Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Cuneyt Onat

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

whale

merhaba,

ben alfadanadamın çocukluk arkadaşıyım. kırmızı renk 1,6 156 sahibiyim. Uzun bir müddet alfadanadamın baskılarına rağmen girmemiştim bugün eve gelip kendisi bağlandı. herkese selam

Onur

Selamlar!! Aramıza hoşgeldiniz :)

whale

hoşbulduk, teşekkürler .

Alfadanadam

sonunda hoşbulabildin be birader :)

n/a

: ) hoş geldiniz..

Allah bilir Alfayıda zorla Bülent aldırmıştır : ) 

anIL(34an623)

hoş geldin cüneyt. ewet tolga haklısın. bence de arabayı kesin bülent aldırtmıştır.Register or Login" alt=""/> biz daha önce bülent'in kardeşiyle bir ortak arkadaşımız sayesinde tanışmıştık. sanırım böyle bir hikaye anlatmıştı bana?  Register or Login" alt=""/>

n/a

hosgeldınız

n/a

Hoşgeldiniz

n/a

hoşgeldiniz aramıza

whale

Benim süper sandığım bir polom vardı. alfadanadamda askerdeydi. Adam askerden geldikten sonra 3 lafından 2si alfaolmaya başladı. Bir günde zehirlemek amaçlı oldğunu şimdi anladığımRegister or Login" alt=""/>ve iyi ki zehirlemiş test sürüşü yaptırdı. İşte o an alfa ruhunu yakaladığım andır. Sonradan araştırmış arabayı bulmuş adamla konuşmuş kısacası benden bir para istedi birde eski polomu sonradan yeni alfamı getirdi. Böylece alfa sahibi oldum.

Alfadanadam

Ben size bu adamın bir olayını anlatayım da kopun :)

Bu bizim alfisti bir gece rüyasında arabanın yağ çubuğunu çekiyor, bir de baksın çamur dolu :) kan ter içinde uyanıyo..Gecenin bir yarısı üç kat aşağıya iniyo, açıyo kaputu çekiyo çubuğu bakıyo normal yağ var :) oh be diyo bir şey yokmuş. Sonra dönüyo gidiyo tekrar uyumaya.. Bu adam böyle bir adam yani biline :)

alfisti

owwww...:) gerçekten hoşgeldiniz..siz bülent ve cüneyt ikilisi olarak iyi işler çıkartırsınız burada;)
Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce

Tufan

hoşgeldiniz

master

Hoşgeldiniz :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Alfadanadam

Register or Login" align="left" vspace="2" border="0" alt=""/>

Kendi düğününden :)

n/a

hehe valla süper benim arabanında düğün resimlerinide koyiim dicektimde cüneytin sayfasını bozmiyim diye koymadım : )

Hele 2. resim hediye paketi gibi olmuş : )

master

Bir Alfa'nın ve sahibinin en mutlu günü olsa gerek :) Hayırlı olsun :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

anIL(34an623)

aman allahım 2-3 sene sonraki kendi arabamı gördüm resmen Register or Login" alt=""/>

Register or Login" alt=""/>

Alfadanadam

quote:

anIL(34an623) wrote:

aman allahım 2-3 sene sonraki kendi arabamı gördüm resmen Register or Login"/>

Register or Login"/>

İnşallah Anıl'cım, darısı tüm bekarların başına tabi :)

Bu arada düğün geçtiğimiz yaz oldu :)

anIL(34an623)

neyse sewgili bülent, yaşça büyüğüm olarak sıra sendedir öncelikle. sıranı alarak saygıda kusur etmek istemem Register or Login" alt=""/> çok pis ihale bırakırım.övünmek gibi olmasın Register or Login" alt=""/>

Alfadanadam

Tamamdır diyeceğim biri olsa sıra mıra dinlemiycem ama belli bir yaştan sonra çok zor oluyor bu işler..fazla ince eleyip sık dokuyor insan...aman derim işini benim yaşlara bırakma... :)

anIL(34an623)

sewgili bülent öyle bir anlatmışsın ki, gözümün önüne alfasıyla yaşlanmış şirin bir ihtiyar geldi bir anRegister or Login" alt=""/> abi yaşına baktım şimdi, daha 30'u yeni geçmişsin Register or Login" alt=""/>

Alfadanadam

31 bitmek üzere :) ama işler oradan bakıldığı gibi değil...benim yaşıma geldiğinde hala bekarsan anlarsın ne demek istediğimi..
yaşlandım demiyorum ki zaten, bu yaşlarda zor oluyor diyorum..ikisi farklı :)

anIL(34an623)

yok cnm onu kastetmedim. yaşlı olmadığını biliyorum sewgili bülent. ben 20-30 sene sonrası için bir öngörü yaptım. hani ewlenmemişsin, çoluk çocuk torun yok, ne yapacan garajda alfayla uğraşacan Register or Login" alt=""/>

Alfadanadam

hehe..evlenmediysem garajda bi sürü alfa olcak zaten..onca parayı ne yapcam :)