Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

AutoClub' tan merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AutoClub Kavacık

Selamlar;
Ben Serkan. Bundan 12 yıl kadar önce ben de bir marka forumunun kurucularından biriydim. Bu süreç içinde hayatın akışı beni yavaş yavaş forumlardan koparırken, yeni işletmemiz beni, 12 yıl sonra yine otomobil forumlarına geri döndürdü. O forumun da hala yayında ve aktif olduğunu görmek mutluluk veriyor. Forumlara verilen emeği de, çekilen çileyi de, alınan keyfi de iyi bilirim. (Laf aramızda eski Alfistiyimdir)
Aslen iç mimarım ancak hep otomobil ile iç içe olunca mesleğimin yanında hobi olan ilgi alanım, ikinci işim oluverdi.
AutoClub Kavacık Bayisi olarak umarım hem sizlere faydamız olur hem de güzel etkinlikler içinde oluruz.
Şimdilik özet geçmiş olayım. Görüşmek üzere...

agucba

Merhaba, ben de Serkan. Reklam amaçlı olmadığını düşünerek hoşgeldiniz diyorum. ;)

///////////////

emin

Hoşgeldiniz
Autoclub nedir?
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

916GTV

You are not allowed to view links. Register or Login
Hoşgeldiniz
Autoclub nedir?

autoclub ACT(auto club turkey) olarak bilinen Türkiye'nin en eski otomobil platformlarından biridir.
Sonrasında forum morum patlayınca birileri ACT ismini kullanarak(çünkü o zamanlarda ciddi bir kullanıcı kitlesi vardı), oto-yıkama, boya koruma vs vs alanında hizmet veren bir şirkete çevirdiler.

Şu an bildiğim kadarıyla franchise veriliyor.

Genel olarak gördüğüm actlerin konseptleri güzel ama hiç hizmet almadığım için memnuniyet konusuna birşey diyemeyeceğim.

Serkan Bey hoşgeldiniz. Forumlara kendi işletmelerinin ismiyle gelenler reklam yapacak diye düşünülür, umarım siz bu fikrimizi kıracak paylaşımlar yaparsınız.

Madem o kadar geldiğiniz ufak da olsa reklam yaptınız, bunun karşılığı olarak forum üyelerimiz için ciddi manada güzel kampanyalar yapmanızı bekleriz :)

engin uzun

Methaba, birebir ayni yazıyı alfa romeo forumu olmayan başka forumlarda da gördüm. Direk kopyala yapıştır. Gerçekten burda bulunmanız ticari kaygı değil di mi?
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

Doğa Tosun

Yani örneğin; onlara da parantez içinde "laf aramızda eski opelciyim, esko hondacıyım, eski bmw'ciyim" dediniz mi ?

(Şaka bir yana zaten ticari amaç taşımasa nick kafadan "autoclub kavacık" olmazdı bence)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Gouki

Ben baktım da parantez içindeki (Laf aramızda eski Alfistiyimdir) sadece bize özel  :-* :-*

erdem1904

teamhonda
Selamlar;
Ben Serkan. Bundan 12 yıl kadar önce ben de bir marka forumunun kurucularından biriydim. Bu süreç içinde hayatın akışı beni yavaş yavaş forumlardan koparırken, yeni işletmemiz beni, 12 yıl sonra yine otomobil forumlarına geri döndürdü. O forumun da hala yayında ve aktif olduğunu görmek mutluluk veriyor. Forumlara verilen emeği de, çekilen çileyi de, alınan keyfi de iyi bilirim.
Aslen iç mimarım ancak hep otomobil ile iç içe olunca mesleğimin yanında hobi olan ilgi alanım, ikinci işim oluverdi.
AutoClub Kavacık Bayisi olarak umarım hem sizlere faydamız olur hem de güzel etkinlikler içinde oluruz.
Şimdilik özet geçmiş olayım. Görüşmek üzere...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

engin uzun

Ben baktım da parantez içindeki (Laf aramızda eski Alfistiyimdir) sadece bize özel  :-* :-*

Evet ,kesinlikle bize özel..Mercedes cilere bile böyle kıyak yapılmamıs.. :)
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

The Schuey

Yani örneğin; onlara da parantez içinde "laf aramızda eski opelciyim, esko hondacıyım, eski bmw'ciyim" dediniz mi ?

(Şaka bir yana zaten ticari amaç taşımasa nick kafadan "autoclub kavacık" olmazdı bence)
Yok, bu ibare bize özel. Toyota forumunda böyle bir ibare yok en azından.

Sent from my Discovery using Tapatalk

agucba

Bize özel olması yine de bir kaç forumda noktası virgülüne kadar aynı mesajın yazılması, görünen asıl amacı unutturur mu?
Bence hayır.
Bekleyelim bakalım.

///////////////

Doğa Tosun

Abiler kardeşler, autoclub üyeliği bana ait. Oyuna geldiniz ve takıldığınız diğer marka forumlarını ifşa ettiniz.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

tughan

Abiler kardeşler, autoclub üyeliği bana ait. Oyuna geldiniz ve takıldığınız diğer marka forumlarını ifşa ettiniz.

hahahhaha bu güzeldi  :lol: :lol:
Tuğhan.
156 Selespeed

Gouki

Kreyzi boy :lol: :lol: :lol: :lol:

AutoClub Kavacık

Tekrar merhaba;
Bir iki forumda açıklama yaptım, burada da yapayım. Yine kopyala yapıştır gibi olacak ama açıklama aynı olunca yapacak birşey yok :)
Bundan 12 yıl önce ilk olarak You are not allowed to view links. Register or Login ile forum camiasıyla tanışmış ve epey aktif olmuştum akabinde de başka bir markanın forumunun kurucularından biri oldum. Ne zahmetler, ne emekler... Forumların işleyişini gerçekten iyi bilirim. O zamanki amacım tamamen gönülden mücade etmekti. Bir sponsor bulabilmek için ne taklalar atardık. Forumlar pek ciddiye alınmazdı markalarca ama yıllar içinde forumlar göze battı ve sponsorluklar daha kolay alınabilir hale geldi. Kısaca cefayı bizim dönem çekti.
12 yıl sonra dönüş tabii ki 12 yıl öncekine göre farklılıklar taşıyor. Buna istinaden de her foruma üye oluyorum doğru... Öncelikli amacım bilgi aktarımıdır, birlikte neler yapabileceğimizdir. Mesela kampanyadan bahseden bir arkadaşımız olmuş neden olmasın... İşin ticari tarafı için yönetim onayı olmadan hiçbir forumda hiçbir eylemde bulunmam. Burada daha profesyonel olarak sizlere katkımız olursa ne mutlu bize... İlk mesajımda da belirttiğim gibi ben iç mimarım ve mesleğimi de yapmaktayım. Car care sektörüne girmem, otomobil hobisindendir. Dolayısıyla da işletmemize sadece ticari gözle bakmamakla birlikte adında da yer aldığı üzere kulüp olarak görüyoruz. Kapılarımız herkese açıktır. Bir hafta sonu Alfaseverler ile buluşuruz başka bir hafta diğer markalara gönül verenlerle... Önemli olan paylaşımdır, samimiyettir ama yine parantez açayım Alfa'nın yeri ben de ayrıdır.
ACT, bilenler olduğu üzere eski bir otomobil forumudur ancak ufak bir düzeltme, o forum ile şu anki markanın bir bağı yoktur, tanışıklık vardır sadece...
Umarım özetle doğru ifade edebilmişimdir kendimi...

Ugur55

Yinede reklam kokan hareketler bunlar.copy paste ikna etmedi :asagi-ok:
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

tolga_ozhan

Siz boşverin mekanı tanıtmayı.
Alfa Romeo ile ilgili paylaşımlarda bulunun. Zamanla samimiyet ilerlerse, sizin yazmanıza gerek kalmadan insanlar işletmenizi de ziyaret edecektir.

alisto

Alfa Romeo ile ilgili paylaşımlarda bulunun. Zamanla samimiyet ilerlerse, sizin yazmanıza gerek kalmadan insanlar işletmenizi de ziyaret edecektir.

+1

vieri

AutoClub Kavacık

Arkadaşlar her foruma farklı tanıtım mesajı hazırlamanın bir anlamı olmadığını düşündüm. Dolayısıyla da tanıtım mesajlarım aynı...
Yaptığım açıklama samimiyetsiz bulunduysa çıkabilirim sorun değil.
Ben burada bağcı olarak üzüm vermeye hazırım. Kimsenin de bağcıyı taşlamak gibi bir amacı olduğunu düşünmüyorum.
Car care konusunda faydam olursa ne ala...

miracozdag

Foruma hoşgeldiniz.  :alfisti:

Diğer arkadaşlara da çok acımasız olmamalarını öneririm. Reklam yapar diye düşündünüz haklı olarak açıklama beklediniz ve açıklama da geldi. Uzamasın sakız gibi.  :serefe:

agucba

Eğer amacınız reklam yapmak ise ki bu açık açık belli oluyor,  yönetime bilgi verirsiniz ve yönetim de uygun görürse yayınlar.
Alfisti Turkey için özel bir kampanyanız olacaksa, yine haber verirsiniz ve yayınlanır.
Fark etmişsinizdir, bizim forumumuzda reklam yok, olsa bile bu ancak forum üyelerimizin yararına bir durum varsa olur. Gizli veya aleni reklam yapanı hiç sevmeyiz,  çünkü biz burada tamamen AMATÖR BİR RUH ile paylaşımlarımızı yapıyoruz ve bunu imkanlar el verdiği sürece devam ettirmek niyeyindeyiz.
Bu arada kimsenin sizden "GİDİN" diye bir talebi olmaz. Her türlü Alfa Romeo ile ilgili paylaşım yapabilirsiniz. Madem ki kenidinizi eski bir Alfista olarak tanımlıyorsunuz, sizden o yönde paylaşımlar bekliyoruz.
Tekrardan hoşgeldiniz.

///////////////

fatihcan

:yukari-ok:

2004 156 1.6 TS Distinctive (2012-2015)
2008 159 1.9 JTDM Distinctive (2015-2022)
2016 Giulietta 1.6 JTDM Super TCT (2022-....)

AutoClub Kavacık

Ben de konunun uzamaması taraftarıyım. Tekrardan hoşbulduk arkadaşlar... İki kere Alfa kullanıcı oldum. Üçüncüsü kısmet...