Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bursa'dan Selamlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

01hakan

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah  :nazar:
Abi sen satma bunu en iyisi
Maşallah ama arkadaş haklı sitedeki degerli gtv ler arasinda zorunlulugun yoksa satman icin kapat garaja ve bi 5 yıl sonra cikar o zmn cok degerlenecek

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO

ykilinc

Maşallah  :nazar:
Abi sen satma bunu en iyisi
Akşam gördün halimi. Kafam allak bullak zaten. ;)

ykilinc

Maşallah ama arkadaş haklı sitedeki degerli gtv ler arasinda zorunlulugun yoksa satman icin kapat garaja ve bi 5 yıl sonra cikar o zmn cok degerlenecek

Ya  5 sene sonrasi, o zamam değerlenmesi falan cok da gözümde değil aslinda.  Arac benim icin zaten değerli. Seviyorum gtv yi:). Bakalim sartlar ne getirecek bir kac gündür  ilanda ve ilanda olduğu andan itibaren kaldırmamak icin kendimi resmen tutuyorum.

akıllı

Akşam gördün halimi. Kafam allak bullak zaten. ;)

Ondan diyorum ya abi. Arabayı her türlü satarsın zaten. Ama böylesini bulamazsın. Sattığın için pişman olacağına satmadığın için pişman ol olacaksan (olunmaz ama neyse). Al bi tane başka bişey, o üçlü sistem gitmezse yeniden değerlendir.

Not: abi şifreni ver ben kaldıram ilandan  :-[

ykilinc

devirsever

Evet GTV satipta pisman olmayan yok gibi bir sey 😀

MHA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

akıllı

Birde ben arabayı canlı gördüm. Yemin ediyorum garajım ve ayıracak az daha vakit ve nakitim olsa, 159 un yanına yatıracam. Öyle içim gitti. Forumdan biri almazsa yazıklarım valla.

01hakan

Evet GTV satipta pisman olmayan yok gibi bir sey 😀

Mesela ben satmak istemiyorum ama esim ...

COURE SPORTİVO

Olgun

Yok yok bir çaresi olması lazım bu işin..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[url="http://bisiklethirsizlari.tumblr.com"]http://bisiklethirsizlari.tumblr.com[/url]

devirsever

Valla benim esimde diyorki kirmizi alfan(gtv) cok guzeldi bu siyah(gt) her yonden daha iyi ama o cok guzeldi, onun havasi bu da yok. Ki sat sat diye basimin etini yemisti o zamanlar...

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6

01hakan

Valla benim esimde diyorki kirmizi alfan(gtv) cok guzeldi bu siyah(gt) her yonden daha iyi ama o cok guzeldi, onun havasi bu da yok. Ki sat sat diye basimin etini yemisti o zamanlar...

Gt de aklimdan gecmio degil ama artik temiz alfa ve dusuk km alfa bulmak cok zor

COURE SPORTİVO

ykilinc

Uzun zaman oldu bir güncelleme yapalım,kayitlara geçsin;). Bir ara satmaya niyetlendim, ilana da çıktım ve hatta alıcılar da çıktı ama elim bir türlü gitmedi. Ilan sonrasinda da alfista arkadaşlar ilgisini eksik etmedi sagolsunlar. Bu arada temiz arabanin  alıcısı hazır bunu bir kez daha anladim.
Ben son durumda diger arabayi hanima teslim edince,  sirf gtv kaynaklı 3. Araba bakıyorum...

Gtv' yi satmaktan vazgeçince biraz daha resterasyon tadında ilerledik. Araci Zeki usta ve Ihsan usta' nin ellerine biraktim. Orjinalinde siyah olan marspiyerleri araç rengine boyattik. Tavandaki güneş yanıklari göze batiyordu onlari da  hallettik. Tavan döşemesi 21 yilin yorgunluğu ile kendini salmışti tavan döşemesi değişti.
Ses sistemi, hoparlörler ve teyp değişti. İlginç bir şekilde You are not allowed to view links. Register or Login da orjinal teyp çerçevesi buldum, onu özellikle kapaliyken konsolun mat siyah rengine uyum sağlayan aiyah rwnkli güncel bir müzik sistemine adapte ettik. Muhsin ustanin emeği ile gayet iyi oldu.

Teyp, vites havalandirma kontrollerinin bulunduğu kısmı mat siyah olan kendi rengiyle yeniledik. Ampulleri de o kadar ilerlemiş iken değiştirdik.
Geçen sene yurtdışından gelen canisterlere ragmen bu sene yaz gelince benzin kokusu probleminin devam ettiğini gördüm, Ata ile konuşmalarimiz sonrasinda ihsan usta gayet temiz bir işçilik ile depodaki benzin buharı tahliyesi işini çözdü gibi. Gibi diyorum zira şu an döşemenin yapıştırıcı kokusu kaynaklı kokuyu hakkkiyla test etme durumum yok ama depo kapağını açınca sıkışmış benzin buhari olmuyor.
Şimdilik bu kadar. Fotoğraf kisa zamanda eklerim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adza

Satmamana sevindim Abi, maşallah  :alfisti:

ykilinc

Satmamana sevindim Abi, maşallah  :alfisti:
Eyvallah Uğur, bir aksam görüşelim yine. Mustafa hocayi da haberdar edelim.

akıllı

Eyv abi.
Teşekkür ettim. Bekliyorum

ykilinc

Gtv💪[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

martini_lancia

İyi ki satmadınız bu aracı,gördüğüm kadarı ile garajda saklayabilme şansınız da mevcut.Cidden harikulade temizlikte bir araç.

Garaj gibi bir şansım olsa satışta olduğu zaman bir şekilde satın alırdım ama kıyılmaz bu araca sokak ve mahalle aralarında.

Plaka da ayrı bir güzel bana hep favori F1 pilotum Jacques Villeneuve'i hatırlatıyor:)
2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.

akıllı

devirsever

Masallah Allah nazarlardan korusun
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6

ykilinc

İyi ki satmadınız bu aracı,gördüğüm kadarı ile garajda saklayabilme şansınız da mevcut.Cidden harikulade temizlikte bir araç.

Garaj gibi bir şansım olsa satışta olduğu zaman bir şekilde satın alırdım ama kıyılmaz bu araca sokak ve mahalle aralarında.

Plaka da ayrı bir güzel bana hep favori F1 pilotum Jacques Villeneuve'i hatırlatıyor:)
Eyvallah. Plakasinin alirken ilk plakası olduğunu öğrendim, araci alirken ve bursaya getirirken 16 ile değiştirmedim. 34 ile baslayip 34 ile bitmesi de ilave olarak hoşuma gitmişti ; )

ykilinc

Maşallah maşallah :nazar:
Teşekkür ederim @akıllı, @devirsever

ykilinc

9 1 6 V 6 T B[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

devirsever

Sunroof acik foto isteriz  :D

:nazar: :nazar: :nazar:
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6

ykilinc

Bir hafta sonu daha geçti...[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

akıllı

Vayyy araba rasim de yıkatılmış, peşine kahve içilmiş :yukarıok: :nazar: