Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bendeki tutku :) (resimler son sayfada)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

fevkalbeser12

Gelmedin bugün Onurum telefonun başında bekledim hakan altun gibi:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

FB10ur

Bugün biraz alkol aldım o yüzden çıkmadım otelden ama yarın yola çıkmadan uğrarım :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

FB10ur

O zaman bir parlaklık günceli çekelim :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Gouki

2. fotoğraf parlaklık değil parmaklık olmuş bro :haydi: Şu arabayı cillop gibi yapıyorsun, düzgün bir yerde fotoğraflarını çeksen de ekrana yapışsak. :arkadasim:

FB10ur

Sen yeterki iste kardeşim yakın zamanda istediğin tarz fotoğraflar gelir keyifle izlersin :)

blackpearl

2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

FB10ur

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah ikizim yanıyor yahu! :)
Saol kardeşim teşekkür ederim

Murad

Onur nazarım değecek diye birşey demeye korkuyorum. Maşallah harika görünüyor  :nazar: :nazar: :nazar:

FB10ur

Saolasınn Murat'ım Allah'ın izniyle bizden kimsenin nazarı değmez çünkü bütün alfaları kendi Alfamız gibi gördüğümüz için :)

FB10ur

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]                                         Bir parlaklık günceli çekelim o zaman :)

Murad

Maşallah yanıyor

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Samet89

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ozoozo

Gouki

DcD-Semih

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]                                         Bir parlaklık günceli çekelim o zaman :)

Yerim la ben bunu maşallah  :nazar:
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Fatihob

Lakers? :)

Ne zaman bişi yazsan ne yazıdı bu, bu sefer detayda ne var diye fotonun detaylarını inceliyorum :)

..

FB10ur

FB10ur

Bugün işyeri otoparkında aracımın camında bir notla karşılaştım Aradım bıraktığı numarayı arabamı satıp satmayacağımı soran çok kibar bir arkadaş :)

Gouki

FB10ur

Adam üşenmemiş mani Yazmış kanka:)

fevkalbeser12

jeremy clarkson

Murad

TRSemih

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)