Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Herkese merhaba. Yeni Arabam 1994 Alfa Romeo 155 Q4

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erkay KAHYA

You are not allowed to view links. Register or Login
metin abi inşallah piste umdugun derecelere varırsın, pistte alfa nın dönmesini zevkle izleyeceğiz

Araç gayet yüklü bence döner.
İnşallah pist etrafında da döner.
Dereceyi merak ediyorum.  :haydi:  :yukari-ok:

shkodra

metin abi inşallah piste umdugun derecelere varırsın, pistte alfa nın dönmesini zevkle izleyeceğiz
Sercan teşekkür ederim. Süre işin şakası önemli olan keyif almak ve pistte tur atan bir alfa'nın olması..

shkodra

Alfa Romeo 'nun pistlerde başarıları olan modelleri 155, 147, 156 her zaman pistlerde olmalı. Evde parkta kıyıda köşede saklanmamalıdır. Özellikle Alfa Romeo markası yarış ruhunu kaybetmemeli. Alfa Romeo göstermelik değil pistlerde koşmalık bir markadır. 

shkodra

Alfa Romeo araçları temeli sağlam dayanıklı her türlü zor şartlarladan başarı ile çıkabilecek bir yapıya sahiptir.
Bence en büyük sorun kendilerine Alfa Romeo ustası diyenlerdedir. Bu güne kadar bir usta hariç hepsi benim arabamı yapamayacaklarını söyleyip beni yariyolda bırakmışlardır. Sen alfa romeo 155 gibi meşhur bir alfayida tamir edemeyecek sen neden alfa romeo ustasiyim diye ortalarda dolaniyorsun.

shkodra

araç satılığa çıkmış.malum sitede ilanı var.

Haklısınız. Tavsiye ederim. Saklamalık, değeri artıcak yatırımlık kıymetli bir araç. Alan pişman olmaz.

ozgur_3482

Arkadaşlar merhaba. 9 yıllık bir alfa romeo kullanıcısıyım. siteyi çok aktif kullanmasam da yine de arada sırada bir bakıp çıkarım. Geçen gün malum sitede bu arabanın ilanını gördüm. dış görünüşü gerçekten çok güzel duruyor. arabanın sahibi hakkında çok fazla bir bilgim yok ama geçmiş konularda isimleri geçiyor. aynı araba bildiğim kadarı ile sene başında da ilandaydı. bu araba ve sahibi konusunda bilgisi olan varsa çok sevinirim.

shkodra

Arabayı soracak olursanız değerini bilen bir kişi Almanya'dan gelip satın aldı.