Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

45R6060 / 156 1.6 TS 2002

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aktugoksuz

You are not allowed to view links. Register or Login
Merhaba, ilan var ise paylaşır mısınız. Veya fiyat ne düşünüyorsunuz.? :alfisti:

Henüz ilana çıkmadım, malum havalar bir türlü toparlayamadı, temizleyip fotoğraf çekemedim o sebepten.
İlan için hazırladığım yazıyı aşağıda sizlerle paylaşıyorum.

Herkese selamlar,
Aracım 2017 ilkbaharından bu yana bende. Aldığımda 123bin km'de idi. Aracımı model yükseltmek için satıyorum.
Kullandığım süreç boyunca elimden geldiğince orijinal haline sadık kalarak iyileştirmeler gerçekleştirmeye çabaladım.
Tüm bakımları ve değişmesi gereken parçalar zamanla yenilenmiş durumdadır. Aracın tüm bakımları Bostancı Carium Zeki Usta tarafından yapılmıştır. Aracı, Zeki Ustayı arayarak '45 plaka 156 - Aktuğ' dediğinizde bilmek istediğiniz her şeyi anlatacaktır.
Aracın bende olduğu sürece gerçekleştirilen tüm bakımlarına ait kayıtları elimde mevcut ancak yakın zamanda kısaca aşağıdaki bakımlar gerçekleştirilmiştir.
-   Triger seti ve devirdaim pompası değişikliği (172bin km)
-   Ön fren diskleri ve tüm balataların değişimi (172bin km)
-   Buji değişimi (180bin km )
-   Tüm ön takım revizyonu (155bin km)
Tabii ki bu bakımlarında haricinde yağ, filtre ve lpg bakımları düzenli olarak gerçekleştirildi.
Aracımın sağ ve sol yanı boyalıdır. Aldığım zaman yaptırdığım ekspertiz raporu mevcut. Kaput, tavan ve bagajda boya yoktur. Sağ arka çamurluğu vernik atmasından dolayı ben boyattım.
Değişensizdir. 2021 10. aya kadar muayenesi vardır.
Yaklaşık 3500 lira civarından benden önceki sahiplerindeyken olmuş hasar kaydı mevcuttur.
Katalizör dağılmasından kaynaklı iptal edilmiştir.
Yeni sunroof alınarak, sunroof revizyonu tarafımca yapıldı. Şu anda herhangi bir problemi yoktur.
Üzerinde 72 amper akü bulunmaktadır. Garantisi devam ediyor.
Lastikleri 2018 ortasında 'goodyear performance grip XL' ile yenilemiştir. Değişimden sonra yaklaşık 20-25bin km yapmıştır.
Aracın farları solmaya karşı şeffaf film ile kaplanmıştır. Far ampülleri Osram nightbreaker olarak değiştirilmiştir.
Aracın kapı direklerinde bulunan kaplamalarını eskimiş olduğundan dolayı söktüm. Kaplamanın yenisini aldım ancak yaptırmaya fırsat bulamadım. Araç ile birlikte verilecektir.
Geçen 3 yılda yaptığım birçok irili ufaklı iyileştirme mevcut. İlk aklıma gelenler bunlar.
Aracımın şu anda herhangi bir masrafı yoktur. 19 yaşında 180bin km'deki bir araba ne kadar iyi olabilirse o kadar iyi durumdadır. Tüm iç ve dış aksamları problemsiz çalışmaktadır.
Yedek anahtarı ve araca özel brandası mevcuttur.

Araç şu anda You are not allowed to view links. Register or Login kilometrede. Forum içerisinde kalmasını dilerim. Sarı sitede açtığımda yazacağım fiyattan farklı olarak forum içi için düz 60.000tl diyebilirim.
156 - 1.6 TwinSpark  - 2002
Mito - 1.4T Distintive - 2010
Fiesta - 1.0 Red Edition - 2015

Tolga033

Henüz ilana çıkmadım, malum havalar bir türlü toparlayamadı, temizleyip fotoğraf çekemedim o sebepten.
İlan için hazırladığım yazıyı aşağıda sizlerle paylaşıyorum.

