

Note 3 ile tapatalklandı

hi_cazz

Erkay KAHYA

Soğuk havada isteksiz çalışma olayı bende de var. Göstergede geceleri -10 ları görüyordum.
Marşa bastığım ilk 3 saniye sanki çalışmayacakmış gibi yavaş bir ses geliyor.
Sonra çalışıyor. (marş motoru yeni, kayışlar yeni, DPF var, akü değerleri normal.)

wolkanku

bende de durum böyle...hiç fikrim de yok :) ama kabullendim ve o şekilde kullanıyorum
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

Soğuk havada isteksiz çalışma olayı bende de var. Göstergede geceleri -10 ları görüyordum.
Sonra çalışıyor. (marş motoru yeni, kayışlar yeni, DPF var, akü değerleri normal.)

Sizin sadece soğukta anladığım kadarı ile. Benim soğuk-sıcak farketmiyor.

bende de durum böyle...hiç fikrim de yok :) ama kabullendim ve o şekilde kullanıyorum

Volkan seninde sadece soğukta mı? Yoksa soğuk-sıcak hava farketmiyor mu?

Doğa Tosun

Benimki kapali otoparkta duruyor, 1 hafta oncesine kadar sabah ilk calistirma sanki kizdirma bujilerinde sorun varmis gibi belki 1 sn de olsa hissedilir sekilde gec isteksiz çalışıyordu. Ama bu ara havalar güzel son 3-4 gündür normal çalışıyor.  Bence problem soğuktan.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hi_cazz

Benimki kapali otoparkta duruyor, 1 hafta oncesine kadar sabah ilk calistirma sanki kizdirma bujilerinde sorun varmis gibi belki 1 sn de olsa hissedilir sekilde gec isteksiz çalışıyordu. Ama bu ara havalar güzel son 3-4 gündür normal çalışıyor.  Bence problem soğuktan.

Doğa benimkindeki fark işte burada başlıyor. Soğukla alakası yok. Yalnız seninde kapalı otoparkta soğuk sorun olmaması lazım.

hi_cazz

Birde yazılım dpf ve egrden sonra bir huyumuz başladı. Maşallah ön tekerler araçtan bağımsız hareket ediyor. Sürekli patinaj halindeyiz :D

wolkanku

benim soğukta belirgin bir şekilde isteksiz çalışıyor,sıcakta biraz daha rahat.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

benim soğukta belirgin bir şekilde isteksiz çalışıyor,sıcakta biraz daha rahat.

Ya sorun oldumu bu isteksiz çalışma dersen aslında olmadı şimdiye kadar ama şüphe uyandırıyor bazen bende. İnciğine cinciğine baktırdım. En ufak problem yok. Zaten bu isteksiz çalışma süreside gıygıygıy diye basıp durmak değil marşa. Aslında normal zamana göre Doğa'nın söylediği gibi en fazla 1-2sn geç alıyor gibi.

Doğa Tosun

Birde yazılım dpf ve egrden sonra bir huyumuz başladı. Maşallah ön tekerler araçtan bağımsız hareket ediyor. Sürekli patinaj halindeyiz :D
Asr ışığı sönmüyor değil mi :D

Abi bizim kapali otopark biraz fazla rüzgarlı, gt güzel yerde ama 159 cereyanda kalıyor. Yağmur yagdiysa ve araba garaja ıslak girdiyse damlayan sular sabah tampondan sarkit buz olmus oluyor kapalida :D
Ama utanmasam GT nin yanina ufo koyucam geceleri :P

GalaxyS4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hi_cazz

Asr ışığı sönmüyor değil mi :D

Abi bizim kapali otopark biraz fazla rüzgarlı, gt güzel yerde ama 159 cereyanda kalıyor. Yağmur yagdiysa ve araba garaja ıslak girdiyse damlayan sular sabah tampondan sarkit buz olmus oluyor kapalida :D
Ama utanmasam GT nin yanina ufo koyucam geceleri :P

GalaxyS4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen sönmüyor. C.tesi arkadaş kullandı. Canavar olmuş diyor.

Sizin garaj iyiymiş o zaman. Isıtıcı şart :D

Note 3 ile tapatalklandı

Erkay KAHYA

Sizin sadece soğukta anladığım kadarı ile. Benim soğuk-sıcak farketmiyor.

Evet Soğuk havada oluyor. (-5, -10 °C larda oluyor.)

sarpgrey

hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız kullanın,benimde ileride  almak istediğim model 159 jtdm bu arada m olduğu zaman extra donanım mı anlamına geliyor bilen varmı?
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

hi_cazz

hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız kullanın,benimde ileride  almak istediğim model 159 jtdm bu arada m olduğu zaman extra donanım mı anlamına geliyor bilen varmı?

Sağolun.

Jtdm deki "m" den bahsediyorsanız o Multijet anlamına geliyor bildiğim kadarıyla. Donanımla alakası yok. Dizel 159ların hepsi Jtdm dir.

Note 3 ile tapatalklandı

Doğa Tosun

Sağolun.

Jtdm deki "m" den bahsediyorsanız o Multijet anlamına geliyor bildiğim kadarıyla. Donanımla alakası yok. Dizel 159ların hepsi Jtdm dir.

Note 3 ile tapatalklandı
bazilari JTD.

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

alihsans

"JTD, an initialism for uniJet Turbo Diesel, is Fiat Group's term for its current common rail turbodiesel engine range. The MultiJet name is used in the second generation JTD common rail units. Most of the Fiat, Alfa Romeo and Lancia range has JTD engines."
diyor wiki.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY