Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Merhaba..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caneraydogan85

Arkadaslar ismim caner. Manisa akhisarda oturuyorum öncelikle ailenize katilmaktan mutluluk duyuyorum. Foruma ve tapatalk uygulamasini ilk kullandigim icin yanlis yere yaziyorsam simdiden affola. Mahalle baskilarina rağmen 147 1.6 ts 2005 model  alfa aldim ve cok mutluyum. Onceki arabam pejo 306 oldugu icin tamir doseme elektrik vs konularinda biraz bilgi sahibiyim. Elimden geldigince foruma katki saglayacagim ve sizlerin tecrubelerinden faydalanacağim. Simdiden tesekkurler.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E.Ç.M. (MiTongin)

hayırlı olsun hoşgeldiniz  :alfisti:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Kılıç Kalkan

Hayırlı olsun.Aynı kombin 159 sahibiyim.147 de ilk defa görüyorum.Sinderella ayakkabısını unutmuş sanırım.:)

qrkmtp

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın:) hoşgeldiniz

POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SkY

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :)

hakan

Hoş geldiniz.hayırlı olsun.kaput logosuyla çalışmalara başlayabilirsiniz, kolay gelsin.
haktas

caneraydogan85

You are not allowed to view links. Register or Login
Hoş geldiniz.hayırlı olsun.kaput logosuyla çalışmalara başlayabilirsiniz, kolay gelsin.
Hepinize tesekkurler arkadaslar. Aynen Logoları yenileyecegim sonra ön panjur ve jantlari bronz kahverengi yapmayi düşünüyorum.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi