Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: admin@alfistiturkey.net

CLV 98 - Brera 2.2 JTS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkanku

dün okan abinin brerayı canlı gördüm, içine bindim.

hayatta gri renk araba almam, gri renk arabaya dönüp bakmam bile diyen ben, okan abiden bu arabayı alır bu renk kullanırım, inanılmaz güzel duruyor.. siyah tavan siyah spoiler, füme Ti jantlar ,saten logolar, acayip bir uyum yakalanmış durumda arabada.

bana kalsa renk değiştirmeye bile gerek yok ama okan abi yapıyorsa vardır bir bildiği diyoruz tabi ki :)
bir de arabanın temizliği beni benden aldı. çok net söyleyeyim benim 159'un trimleri falan bu kadar temiz değil :) yenilenmesi gereken herşeyi (direksiyon ve vites topuzu) yenilemiş, tertemiz duruyor, konsol mat ve yıpranmamış. koltuklar çiziksiz, buruşma yok. paspaslar bizim evdeki halıdan temiz.

görünce insan yutkunuyor kısaca :)
nazar değmesin abi :nazar:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

depeche101

Sağol Volkan beğenmene sevindim. @wolkanku

Griciler sizin fikirlerinize katılıyorum , fakat şu araç çıktığından beri kafamda bir Brera resmi var . O araca bindikten sonra eğer uzun süre ayrılmazsan tekrar griye dönerim . Bu haline de çok beğenerek biniyorum. Bu benim şu ana kadar sahip olduğum 7. Alfa Romeo aracım. Dün Volkan'a da söylediğim gibi diğer sürmüş olduğum Alfalardan klas olarak kesinlikle ayrı bir otomobil. Sürüş ve tokluk hissiyatı , aracın trimleri , iç mekan kalitesi gibi etkenler sizi etkiliyor. Motor performansı gayet güzel. O yüzden uzun bir müddet binmek ve keyfini çıkarmak istiyorum.

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

aurora

Alıntı yapılan: depeche101 - 26 Mart 2015, 11:05:57

Griciler sizin fikirlerinize katılıyorum , fakat şu araç çıktığından beri kafamda bir Brera resmi var . O araca bindikten sonra eğer uzun süre ayrılmazsan tekrar griye dönerim . Bu haline de çok beğenerek biniyorum. Bu benim şu ana kadar sahip olduğum 7. Alfa Romeo aracım. Dün Volkan'a da söylediğim gibi diğer sürmüş olduğum Alfalardan klas olarak kesinlikle ayrı bir otomobil. Sürüş ve tokluk hissiyatı , aracın trimleri , iç mekan kalitesi gibi etkenler sizi etkiliyor. Motor performansı gayet güzel. O yüzden uzun bir müddet binmek ve keyfini çıkarmak istiyorum.

Örneğin motor performasını kıyaslayacak olursa örnek verebileceğiniz bir araç var mı?

Selamlar.

EscC

Alıntı yapılan: depeche101 - 26 Mart 2015, 11:05:57

fakat şu araç çıktığından beri kafamda bir Brera resmi var .

Selamlar ; Brera yı güle güle kullanın.İleri ki planlarımda Brera almak var ben de kafamdaki resmi anlatayım.Brera yı daha konsept halinden takip ediyordum.Çok güzel bir alfa yalnız sizdeki rengi için aynı şeyi söyleyemem.Beyaz , gri ve tonlarında değil araba bisiklet almam.Zaten sizde kaplatmayı düşünüyorsunuz.Bana göre Brera ya yakışan renkler  8C kırmızısı, siyah(TR de temiz tutmak zahmetli  :D ) Audi nin Sepang mavisi , BMW nin estoril mavisi Brera ya harika gider.Saydığım renklerde Brera görsem dönüp dönüp bakıp incelerim.Hele ki biri sarıya kaplatıp 159 ti yada brera ti jant takıp camlarda karartılırsa o Brera nın etrafında döne döne bakmaktan başım dönerdi herhalde :))  Elimde olan görselleri ekliyorum.

not:Yazdıklarım benim Brera için düşündüklerimdir.Herhangi tavsiye vs. bulunmuyorum.İsteyen istediği renge kaplar.Benim tahminim %99 8C kırmızısı olacakmış gibime geliyor.Saygılar.....

koroglubrk

Gri hali muhteşem. Gördüğüm en kombin gri :)
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

agucba

Peugeot ve Mercedes'te görev almış, daha sonra da mia isimli elektrikli otomobil üretimine "merak salmış" Murat Günak ile yapılan bir söyleşide, otombillerin asıl renginin (veya onun bir otomobile en yakıştırdığı renk diyelim) "Gri" olması gerektiğini, çünkü metalden üretilmiş bir otomobil, ancak bu şekilde kendini ifade edebilir, renklere bürününce o hissiyat kayboluyor (cümlenin ikinci kısmını biraz "salladım") gibi bir şey söylemişti.

///////////////

Tolga033

Adamlar 10 yıl önce tasarım harikası otomobil yaratmışlar,Alfisti'ler sayesinde dahada güzelleşiyor.  :serefe:

aurora

Aracın ne renk olacağını dün rüyamda gördüm, o  :kadar etkilemiş beni :)

koroglubrk

Alıntı yapılan: aurora - 01 Nisan 2015, 14:05:44

:lol: artık açıklansın değil mi :)
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

aurora

Alıntı yapılan: koroglubrk - 02 Nisan 2015, 00:49:14
Alıntı yapılan: aurora - 01 Nisan 2015, 14:05:44

:lol: artık açıklansın değil mi :)

Evet, evet çok isteriz:)

ataozcan

Bence mercan kırmızı guzel gider..

depeche101

Alıntı yapılan: aurora - 26 Mart 2015, 13:03:13

Örneğin motor performasını kıyaslayacak olursa örnek verebileceğiniz bir araç var mı?

Selamlar.

Motor performansı gayet tatminkar. 2.2 JTS alt devirlerde biraz ölü ama 3000'den sonra gayet canlı ve heyecanlı diyebilirim. Bir 3.2 V6 veya GQV değil tabii motor performansı.

Alıntı yapılan: ozoozo - 25 Mart 2015, 18:28:07
Abi maşallah ya harika duruyor.. Gri konusuna gelince evet çok güzel duruyor ama geçmişe söyle bir bakıyorum arabalara ne yaptıysan 2 katı daha güzel oluyor haliyle yeni rengin çok çok daha güzel olacağını ve iyi seçildiğini düşündüğüm için ben yaz dönemini merakla bekliyorum  :nazar:

Teşekkürler kardeşim , az kaldı sabır  :lol:

@EscC değerlendirmeleriniz için teşekkürler

@koroglubrk @Tolga033  teşekkürler ,

@agucba Ya onu Murat Günak söylediyse demek ki dizaynırların çoğunda bu düşünce var , bmw ile ilgili bir belgeselde de aynı muhabbet geçmişti.

Renk için biraz sabır arkadaşlar  :rock: :rock: :rock:

Bu arada Zenec Multimedya Nav modülümüzü taktırdık. Bilgi için ;

http://www.zenec.com/products/2-din/z-n720.html

http://www.zenec.com/products/2-din/omnimask.html

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

francobaresi

muhteşem duruyo ,hayırlı olsun.
Cuore sportivo

hi_cazz

Hayırlı olsun. Gayet oem duruyor. İşlevsellik, ses kalitesi ve fiyat bilgisi nedir?

depeche101

Alıntı yapılan: francobaresi - 06 Nisan 2015, 11:18:57
muhteşem duruyo ,hayırlı olsun.

Teşekkürler

Alıntı yapılan: hi_cazz - 06 Nisan 2015, 11:36:24
Hayırlı olsun. Gayet oem duruyor. İşlevsellik, ses kalitesi ve fiyat bilgisi nedir?

Zenec zaten piyasada bilinen bir marka , özellike VAG grubu araçlar için üretim yapan bir isviçre firmasıydı. Omnimask firması ise Zenec için çerçeveleri üreten firma , yakın zamana kadar Alfa için ürettikleri bir ürün yoktu . Bu son ünitenin Alfa için üretileceğini öğrenince TR distrübitörü ile bağlantı kurdum ve getirttim.

Ürün daha önce kullanmış olduğumuz Cartek ürünleri ile kıyaslarsam en bariz farkı işletim sisteminin hızı  . Diğer tüm özellikleri benzer , linkten ayrıntıları görebilirsiniz. Ses kalitesi bir tık yukarıda diyebilirim.
Menüler ve ayarlar biraz daha ayrıntılı. Dashboard aydınlatmasına göre menü buton renkleri vb değişebiliyor , küçük ve güzel ayrıntılar var . Navigasyon için Zenec kendi sitesinden upgrade sunuyor , firmware upgradeleri ve yazılım upgradeleri firma sitesinden indirilebiliyor . Biraz daha user friendly bir ünite diyebiliriz. Fiyatı ise biraz daha tuzlu

http://www.ebay.com/itm/Zenec-Z-N720-neu-/321714816422?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item4ae7b285a6

http://www.ebay.com/itm/Navigation-fur-ALFA-ROMEO-159-Brera-Spider-ZENEC-Z-N720-EinbauKit-24731OM-/261679721171?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item3ced53aad3

hi_cazz

Teşekkürler

Sent from my iPhone using Tapatalk

TRSemih

çerçeveye ihtiyaç olmaması konsolla bütünleşmesini sağlamış. yekpare duruyor. güle güle kullanın.

bu arada, ti vites topuzu sabit durmuyor sanki. simetri hastalığı olan bir adam olarak direk gözüme çarptı.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

depeche101

Alıntı yapılan: TRSemih - 06 Nisan 2015, 12:20:37
çerçeveye ihtiyaç olmaması konsolla bütünleşmesini sağlamış. yekpare duruyor. güle güle kullanın.

bu arada, ti vites topuzu sabit durmuyor sanki. simetri hastalığı olan bir adam olarak direk gözüme çarptı.

Çok teşekkürler , @TRSemih fotoyu ilk çektiğimde dikkatimi çekmişti benimde , hemen kontrol etmiştim. Sanırım açıdan kaynaklanıyor , vites gayet sağlıklı durumda  :haydi:

TRSemih

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

tayfun

Cumartesi canlı gördüm CLV 'yi Maşallah 500 metreden belli ediyor kendini. bostanci isiklarda  el ile selam veren bendim. saygılar:)

aurora

Alıntı yapılan: depeche101 - 06 Nisan 2015, 11:02:25
Alıntı yapılan: aurora - 26 Mart 2015, 13:03:13

Selamlar.

Motor performansı gayet tatminkar. 2.2 JTS alt devirlerde biraz ölü ama 3000'den sonra gayet canlı ve heyecanlı diyebilirim. Bir 3.2 V6 veya GQV değil tabii motor performansı.

Alıntı yapılan: ozoozo - 25 Mart 2015, 18:28:07
Abi maşallah ya harika duruyor.. Gri konusuna gelince evet çok güzel duruyor ama geçmişe söyle bir bakıyorum arabalara ne yaptıysan 2 katı daha güzel oluyor haliyle yeni rengin çok çok daha güzel olacağını ve iyi seçildiğini düşündüğüm için ben yaz dönemini merakla bekliyorum  :nazar:

Teşekkürler kardeşim , az kaldı sabır  :lol:

@EscC değerlendirmeleriniz için teşekkürler

@koroglubrk @Tolga033  teşekkürler ,

@agucba Ya onu Murat Günak söylediyse demek ki dizaynırların çoğunda bu düşünce var , bmw ile ilgili bir belgeselde de aynı muhabbet geçmişti.

Renk için biraz sabır arkadaşlar  :rock: :rock: :rock:

Bu arada Zenec Multimedya Nav modülümüzü taktırdık. Bilgi için ;

http://www.zenec.com/products/2-din/z-n720.html

http://www.zenec.com/products/2-din/omnimask.html

Çok sevimli ve orijinal durmuş, benimde bu hafta üst panel için multimedia ekranım geliyor.

ar.159

Bu zenec e elli defa baktım düşündüm ama adamların satış kalitesi cok kötü ne adam akıllı menü görseli ne araçta görsel vardi mesela su sizin fotoyu görenin direk sipariş veresi geliyor böyle net bir foto kullanmamışlar ilanlarda çerçeve Lazım mi değil mi belli olmuyor. Birde en cok kafama takılan 159 un yada breranin orjinal double beş para etmesede tasarım cok güzel bu adamlar ve Çinliler başta vag grubu olmak üzere hemen hemen her markaya orjinal görünümlü ürün üretirken neden Alfaya üretemiyorlar marelli Tasarımı bu denli siki mi koruyor ki
Bunca laftan sonra tabi kocaman bi hayırlı olsun gerçekten cok iyi durmus

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

depeche101

Bugün aracım kaplama işlemleri bitti , Sonuç beni memnun etti . Bir müddet bu şekilde kullanacağım. Birkaç arkadaşın renk hakkında tahminleri doğru çıktı . Araç 8C Competizione ile Rosso Metallizzato arası bir renk . Işığa göre değişiyor . Güneş ve aşırı ışıkta açık kırmızı ve bazen bordoya dönüyor. Gece bordoya daha yakın. Merak edenler için rengin kodu " Hexis HX30RGOB "

Bu arada Bilstein B8 'ler yeni takıldığı için araç 1 cm yükseldi . En az 2 ayı bulur tekrar eski haline gelmesi.

Buyrun ;

..

..

..

..

francobaresi

Muhtesem tek kelimeyle. Hayirli olsun, gule gule kullanin

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

vieri

Harika olmuş. Güle güle kullanın.  :nazar: