Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

HP147

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

h.t

You are not allowed to view links. Register or Login
Hmm yani iyi bir elektrikçi eşliğinde bunu yapmam lazım.
Acaba bu işleri yapabilecek birini tanıyan var mıdır aramızda?
Çok zor değildir inşallah bunun işçiliği :/
Benim aracın üzerindeki orjinal tesist kaldırmaz dimi boseyi :D hiç kasmayayım ona boşuna
Çok teşekkür ederim abi bu arada :) bu olmazsa ebaydende kablo seti araştırabilirim.

Sent from my iPhone using You are not allowed to view links. Register or Login

Orjianl kablo sisteminin bose ile alakası yok. Mesela kaldırmaması değil, mantık farklı.
O karma karışık kablo demetinin içine her elektirkçi girmek istemez.
Sen İstanbul'dakilere komple 147, GT için olan kablo setini sor. En kolay böyle olur.

Hmm anladım abi. O zaman araştırmalarıma başlayayım pert bi boseli arabadan sökülmüş tesisat bulma çalışmalarına başlayayım. Başka türlü olmayacak sanırım :)
Birde benim arabada woofer veya anfiyi koyacak yer hazırdır değilmi. Bagaj pandizotun altında yeri var vs diyen olduda bakmadım henüz

h.t

Teşekkür ederim cevaplar için.
Ege bey Teyp meselesi kesin mi ? Biraz araştırdım teypin değişmesi gereken diyen var demeyen var.
Tolga abi hiç bir kablolar yok illaki 147den çıkma kablo takımı bulmam lazım ?
Ankaradaki hurdacılarda bulamazsam İstanbula bakacağım. Kafayı koydum yapacam bu işi desteklerinizi bekliyorum :D

Kesinliği konusunda yorum getiremeyeceğim ama formatları farklı mesela loudness bose olmayanlarda açılabiliyor bose lularda o özellik yok. teybin değişmesi gerekir bence.
Eğer orjinal teypte anfi çıkışı varsa olur fakat onuda bilmiyorum bakacağım :)

Alfadanadam

Benim aracın üzerindeki orjinal tesist kaldırmaz dimi boseyi :D hiç kasmayayım ona boşuna
Çok teşekkür ederim abi bu arada :) bu olmazsa ebaydende kablo seti araştırabilirim.

Orjianl kablo sisteminin bose ile alakası yok. Mesela kaldırmaması değil, mantık farklı.
Sen İstanbul'dakilere komple 147, GT için olan kablo setini sor. En kolay böyle olur.

Hmm anladım abi. O zaman araştırmalarıma başlayayım pert bi boseli arabadan sökülmüş tesisat bulma çalışmalarına başlayayım. Başka türlü olmayacak sanırım :)
Birde benim arabada woofer veya anfiyi koyacak yer hazırdır değilmi. Bagaj pandizotun altında yeri var vs diyen olduda bakmadım henüz

Yanlış hatırlamıyorsam 147'de subwoofer ve amfiye özel plastik bir yapı var ve bagajda sol arkada duruyor.

h.t

Yanlış hatırlamıyorsam 147'de subwoofer ve amfiye özel plastik bir yapı var ve bagajda sol arkada duruyor.

Hmm anladım abi teşekkür ederim. Dayım aracı vurmuşta onunla şlgileniyordum dün bakamadım.
Bu arada Derindere Filodan kiralamıştık , Derindereninde kaporta anlaşmadı Ankara Akota çıktı :D ikame aracıda onlar tahsis ediyormuş Giu isteyip 2-3 gün test ederim Giu verirlerse :D

h.t

Merhabalar,
Şirket aracıyla dolaştığım için uzun zamandır ilgilenememiştim düldülümle.
Bu arada İstanbuldan sırf kablo demetine 400tl demeleriyle bose işini rafa aldım , eğer komple bulursam pazarlığına oturacağım. Tesisatı kimse ayrı satmak istemiyor , satarım derse de yüksek fiyat çekiyor .

Bugün trafikteyken gördüğüm menzille aklıma geldi , dedim bir gideyim bakayım ne alemde  :D

Baktım ki gümrükte yatan araçlara dönmüş pislikten , hayır en son 4 gün önce binmiştim nasıl bu hale gelmiş anlamadım  :D

Aldım yıkattım hemen el mahkum , ilgisizliğe gelmiyor namussuz hiç  :D

Unutmadan , geçen hafta da yılı dolduğu için periyodik bakımını yaptırdım. Her zamanki gibi bakım-onarım dosyama faturayı yerleştirdim. Bizde herşey kayıtlı  :p

Kilometrem ise 57.300 civarıydı. Erasmustu,işti derken ve kardeşimin cezalarından dolayı(onun aracınıda almam) bu yıl sadece 5 bin km civarı binebilmişim  :)
Hala fabrikasyon tutuyorum aracı artık aynalar , jant vs. stok huyumu bırakma zamanım geldi  :)

Hepimize keyifli sürüşler.

Hür Can TÜMAY

alihsans

Seni de arabanı da beğeniyorum Hür Can.  :p :D :))
Nazar değmesin.  :nazar:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Gouki

Kendisini ayrı plakasını ayrı seviyorum (147'den ziyade HP) :nazar:

h.t

Seni de arabanı da beğeniyorum Hür Can.  :p :D :))
Nazar değmesin.  :nazar:

Canım abim çok teşekkür ederim sağolasın , bizler de öyle  :p :))

Kendisini ayrı plakasını ayrı seviyorum (147'den ziyade HP) :nazar:

Teşekkür ederim Özgün abiMM , beyaz HP gibi olamasa da takılıyor bizimkide ortalıkta  :D

Tolga033

Stilo kadar kirlenmemiş.  :p  :)
Maşallah.  :nazar:

Gouki

"abim" kelimesini sansürleyeceğim az kaldı :D

ozoozo

Maşallah yıkandıktan sonra süper olmuş , kardeşim buna bir ayna kapağı , bir jant , bir yay... 10 numara 5 yıldız.  :nazar:

h.t

Stilo kadar kirlenmemiş.  :p  :)
Maşallah.  :nazar:

Teşekkür ederim dostum , Stilo kadar kirlenmesine imkan yok binmesemde nizami yıkatırım :D

Özgün abim saygıdan niye kızıyosun :p

Saolasın Özdemir kardeşim , vallahi stok binecem diyorum param oluyor,yeter lan jant alacam diyorum bu seferde nakit sıkıntı :D Bütçeyi düzelttiğim an jant +yay işine gireceğim :)

Bu arada bide acil nöbeti patladı , 19.30 da bir yoğunluk başladı anca rahatladım da kafayı dağıtmaya foruma bakayım dedim :)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

OğuzCanAlantor

Maşallah  bence 147 ayrı bir güzel ama birde kırmızı olunca dahada farklı oluyor. Bende Sunroofun eksikliğini çok arıyorum onun için senin arabana ayrı bir hayranım jant ve yayı en kısa zamanda bekliyorum :))

Alfadanadam

Maaşallah, böyle sade hali başka çekici, hiç elleme derim :)

h.t

Teşekkür ederim Oğuz , zaten arabayı alırken ilk sahibine "sunroof ekletmişsiniz , en azından 16" jantlı alsaydınız dedim" kadının bana verdiği cevap "balıkesirin hatta türkiyenin yollarına en uygun ebat 15" tir" oldu :D Kadın alfisti denk geldi arkadaş bize de :D
Sen yine de jant düşerse,duyarsan flan haber verirsen sevinirim, düşünürüm  :D

Bülent abi teşekkür ederim , vallahi ilk defa stok bin diyen gördüm demekki tek bu kafada olan ben değilmişim  :D

erdem1904

16 SS jantı bulsan taksan bence yeter de artar bile.. Orjinallikten de uzaklaşmamış olur...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

h.t

16 SS jantı bulsan taksan bence yeter de artar bile.. Orjinallikten de uzaklaşmamış olur...

Zaten bayagidir ariyorum onu abi , Calibra nin aracinda gormustum hosuma gitmisti bayagi  :)

Calibra

Zaten bayagidir ariyorum onu abi , Calibra nin aracinda gormustum hosuma gitmisti bayagi  :)

Biri calibra mı dedi :)

Kırmızı 147'leri görünce hala içim gidiyor :/
Çok özlüyorum Alfa'mı.

Sizinkine de maşallah :)

Aynalara saten kapak, jantlara da bence Alfa katalog jantlardan 17"lerden biri ile bu 147'nin de havası inanılmaz değişir.

Ben 17" Selespeedleri çok aramış, sonra uygun denk getirememiş, en sonunda 16"leri bulunca kaçırmamıştım. Gönlünüze göre olur umarım :)
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

h.t

Alper abi çok teşekkür ederim  :)
Gerçekten sizin 147 nizi beğeniyordum , hem 16 çok yormaz hemde şık olmuştu :)

Bakalım ne yapacağım , You are not allowed to view links. Register or Login da gördüğüm her 17 jantlı alfaya "jantları ayrı satarmısınız" diye soruyorum , sövecek bir gün birisi bana ama :D

h.t

Güncelleme yapalım :)
Km 57.600 oldu.
Kışa girdiğimizden beri 80 de kalan , bazen 90 a çıkan bazen de 70 e inen hararetimiz için termostatı değiştirdik. Açık kalmış termostatımız.
Ön ve arka fren balataları da değişti. Fabrikanın taktığı balataları bu kadar dayandırabilmişim  :p
Balatalar hem sertleşmiş hem de bitmeye yüz tutmuş, disklere zarar vermesin diye değiştirelim dedim  :)

Ayrıca araç yapılırken , güzel insan Serkan abi geçerken görmüş , 2 lafladık  :)

Takılır takılmaz 90  :D

Akşamda halısaha maçımız vardı , Özgün abiyle , Pique Özgüne saygılar  :D

Herkese keyifli sürüşler  :alfisti:

Gouki

Hayırlı olsun Hür Can'ım. Ne maçtı ama :D

h.t

Hayırlı olsun Hür Can'ım. Ne maçtı ama :D

Saol abi :) Vallahi çok iyi maçtı ya , yakında bi daha yapmak isterler haber veririm  :D

ozoozo

Hayırlı olsun kardeşim , kazasız belasız inşallah devam :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

h.t

Hayırlı olsun kardeşim , kazasız belasız inşallah devam :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Saolasın kardeşim teşekkür ederim :)

sbk0655

Güle Güle kullan güzel kardeşim.Servisleri tariyorum  tanıdık yakalarmiyim  diye.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi