Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 jtdm qtronic

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ccetin

herkese merhaba alfamı 2012 de alsamda foruma üye olmam bu zamanı buldu ama geç olsun güç olmasın :) alfist arkadaşlardan çok şey öğreneceğim burda herkese tekrardan merhaba :D      
Kurallar kendi kararlarını veremeyen aptallar için bir    kılavuz gibidir........

askiner

Hoş geldiniz, iyi forumlar, aracın da maşallahı var

Jaaaa!

Hoşgeldiniz.. Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanmak dileğiyle  :nazar: :alfisti:
M.byrkc

Tolga033

Fatihob

..

ccetin

Kurallar kendi kararlarını veremeyen aptallar için bir    kılavuz gibidir........

Kibitzer

Hoşgeldiniz, maşallah kazasız belasız :)
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

ar.159

hoşgeldiniz keyifli sürüşler..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

sbk0655

Hosgeldiniz , yalniz wv tayfasi gibi arka logoyu seytan vs. yapmasaydiniz keske.

Gouki

Çağlar bey aramıza hoşgeldiniz.

Doğa Tosun

Hoşgeldiniz,  arkadaki sticker hariç muhteşem görünüyor
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ccetin

Hoşbulduk tekrardan; arkadaki sticker bir ara gaza gelip yapıştırdım :) Şu an yok üzerinde ben de pişman oldum sonradan :D

bafralfa

Hoşgeldin kardeşim araç harika görünüyor heleki arka logodaki şeytan dahiane :) >:D
2007 Alfa 159 JTD Q-tronic [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Siyah + Siyah Deri