Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeniden Giulietta 55 ADU 58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Darkboys10

Bende yakın Zaman'da ilk bakımı yaptırıcam
Neler yapıldı ilk bakımda?
Mazot filtresi değişti mi?

alisto

Çok güzel aracınız maşallah.

Bence jantlar orijinal renginde kalsın. Ayna kapakları ile uyumlu görünüyor. Belki gun metal değil ama bir ton koyusu olabilir.

Daha koyu renk olunca jant göstermiyor kendini.

Ugur55

You are not allowed to view links. Register or Login
Bende yakın Zaman'da ilk bakımı yaptırıcam
Neler yapıldı ilk bakımda?
Mazot filtresi değişti mi?
Yakit filtresi,yag filtresi,yağ değişimleri yapıldı. Motor iç temizleme,balata spreyleme işlemleri yapıldı. Etkisi varmdır bilmiyorum ama yakıt ort 1 litre düştü gibi dönüş yolunda.
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

Ugur55

Çok güzel aracınız maşallah.

Bence jantlar orijinal renginde kalsın. Ayna kapakları ile uyumlu görünüyor. Belki gun metal değil ama bir ton koyusu olabilir.

Daha koyu renk olunca jant göstermiyor kendini.
Sanırım bu haliyle bırakıcam giumu. Jant ve scudetto planımı erteledim çünkü durusu bu şekilde içime sindi. imkanim olsa resimdeki jant yapardım ama şartları iyice zorladım alfa aşkına :clover:
,,

alisto

Gulia QV jantı TR'ye gelse, minimum 10bin TL olur zaten :)

Ugur55

Aynen öyle baktıkça bakasım geliyor  8)
,,

Ugur55

Herkese merhabalar

8 aylık 2.Giu maceramın sonuna geldik bugun. Once işle ilgili gelişmeler sonrasında artk ev alalm düşüncesinin iyice olgunlasmasıyla ayrılık kacınılmaz oldu.

Bugun İzmirden Sarper kardesime gonul rahatlıgıyla teslim ettim guzelimi. İki taraf içinde hayırlısı olur inşallah  :nazar:Yakın zamanda onuda forumda goruruz umarım.

2 yıl 1.4MA Sonrasında 8 ay 1.6 JTDM kullanmış yeni bir alfisti olarak bu tutku hiç bitmeyecek biliyorum. Alfaya nezaman donerim bilmiyorum ama umarm yeni çıkacak kasa GIU ile olur dönüşüm. Hayırlısı diyelim artk.

Peki bu süre zarfında ne ogrendm.
1. Giulietta sağlam, dizaynı guzel,performansı iyi ve bu fiyatlara binilebilecek en duzgun arac.
2. Alfaya karsı onyargı cok ama bineni anında u dönüşü yaptırıyor hatta yollarda gormek bile insanları cesaretlendiriyor. Orn: samsundaki giu sayısı birkac kat arttı diyebilirim gozlemlerime dayanarak. Umarm etkm olmustr.
3.Keske daha yaygın servis ve satıs agı olsa bu cok buyuk eksiklik.

Alfayı bilmeyen tanımak isteyen herkese soylediklerim bunlar. Tabi birde bu forum var. Alfisti Turkey olarak cok sey kattınız bilgi ve donanım olarak. Arasıra anlasmazlıklar olsada genel duzey ve uslup cok yuksek umarım bunu hep koruyabilirz.

Kısaca Giumdan ayrılmak zor oldu. Eskiden park ettıkten sonra dönüp tekrar bakardm istemsiz olarak. Ama şimdi gidişini izledim ve gercekten eksik hissetiriyor insanı. Umarım yeni sahibine hayırlı olur.

Not: Buarada cok baksamda ugrassamda hiç alfa selamı alamamıs vede baskın basanındıra konu olamadm diye uzulurken bugun ankarada aracı teslim etmeden alfa selamı almak cok hos oldu. 06 eg 753
 Plakalı 147den ilk ve son selamımızı aldk. Buda guzel bir anı oldu ayrılık oncesi. Bizdende selamlar diyelim.

Uzun yazdm farkındaym, alfasız kalsamda buralarda olmaya devam edeceğim inş. Herkese iyi ve alfalı gunler :alfisti:
,,

ucarozcan

İki tarafa da hayırlı olsun.

Xperia Z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

E.Ç.M. (MiTongin)

Güzel bir yazı olmuş. Gün gelecek ev için bende zorunlu olarak satabilirim ama inanin zor kalmadıkça satmak istemiyorum. Hakkinizds hayirlis olsun  :arkadasim:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

admin

Sizin için hayırlısı olsun. Umarım gelecek zaman beklentilerinizin ötesinde gelişir ve sizi burada YENİ Alfa Romeo'nuzun bilgilerini paylaşırken görürüz.

Bir süre için Alfa Romeo'nuz olmayacak olsa da bizlerle olmaya devam edin, neticede o koltuğa oturduktan sonra vücuda giren Alfa Virüsü, uçuk virüsü gibi çıkmaz ve ilelebet vücutta yaşamaya devam eder, en zayıf anımızda (bu durumda başka markaya yönelmeyi kast ediyoruz) bize kendini hatırlatır.

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Ugur55

Sizin için hayırlısı olsun. Umarım gelecek zaman beklentilerinizin ötesinde gelişir ve sizi burada YENİ Alfa Romeo'nuzun bilgilerini paylaşırken görürüz.

Bir süre için Alfa Romeo'nuz olmayacak olsa da bizlerle olmaya devam edin, neticede o koltuğa oturduktan sonra vücuda giren Alfa Virüsü, uçuk virüsü gibi çıkmaz ve ilelebet vücutta yaşamaya devam eder, en zayıf anımızda (bu durumda başka markaya yönelmeyi kast ediyoruz) bize kendini hatırlatır.

Virüsü kaptık bakalım tedaviside yok niyetimde yok zaten :clover:
Herşey bır yana bir parçam eksik gibi hissediyorum şuan. Alfalarinizin değerini bilin arkadaslar :serefe:
,,

sarperka

Herşey için çok sağol dostum.

Gözün arkada kalmasın. Gözüm gibi bakacağıma emin olabilirsin. :yukari-ok:
Araya zaman girecek olsa da yine canavar gibi bir alfayla burada olacağına eminim. Gözlerinde o ışığı gördüm.  8)
Plakayı değiştirmiyorum zaten. İzmir'e her zaman beklerim. Samsun'a yolum düşerse mutlaka ben de uğrarım.

Kendine iyi bak. Görüşmek üzere...