Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Buongiorno Alfisti - Bir 159 Hikayesi :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
Bildiğim kadarıyla siliniyor olması lazım. Alfa diag adlı program lazım. Birde çok güzel olmuş maşallah.

alfadiag tarihi eser ya :)

Alfaobd > Android ve windows versiyonları mevcut.

fevkalbeser12

Bildiğim kadarıyla siliniyor olması lazım. Alfa diag adlı program lazım. Birde çok güzel olmuş maşallah.

O zaman bi yerimden sallamışım:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

alperuzi

Ooo, bu süper oldu, teşekkürler. ELM'i bulabilirsem hemen akşama deneyeyim.

francobaresi

çok güzel olmuş,güle güle kullan :)
Cuore sportivo

alperuzi

Arabasından K&N hava filtresi çıkan gariban alfisti :D

Tatili hak etmiş gibiydi, küçük çaplı bir banyo yapıldı. Şimdi yağın gelmesini bekliyor. Sonra güreşe devam :clover:

The Schuey

Bizimki de K&N midir acaba?

Sent from my Discovery using Tapatalk

ar.159

Kırmızı dikişler çok iyi Durmuş maşaall

Sent from my iPhone using Tapatalk
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

alperuzi

:arkadasim:

Bu arada Melih amcanın Ankara denizleri sağolsun filtrenin özellikle alt kısımları baya bir çamur olmuş ve k&n temizleyicisi ile çıkaramadım. Ben de bir gece çamaşır deterjanlı suda beklettim, sabahleyin duruladım, çoğu çıktı :)

Ankaraya göre değilmiş bu kadar aşağıda hava filtresi olması...

The Schuey

:arkadasim:

Bu arada Melih amcanın Ankara denizleri sağolsun filtrenin özellikle alt kısımları baya bir çamur olmuş ve k&n temizleyicisi ile çıkaramadım. Ben de bir gece çamaşır deterjanlı suda beklettim, sabahleyin duruladım, çoğu çıktı :)

Ankaraya göre değilmiş bu kadar aşağıda hava filtresi olması...
Filtrenin konumunu belirlerlerken TR'yi düşünmediklerinden eminim.

Sent from my Discovery using Tapatalk

fevkalbeser12

Şu arabanın biraz fotoğrafını koysana ya:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

alperuzi

Şu arabanın biraz fotoğrafını koysana ya:)

Bir ara temizlemem lazım, çok çabuk kirleniyor. Sonra içini fotoğraflayayım, içi baya güzel oldu :D Dışında birşey yok zaten, bildiğin 159 işte.

alperuzi

Bugün cila yaptım, cilanın önemi de yağmur yağınca belli oldu :D

alperuzi

Gökova Sakar Geçidi Tırmanış

5-6 dakika içinde sıfırdan 650 metreye :D Asıl manzara inişte tabi ama çıkış torklu arabayla baya eğlenceli oluyormuş :)

alperuzi

Plastidip kapı tutgaçları kötü olmuştu kullanım nedeniyle,

ben de önce plastidipi soydum, sonra saatlerce su zımparası ile uğraşıp yumuşak ve hızlı deforme olan dış kısımlardan kurtuldum, sonra da bir kat tampon siyahı geçtim. Sonuç görsel olarak güzel oldu, bakalım ne kadar dayanıklı olacak.

fevkalbeser12

Ellerine sağlık. Güzel olmuş. Bakalım bu ne kadar sağlıklı olucak.
                         jeremy clarkson

ucarozcan

Elinize sağlık çok iyi olmuş. Bende bu tutacaklar ile ilgili operasyon yaptım.

Tutacakların altına ped koyuyor musunuz. Ben pedi bir türlü tutacağa yapıştıramadım. Ne iki taraflı band nede yapıştırıcı ile olmadı.

Xperia z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

Reha

Tutacakların altına ped koyuyor musunuz. Ben pedi bir türlü tutacağa yapıştıramadım. Ne iki taraflı band nede yapıştırıcı ile olmadı.

Xperia z3

O pedler yapışmıyor ki zaten. Önlerle arkalar benzese de farklılar. Arkalar için olanı öne takıyor olabilir misiniz?

ucarozcan

Xperia z3

O pedler yapışmıyor ki zaten. Önlerle arkalar benzese de farklılar. Arkalar için olanı öne takıyor olabilir misiniz?
Yapıştırmamdaki amacım oto kuaförlerde temizlik esnasında elektrikli süpürgeler pedi çekiyor. O yüzden sabitlemek istedim.
Sizde öyle olmuyor mu?

Xperia z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

alperuzi

Bendekiler sonradan kauçuklu bir malzemeden kesilmişler ve alt tarafları keçeli olduğundan dediğiniz gibi kolayca kalkıyorlar. Orjinalleri kauçuk ve yerine tam oturunca kolayca kalkmıyor. Şu anda hatta iki tanesi önümde, birinin arkasına Revell kontakt yapıştırıcı sürdüm, diğerine japon sürdüm ama ikisi de olmadı. Bu arada odadaki yapıştırıcı kokusundan da kafayı bulacam galiba :D

esatkaracan

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Lastik tavsiyesini dikkate alıcam bende nokian araştırıyorum çünkü. WR d4 yada d3 olacak hayırlısı.

alperuzi

Nokianlarla ikinci kış ve yine herkese tavsiye ediyorum, çok iyiler. :yukari-ok:

francobaresi

Cuore sportivo

alperuzi

Bugün de arka kapı kollarını hallettim.

Önce:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Zımpara:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Sonra:

alperuzi

Bugün de bunlar geldi :)