Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bir GT Hikayesi...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

balesanist

Yurtdışı deneme alışverişimi bugün tamamladım.İlk defa ebayden bir şey aldığım için anahtarlıkla başladım.14 günde elime ulaştı ama olsun.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

balesanist

Aklımdaki şu ürünler hakkında da değerli görüşlerinizi öğrenmek isterim.
İki ürün de 300 er TL civarı.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

balesanist

105 TL

Özellikle shark anten konusunda görüşleri merakla bekliyorum.Uygulayan var mı Gt sine?

ByAKINCI

You are not allowed to view links. Register or Login
Yurtdışı deneme alışverişimi bugün tamamladım.İlk defa ebayden bir şey aldığım için anahtarlıkla başladım.14 günde elime ulaştı ama olsun.

İyi günlerde kullanın anahtarlık sade ve şıkmış beğendim  :) ürün linkini paylaşır mısınız?
147 Blackline Red

Kurzuk

Anahtarlık çok güzel, sade ve şık.

Pedal seti orjinal ürün değil sanırım. Şahsen ben orjinal olmayan ürünleri uygulamayı pek sevmiyorum. Bir de 75Eur üzeri gümrüğe takılabilir.
Ben parça parça ondan fazla ürün getirttim ebayden ve en uzun 21 günde geldi. Bir sorun yaşamadım.

GT'de shark anten hiç düşünmedim ama kısa antenden çok memnunum.

Paspasa gelince bir arkadaşım başka marka aracı için aldı ve pek kaliteli çıkmadı. Kumaş ürünler bazen yanıltıcı olabiliyor. Kullanıcı yorumlarını filan incelemekte fayda var.

2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

rain man

Güzel güncellemeler maşallah  :nazar: :clover:

O pedal setlerinin 147 için olanını aldım muhtemelen aynı satıcı ama montajı sıkıntılı. Delik açılıp öyle yapılıyor normal pedalın üzerine. O yüzden şu an montajı konusunda sıkıntı çektiğimden tavsiye etmiyorum. Eski pedalların delinmesini istemiyorum çünkü.

Paspas içinse yakın zamanda rpmshoptan yaptırdım. Logolu ve alfa romeo yazılı. Ben memnun kaldım. Logo artı kırmızı şerit, kalınlık olarak da orta seçenekli. Yakıştığını düşünüyorum ama yine de karar sizin.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

balesanist

Pedal seti orjinal ürün değil sanırım. Şahsen ben orjinal olmayan ürünleri uygulamayı pek sevmiyorum. Bir de 75Eur üzeri gümrüğe takılabilir.
Ben parça parça ondan fazla ürün getirttim ebayden ve en uzun 21 günde geldi. Bir sorun yaşamadım.

Paspasa gelince bir arkadaşım başka marka aracı için aldı ve pek kaliteli çıkmadı. Kumaş ürünler bazen yanıltıcı olabiliyor. Kullanıcı yorumlarını filan incelemekte fayda var.

Teşekkür ederim.

balesanist

Ben de orijinal harici pek tercih etmem genelde de pedal takımı hoşuma gitmişti ama uygulama açısından sıkıntılıymış vazgeçtim.

balesanist

Güzel güncellemeler maşallah  :nazar: :clover:

O pedal setlerinin 147 için olanını aldım muhtemelen aynı satıcı ama montajı sıkıntılı. Delik açılıp öyle yapılıyor normal pedalın üzerine. O yüzden şu an montajı konusunda sıkıntı çektiğimden tavsiye etmiyorum. Eski pedalların delinmesini istemiyorum çünkü.

Paspas içinse yakın zamanda rpmshoptan yaptırdım. Logolu ve alfa romeo yazılı. Ben memnun kaldım. Logo artı kırmızı şerit, kalınlık olarak da orta seçenekli. Yakıştığını düşünüyorum ama yine de karar sizin.
Tavsiye için teşekkür ederim.Rpmyi bilmiyordum inceleyeceğim.

balesanist

Yağmur yağdı yağıyor yağacak diye beklerken yıkandık gitti.

