Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo GT-34 AE 2008 Foruma Yeni Bir GT!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

Fotolar süper olmuş, GT de süper model tabi :)  :nazar:

senati

You are not allowed to view links. Register or Login

cok tesekkurler..sen de 159'dan sonra bir Gt alirsin artik :p

ihsany

Kazasız belasız ve de cezasız sürüşler dilerim  :nazar:  :alfisti:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

ismet

maşallah araç on numara.. kazasız belasız sürüşler  :nazar: :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Yiğit Doğukan

Fotoğraflar ayrı GT ayrı güzel.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

huseyinsimsek

Güle güle kazasız belasız kullanın inşallah
156 2.0 TS - 1998

GT 2.0 JTS Selespeed - 2006

egeozal1

Çok güzel maşallah fotolar nerede çekildi acaba  :nazar: :alkis: :yukari-ok:

Alfadanadam

159 Gideli çok oldu. O gitmeden giulietta gelmişti hatta :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

senati

Çok güzel maşallah fotolar nerede çekildi acaba  :nazar: :alkis: :yukari-ok:

Marmara Universitesi Haydarpasa Kampusu'nde cektim. :yukari-ok: :serefe:

159 Gideli çok oldu. O gitmeden giulietta gelmişti hatta :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Evet 159'un gidisini hatirliyorum ama Giuletta'nin gelisi aklimda kalmamis :D Zaten imza fotonda varmis dikkat etmedim kusura bakma :serefe:

TRUPHASE

Semih çok güzel resimler güle güle kullan. Fazla da gülme tabi :)
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Tolga033

Çekilen yerde GT'de çok güzel maşallah.  :nazar:

tolga_ozhan

Fotoğraflar çok başarılı. Arabaya laf söylemeye gerek yok zaten.

Gouki

senati

cok tesekkurler herkese..simartiyorsunuz beni  :D ozellikle de GT'yi :haydi: :haydi:

senati

Bugun askerlik tecil islemi icin Nuhkuyusu Caddesindeki Uskudar Askerlik Subesine geldim.Hemen yan sokagina biraktim arabayi park yapilmaz tabelasinin yakinlarina..Genis bir yol aslinda rahatsizlik veriyor olsaydim zaten bu riski almazdim amacim 3-4 dakikada siranin durumuna bakip bir soru sorup geri donmekti.Oyle de yaptim ama abartmiyorum 3 dakika icinde arabami cekmisler.Hemen yaninda zaten goturdukleri otopark gittigimde cekiciden iniyordu GT :(

Derdimi anlatmaya calistiysam da dinlemediler.Zaten artik mafya isine donmus bu isler.80 liralik bir cekici ve otopark parasi sonrasinda da 70tl'lik ceza geliyormus.Durduk yere 150tl gittigine mi yanarsin, yapilan muameleye mi yoksa risk aldigim icin kendi aptalligima mi??Moralim cok bozuk a dostlar...

Gouki

Sağlık olsun. Söylediğin gibi tam mafyalar.

senati

aynen oyle..Ya adamlarin yuzu bile bakilcak gibi degil.Yanlis anlasilmasin ozurlulukle ilgili bir yorum yapmak istemem ama, adeta filmlerdeki otopark mafyalari gibi, birinin gozu yok digerinin dudagi yarik falan adamin ustune yuruyorlar bir de verceksin parayi diye .

Veloce

aynen oyle..Ya adamlarin yuzu bile bakilcak gibi degil.Yanlis anlasilmasin ozurlulukle ilgili bir yorum yapmak istemem ama, adeta filmlerdeki otopark mafyalari gibi, birinin gozu yok digerinin dudagi yarik falan adamin ustune yuruyorlar bir de verceksin parayi diye .

Devlet böyle at hırsızlarına yetki veriyor, mafya mevzusu falan değil çünkü en büyük mafya şu an iktidarın kendisi oldu...

Tolga033

senati

Volkan Abi gercekten oyle..Yani Turkiye'de vatandaslarini yasatmamak icin elinden geleni yapiyorlar.Sonunda canima tak edip yurtdisina yerlesirsem hic sasirmam bu duruma.Gonul isterki yasamaktan zevk aldigimiz bir ulkemiz olsun ama yok malesef..

Otopark mafyaları. >:(  >:(

Nasil bir rant donuyor akil alabilir gibi degil.Ben oradayken abaetmiyorum 5 tane araba gelmistir 10 dakika icinde.Bu cezasi haric 400tl demek.10tlsi otoparka(sozde) 70 ise trafik vakfina.Neyse bu basligi boyle cirkin konularla kirletmek istemiyorum.Ustune bir bardak su ictik gecti gitti diyelim.

Alfadanadam

Geçmiş olsun. Keşke Valide Atik tarafında ara sokağa bıraksaydınız diyeceğim, eğer tekrar gitmek icap ederse diye.

senati

Geçmiş olsun. Keşke Valide Atik tarafında ara sokağa bıraksaydınız diyeceğim, eğer tekrar gitmek icap ederse diye.

Tesekkurler tavsiyeniz icin...Bundan sonra bu tarz islerde araba kullanmamaya karar verdim..Atlarim otobuse rahat rahat giderim :D

ByAKINCI

Çok geçmiş olsun üzücü bir olay yaşamışsınız.En azından araca bindirme ve indirme esnasında zarar vermemişler iyi yönünden bakalım dikkatli olmak lazım. :nazar:
147 Blackline Red

Fiction

Bugun askerlik tecil islemi icin Nuhkuyusu Caddesindeki Uskudar Askerlik Subesine geldim.Hemen yan sokagina biraktim arabayi park yapilmaz tabelasinin yakinlarina..Genis bir yol aslinda rahatsizlik veriyor olsaydim zaten bu riski almazdim amacim 3-4 dakikada siranin durumuna bakip bir soru sorup geri donmekti.Oyle de yaptim ama abartmiyorum 3 dakika icinde arabami cekmisler.Hemen yaninda zaten goturdukleri otopark gittigimde cekiciden iniyordu GT :(

Derdimi anlatmaya calistiysam da dinlemediler.Zaten artik mafya isine donmus bu isler.80 liralik bir cekici ve otopark parasi sonrasinda da 70tl'lik ceza geliyormus.Durduk yere 150tl gittigine mi yanarsin, yapilan muameleye mi yoksa risk aldigim icin kendi aptalligima mi??Moralim cok bozuk a dostlar...

Geçmiş olsun. Şu araç çekilme olayından çok korkuyorum o yüzden biçok yere parketmekten vazgeçiyorum çekerler falan diye, yada tedirginleşiyorum işimi yapamadan arabaya geri dönüyorum. Parasını geçtim, aracı o çekiciye yüklemelerini düşünmek bile hiç hoş birşey değil :asagi-ok:
GTV 2.0 TS Phase 2

senati

Ilk isim zaten otoparkta tekerleklerin cevresine ve tamponlara bakmak oldu ama bir sey yoktu cok sukur..Daha sonra soyle bir goz attim internete bir cok kisi arac cekimi sirasinda gelen zarardan sikayetci..Yapacaginiz tek sey ise boyaciya gidip boyatmak oluyormus.Hakkinizi arama gibi bir durum soz konusu degil yani.Cok uzucu gercekten dikkatli olmak gerekiyor.