Herkese selamlar,
Aracım 2017 ilkbaharından bu yana bende. Aldığımda 123bin km'de idi. Aracımı model yükseltmek için satıyorum.
Kullandığım süreç boyunca elimden geldiğince orijinal haline sadık kalarak iyileştirmeler gerçekleştirmeye çabaladım.
Tüm bakımları ve değişmesi gereken parçalar zamanla yenilenmiş durumdadır. Aracın tüm bakımları Bostancı Carium Zeki Usta tarafından yapılmıştır. Aracı, Zeki Ustayı arayarak '45 plaka 156 - Aktuğ' dediğinizde bilmek istediğiniz her şeyi anlatacaktır.
Aracın bende olduğu sürece gerçekleştirilen tüm bakımlarına ait kayıtları elimde mevcut ancak yakın zamanda kısaca aşağıdaki bakımlar gerçekleştirilmiştir.
-   Triger seti ve devirdaim pompası değişikliği (172bin km)
-   Ön fren diskleri ve tüm balataların değişimi (172bin km)
-   Buji değişimi (180bin km )
-   Tüm ön takım revizyonu (155bin km)
Tabii ki bu bakımlarında haricinde yağ, filtre ve lpg bakımları düzenli olarak gerçekleştirildi.
Aracımın sağ ve sol yanı boyalıdır. Aldığım zaman yaptırdığım ekspertiz raporu mevcut. Kaput, tavan ve bagajda boya yoktur. Sağ arka çamurluğu vernik atmasından dolayı ben boyattım.
Değişensizdir. 2021 10. aya kadar muayenesi vardır.
Yaklaşık 3500 lira civarından benden önceki sahiplerindeyken olmuş hasar kaydı mevcuttur.
Katalizör dağılmasından kaynaklı iptal edilmiştir.
Yeni sunroof alınarak, sunroof revizyonu tarafımca yapıldı. Şu anda herhangi bir problemi yoktur.
Üzerinde 72 amper akü bulunmaktadır. Garantisi devam ediyor.
Lastikleri 2018 ortasında 'goodyear performance grip XL' ile yenilemiştir. Değişimden sonra yaklaşık 20-25bin km yapmıştır.
Aracın farları solmaya karşı şeffaf film ile kaplanmıştır. Far ampülleri Osram nightbreaker olarak değiştirilmiştir.
Aracın kapı direklerinde bulunan kaplamalarını eskimiş olduğundan dolayı söktüm. Kaplamanın yenisini aldım ancak yaptırmaya fırsat bulamadım. Araç ile birlikte verilecektir.
Geçen 3 yılda yaptığım birçok irili ufaklı iyileştirme mevcut. İlk aklıma gelenler bunlar.
Aracımın şu anda herhangi bir masrafı yoktur. 19 yaşında 180bin km'deki bir araba ne kadar iyi olabilirse o kadar iyi durumdadır. Tüm iç ve dış aksamları problemsiz çalışmaktadır.
Yedek anahtarı ve araca özel brandası mevcuttur.

Araç şu anda You are not allowed to view links. Register or Login kilometrede. Forum içerisinde kalmasını dilerim. Sarı sitede açtığımda yazacağım fiyattan farklı olarak forum içi için düz 60.000tl diyebilirim.
Çok emek vermişsiniz. Bütçemi aşıyor maalesef. Hayırlı satışlar dilerim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aktugoksuz

Çok emek vermişsiniz. Bütçemi aşıyor maalesef. Hayırlı satışlar dilerim.

Teşekkür ederim. Aynı şekilde değer verecek birine geçmesini temenni ediyorum ben de.

aktugoksuz

Sarı siteye You are not allowed to view links. Register or Login eklemiş durumdayım. Ancak daha önce de söylediğim gibi forum içi fiyatım farklıdır.

Tolga033

Forum içi fiyatı bana uysaydı keşke. İlanınızı favorilere ekledim. Takipteyim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

rtgrlndr

Ben de takip ediyordum bu aracı ama ilandan kalktı. Galiba satıldı. 55 bin lira teklif etmiştim. Kendi adıma üzüldüm.

aktugoksuz

Alıcı arkadaş ile cuma günü anlaştık ve aracın satışı dün akşam gerçekleştirildi, o sebepten buraya bilgilendirme yapamadım.
Satın alan arkadaş meraklı ve içime sinen bir alıcı oldu açıkçası. Forumdan bahsettim ancak dahil olur mu bilmiyorum.

Umarım yakın zamanda yeni bir Alfa Romeo ile foruma dahil olmaya devam edeceğim.

rtgrlndr

Alıcı arkadaş ile cuma günü anlaştık ve aracın satışı dün akşam gerçekleştirildi, o sebepten buraya bilgilendirme yapamadım.
Satın alan arkadaş meraklı ve içime sinen bir alıcı oldu açıkçası. Forumdan bahsettim ancak dahil olur mu bilmiyorum.

Umarım yakın zamanda yeni bir Alfa Romeo ile foruma dahil olmaya devam edeceğim.

sizin ve alıcının içine sinmesi en önemlisi hocam, hayırlısı olsun. Ben de inşallah cuma günü bursaya bir araç bakmaya gideceğim. İlk alfamı alarak dahil olacağım.