Theillest

maşallah fatih abi gt cok yakısıklı :) öndeki ızgarayı plastidip herhalde ankarada aynı siyah olup ızgarayı kırmız yapmıs oda güzel olmus benim aklımdada o var bakalım :) Yıkama mevzusuda sıkıntı tam yoldan gelmisiz 2 saat ugrasıp camlara  kadar ici dısı tertemiz yap 1 saat sonra yagmur yagsın, ondan akısına bırakıyorum artık :)

balesanist

maşallah fatih abi gt cok yakısıklı :) öndeki ızgarayı plastidip herhalde ankarada aynı siyah olup ızgarayı kırmız yapmıs oda güzel olmus benim aklımdada o var bakalım :) Yıkama mevzusuda sıkıntı tam yoldan gelmisiz 2 saat ugrasıp camlara  kadar ici dısı tertemiz yap 1 saat sonra yagmur yagsın, ondan akısına bırakıyorum artık :)

Kırmızı değil de ayna kapakları tarzında gri nasıl olur acaba diye düşündüm bir ara.

Theillest

abi o zaman plastidip hic kaplatmasan daha iyi olabilir kroma yakın ızgarada zaten ama sen bilirsin tabi siyah biraz boğmuş gibi ön tarafı ama sen begendikten sonra gerisi yalan :)

Koful

maşallah  :nazar:

da, ızgara kaplıymış gibi gelmedi bana.. bildiğin orjinal gördüğüm kadarıyla, ya da muhabbeti mi kaçırdım acaba.. yoksa bende problem mi var..  :D :D
neyse sustum...

Kurzuk

Şahsi görüşüm siyah GT'de blackline (mat krom) scudetto ve logo ikilisi. Kırmızı veya siyah önümüzdeki araçların aynasındaki korkunç görüntümüzü bozuyor gibi geliyor.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

balesanist

Mevcut durumda siyah, bir işlem yaptırmadım.Gri sportiflik katar mı ki diye düşündüm sadece.
Aracın görüntüsünü bozan ve benim de tek beğenmediğim kısmı farlar bence.Farın tasarımıyla oynayamayacağımıza göre xenon işine bari girişeyim diyorum.Tavsiyelere açığım.

Theillest

mercek varmı aracta abi bilmiyorum ama cok etkiliyor görüşü kendi aracımdan biliyorum yoksa diger türlü zenonda olabilir ama güclü bir zenonda çok göz alıyor onuda eski aracdan biliyorum sürekli sellektör atarlardı :)

balesanist

İnsanın gözünü kör eden o apaçi işine girmem de hiç de anladığım işler değil.Ender elektronik varmış herhalde bu işlerde iyi falan diye duydum.Şunlar nasıl acaba?

rain man

Gt'ye maşallah gerçekten.

Merceksiz xenon intihardır arkadaşlar. Çevreni ve kendi güvenliğini umursamadığın başka bir hareket de olamaz kanımca.

Gt'nin farlara mercek uygulaması farklı mı bilmiyorum ama değilse iyi bir mercek montajı yapan birisine (ilker kemal gibi) bu işi emanet edebilirsiniz. Tabiki tavsiye eğer koşullar elveriyorsa yedek far alıp onu göndermek olabilir :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Theillest

amazondaki farlarda efsaneymis abi benim cok hosuma gitti ama gelmesi fln nasıl olur bilmem :) bide orjinal mercekli gt farları var olmadı cıkma veya sıfır onlarada bakabilirsin abi

master

Orjinal mercekli farlar Magneti Marelli marka ve şu anda ikisinin toplamı yeni kurlarla birlikte yurtdışından alırsanız anormal pahalıya geliyor (5.000 TL'yi geçiyor vergi + kargo ile)

O yüzden en temizi benim yaptığım gibi bunun yarı fiyatına merceksiz alıp İlker Kemal'de mercek montajı yaptırmak. Ben gayet memnunum, tavsiye de ederim.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

h.t

Maşallah çok güzel bir gt :nazar:

EscC

Kaporta cam gibi parlıyor  :nazar: her şeyi ile çok güzel bi araç

balesanist

Tavsiyeler için teşekkürler cümleten.Bir süre daha araştırıp optimum bir sonuca varmayı umuyorum.Farlara kesin el atacağım ama inşallah.

balesanist

Kaporta cam gibi parlıyor  :nazar: her şeyi ile çok güzel bi araç

Beğeni ve iyi dilekler için teşekkürler.Allah hepimizin araçlarını nazardan korusun.
Kaportanın parlaması ışıklar sayesinde biraz.Aslında iyi bir boya koruma istiyor ama o konuda da kararsız kaldım. Ankara'ya Berkay ustaya (dby) götürecektim ama zamanlama uymadı.Geçtiğimiz haftasonu nişanı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Okuyorsa tekrar tebrik ediyorum.Allah tamamına erdirsin.