Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Aranıza yeni katıldım.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Recep Küçük

You are not allowed to view links. Register or Login
Merhaba, aramıza şimdiden hoşgeldiniz. İzmitte Beykar da bakıyor şeklinde duydum ancak ben hiç gitmedim. Ben ufak tefek işlerimi kurtlar oto özel servisinde nevzat ustaya gösteriyorum, ancak esas bakımlarım için istanbul Bostancı sanayideki özel alfa servislerinden birini tercih ediyorum. Şuan kullandığım 159 benim 4. alfam ve satılmıyor diye birşey yok, yıl olmuş 2016 parçası yok tamiri yok diye bir durum hiç yok :D bence içinizden gelen sesi dinleyin ve alın GUİ nizi.

:arkadasim: :alkis:

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

hakan

Hoşgeldiniz,200bin km de giuyu zor satarsınız.onun için bence almayın.
haktas

Alsift140

Bende 156 yi alma nietinde degildim cevrem yuzunden.
Bi gidip bakayim su arabaya ne olacakki dedim.
Gittim arabanin heryerine baktim ic dizayni falan cok etkiledi beni. Sanki gotur beni gittigin yere der gibiydi

ozroztrk

Öncelikle hoşgeldiniz.. Bence daha almadan satmayı düşünmeyin.. Çevre faktörüne bakarsanız 10 kişiden 9 u alfa almayın der, ama aslında bunu diyen 9 kişi hiç bir zaman alfa ya binmemiştir ve arabayı sadece arac olarak kullanıyordur.. Arabayı sadece arac olarak görmüyorsanız, ki öyle olduğunu düşünüyorum, alın ve binin..

E.Ç.M. (MiTongin)

Hoşgeldiniz. Hakkınızda hayırlısı
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

alisto

Aracı denemişsiniz zaten virus bulaşmış...

keep calm and buy a guly ;)

besamemucho

Aracı denemişsiniz zaten virus bulaşmış...

keep calm and buy a guly ;)
malesef :)
Favorilere eklediğim bir araç vardı.  bugün cesaretimi toplayıp aradım. Malesef kapora alınmış.  artık zaman ne gösterecek bakalım. takipteyim şu sıralar.

besamemucho

sonunda buldum aldım bir giulietta. en kısa sürede fotoğraflarını ekleyeceğim. 2013 model distincive paket.

krm1983

Hayirli olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Ugur55

2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

Gouki

Recep Küçük

sonunda buldum aldım bir giulietta. en kısa sürede fotoğraflarını ekleyeceğim. 2013 model distincive paket.
Üstad hayırlı uğurlu olsun. En kısa zamanda yüzyüze de görüşelim inşallah. Kazasız belasız keyfini sürmek nasip olsun inşallah :nazar:

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

besamemucho

Üstad hayırlı uğurlu olsun. En kısa zamanda yüzyüze de görüşelim inşallah. Kazasız belasız keyfini sürmek nasip olsun inşallah :nazar:

teşekkür ederim. iyi dileklerini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. olur inşallah görüşürüz kardeşim.

besamemucho

Hadi hayırlı olsun :serefe:

teşekkürler. sizinkiyle aynı renk bir araç.

E.Ç.M. (MiTongin)

Hoşgeldiniz. Hakkınızda hayırlısı
hayırlı ugurlu olsun o vakit  :nazar: :alfisti:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Adalı35

hayırlı olsun. kazasız belasız günler :nazar: :clover:
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

besamemucho

Madem öyle resimler de gelsin. Biraz çamura bulaştırdık alır almaz araç kirli kusuruna bakmayın.
Aracı alalı 24 saat olmadan arka kapıya anahtarla işaret koymuş birisi kaybolmasın diye.

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login

krm1983

Güle güle kullanın. Keyifli sürüşler.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Tolga033

Hoşgeldiniz.
Hayırlı olsun,kazasız belasız. :nazar: