Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bursa' dan 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Koful

:nazar: güzel duruyor bence de.

ucarozcan

Elinize sağlık. Gündüz resimlerinide görmek lazım.

Xperia z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

E.Ç.M. (MiTongin)

Eline sağlık onur You are not allowed to view links. Register or Login. Cok basarili olmuş. Aramıza dön artik ;)
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

razzle

You are not allowed to view links. Register or Login
Eline sağlık onur You are not allowed to view links. Register or Login. Cok basarili olmuş. Aramıza dön artik ;)

İzleyici olarak devam ediyorum :)
Tabi çalışmalar durmuş değil ;)

Son çalışmam...

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk

muğlalı

159 a yakışıp yakışmadığı konusunda en kararsız olduğum olay, canlı görmek lazım heralde :S hayırlı olsun denizde kum, 159 da yapılacak işler bitmez.

Adza

159 a yakışıp yakışmadığı konusunda en kararsız olduğum olay, canlı görmek lazım heralde :S hayırlı olsun denizde kum, 159 da yapılacak işler bitmez.

Çok kararsızdım, ama pişman değilim harika oldu.
Fotoğraflarda gerçekte durduğunun 100de 1i kadar güzel duruyor. Halojen çok farklı durdu.

razzle

Elinize sağlık. Gündüz resimlerinide görmek lazım.

Xperia z3

Aynadan çekilmişi var :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Adza

You are not allowed to view links. Register or Login buyruun :)

ykilinc

Ugur masallah,gayet hos olmuş, güle güle kullan... Onur hocam maşallah bu işte gayet iyisin, ikinizinde eline sağlık ;)

C2VTS

Maşallah evlat gün geçtikçe güzelleşiyor :) kısmet olur bursaya gelirsem yada aynı şekilde sen istanbula gelirsen mutlaka görüşürüz ve incelemek isterim gündüz farının canlı duruşunu .
◯⃝⃝⃝⃝◯O-----       \  ◯   /        -----O◯⃝⃝⃝⃝  
                         \     /      
                          \   /                         
   ◎                     v                      ◎

Adza

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

krm1983

Maşallah. Yakıyor.

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

tayfun

Elinize, emeğinize sağlık fakat, bana sanki lens takılmış göz gibi, nebilim adını koyamadım ama 159'un o hırçın bakışları yerine, yakışıklı delikanlının, gözüne, kirpine sürme, kalem çekilmiş, gay gibi bi hale getirilmiş gibi

Abi duygularımı birtürlü anlatamadım

murat

Zevk meselesi ama benim de hoşuma gitmedi bu hali, gözümüz buna alışık değil ondan da olabilir. 159 un farları başlı başına bir fenomen, ellemeye gerek yok bence
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

ArinFırat

Olmuş olmamış yorum yapmayacam zevk meselesi..ama şu kesin: 159 un hırçın bakışını alıp götürmüş

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yiğit Doğukan

İç mekan renk uyumu çok iyi duruyor. Çok beğendim.  :yukari-ok:

Farlara yapılan işlem çok başarılı ama 156 ve 159'larda mercek ve led uygulaması o sert bakışı alıp götürüyor.

Yinede değişik bir hava vermiş. Belki de gözümüzün alışması lazım.

Adza

Uzun zamandır aklımda olan motor temizliğini yaptım. Rutin kontrolleri, sıvı kontrolleri yapıldı.
Geçen cumartesi günü Amway' in cilasını denedim. Gayet başarılı, cok guzel sonuç aldım.

Şimdilik önümüzdeki cumartesi günü iç temizlik için beklemede :)

Fotoğraflarda en ufak efekt filtre vs yoktur :)

Adza

Bu arada kaliperi tekrar boyamayı düşünüyorum ama ne renk yapsam bilemedim. Fikirlere açığım  :)

ucarozcan

Maşallah :nazar: :nazar:
kırmızı devam bence. Başka renk düşünüyorum da çok sırıtır gibime geliyor.
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

E.Ç.M. (MiTongin)

Jant kollarino cok sık olduğu icin açık renkler patlamasi icin iyi olabilir. Sari ve turuncu iyi durabilir  :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Adza

Evet ben de turuncu olur mu diye tereddüt ediyorum,  başka arkadaşlar da dedi.  güzel oluyor ama bilemedim.  Gümüş gri yapmam o kesin :)  ya kırmızı devam yada turuncu :)

wolkanku

uğur sakın yanlış anlama her 159'un olabildiğince güzel gözükmesini istediğim içi nacizhane görüşümü paylaşacağım.
senin arabada gözümü yoran bir şeyler var..yani nasıl diyeyim araba pürüzsüz ve akıcı gözükmüyor.

bir kere hem angel , hem amerikan park olayı aşırı göz yoruyor. üstüne bir de tampondaki kırmızı logo ekleniyor, bir karmaşa var. plaka fontu ve plakanın çerçevesiz olup daha da beyaz olması yine gözü o bölgeye çekiyor.

yani arabanın sol yanına bakınca kırmızı turuncu mavi beyaz ne ararsan var. o bölge bir sadeleştirme istiyor bana göre.

yapılması gereken, çerçeveli ve düzgün fontlu bir app
kırmızı alfa romeo yazısı sökülüp, amerikan park çıkarılmalı diye düşünüyorum.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Adza

uğur sakın yanlış anlama her 159'un olabildiğince güzel gözükmesini istediğim içi nacizhane görüşümü paylaşacağım.
senin arabada gözümü yoran bir şeyler var..yani nasıl diyeyim araba pürüzsüz ve akıcı gözükmüyor.

bir kere hem angel , hem amerikan park olayı aşırı göz yoruyor. üstüne bir de tampondaki kırmızı logo ekleniyor, bir karmaşa var. plaka fontu ve plakanın çerçevesiz olup daha da beyaz olması yine gözü o bölgeye çekiyor.

yani arabanın sol yanına bakınca kırmızı turuncu mavi beyaz ne ararsan var. o bölge bir sadeleştirme istiyor bana göre.

yapılması gereken, çerçeveli ve düzgün fontlu bir app
kırmızı alfa romeo yazısı sökülüp, amerikan park çıkarılmalı diye düşünüyorum.

Abi yorumun için teşekkür ederim. Geçen hafta turuncu parkları iptal ettim. Bu hafta da mühürlü app plaka ya geçmeyi düşünüyorum.  Kırmızı yerde de You are not allowed to view links. Register or Login yazıyor onu kendi gidene kadar sökmeyi düşünmüyorum :)

Bugün veya yarın deneme için plakalara çerçeve yapacağım spreyle. Değişene kadar öyle kalsın  :)
Sence kaliperleri ne yapmalıyım?

Adza

wolkanku

amerikan parksız şahane olmuş bence, parlaklığı bir tık azaltılırsa daha da iyi olacaktır.

kaliper rengi olarak bu jantın içinde ne yaparsan yap pek gözükmeyeceği için kolların darlığından, benim tercihim poryalar, disk koruyucular ve kaliperler mutlaka gri olmalı derim.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+