Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İzmir'den Selamlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Incablue

Abi mümkünse ben canlı canlı görmek istiyorum  :)

Adalı35

You are not allowed to view links. Register or Login
şu işler bir bitsin artık bu yavrudan bir kaç kare güzel foto bekliyorum.

kolay gelsin.

:nazar:
Az kaldı, koltuk kumaslari da degisince Allah'ın izniyle bitecek. Ciddi yordu ama inşallah emeklerimize değecek.
Ailecek bazı sağlık sorunlarını atlatırsak lastik jant ve yay ile neticelendirmek istiyorum ama bu nedenle veda etmek zorunda da kalabilirim
Not :  gta tamponu da hep aklımın bi köşesinde
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Adalı35

Ugur bursaya gelirken gelirim 147mle kardeşim. Yeterki şu son çalışmaları bitirelim. Bu arada haftaya ordayim bi plan yapalim

Incablue

Ugur bursaya gelirken gelirim 147mle kardeşim. Yeterki şu son çalışmaları bitirelim. Bu arada haftaya ordayim bi plan yapalim

Allah hepimize sağlık sıhhat versin abicim. Geçmiş olur da inşallah, satmak durumunda kalmazsın. İşlerini ayarladığın gün telefonlaşalım, öğle yemeğine bekliyorum mutlaka :)

rebeloghy

Hasan bey konuyu baştan sona okudum , hayırlı olsun çok güzel bir kıvama gelmiş :)
Güzel günlerde binmeniz dileğiyle bir kaç sorum olacak. 

147 de konfor nasıl ? 156 benim için gerçekten çok konforlu bir araç. Arkadaşımda var bindikçe ne güzel diyorum kendi aracıma göre.  156dan sert mi yoksa aynı kıvamda mı aracınız ?

Rodaj süresinde ve sonrasında yakıt ortalamanız ne alemde izmirde olduğunuz için merak ediyorum.  İstanbul'da 8-8.5 yakan bir çok araç İzmir'de 6.5-7 litrede kalabiliyor hak verirsiniz :)

Adalı35

Güzel dilekleriniz için  Teşekkürler
Uzun süreli bir 156 deneyimim olmadı ama olan arkadaşlar mutlaka değerlendireceklerdir.  Ben arada fark olacağını sanmıyorum. Yakıt ortalamam hala 10,7 civarında. Ben sadece hafta sonları bindigim icin cok sağlıklı bir değerlendirme olmaz benim değer. Rodajdan sonraki süreçte ben de söylediğiniz değerlere inmesini umuyorum açıkçası.

Adalı35

Ve bir madde daha sildim yapılacaklar listesinden. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Adalı35

Bu da mini bulusmamizdan
@OnurCangir
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Adalı35

Motor koruma sonrası [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Gouki

Hasan abi kaputun altında sağ alt ucu sarkmaya başlayan beyaz etiketin köşesini biraz silikonla tekrar yapıştırırsanız bir daha sarkmaz. Ben böyle yapmıştım :)

Adalı35

Hasan abi kaputun altında sağ alt ucu sarkmaya başlayan beyaz etiketin köşesini biraz silikonla tekrar yapıştırırsanız bir daha sarkmaz. Ben böyle yapmıştım :)
Oldu say özgün kardeşim. Yarın onu bi şekilde hallederim ben.

Incablue

vay vay vay yanıyor Hasan abi :) kenarına köşesine nazar boncuğu tak mutlaka, maşallah  :nazar: :nazar: :nazar: :clover: 3. fotoğrafta sağdaki 2 kişi mutluluktan ağlıyor gibi çıkmışlar :D

DSB

Çok güzel olmuş, araç resmen sizinle yeni bir hayata başladı :))
maliyeti ne oldu bu işlemlerin bilgi alabilirmiyiz...

vieri

Harika olmuş. Sırada ne var merakla bekliyorum.  :)

takahara

Büyük keyifle okudum her sayfayı.  Baştan yaratilmis hakkaten 147 maşallah
2006 147 1.6 distinictive

Adalı35

vay vay vay yanıyor Hasan abi :) kenarına köşesine nazar boncuğu tak mutlaka, maşallah  :nazar: :nazar: :nazar: :clover: 3. fotoğrafta sağdaki 2 kişi mutluluktan ağlıyor gibi çıkmışlar :D
Arka plakaya taktilar nazar boncuğunu:) sağdaki iki kişiden biri alfisti @OnurCangir onur kardeşim.

Adalı35

Çok güzel olmuş, araç resmen sizinle yeni bir hayata başladı :))
maliyeti ne oldu bu işlemlerin bilgi alabilirmiyiz...
Valla tanıdık tarifesi uyguladıkları için 500e bitti. Teflon kaplama dahil Barış

Adalı35

Harika olmuş. Sırada ne var merakla bekliyorum.  :)
Önceliğim koltuk kumaslarini yenilemek olacak. Daha sonra da jant lastik

Adalı35

Büyük keyifle okudum her sayfayı.  Baştan yaratilmis hakkaten 147 maşallah
Teşekkürler inşallah daha da iyi olacak.

OnurCangir

Araç müthiş oldu hakkaten, tamponla jantlar da tamamlandı mı kusursuz olacak. Eski sahibi görse aracı tanımaz, tanımasın zaten :)

Adalı35

Araç müthiş oldu hakkaten, tamponla jantlar da tamamlandı mı kusursuz olacak. Eski sahibi görse aracı tanımaz, tanımasın zaten :)
Eski sahibini görse kendisi ezer ☺☺☺

Adalı35

Aliexpressden aldığım anahtar kabı geldi. Eski anahtar kabinin pil yuvası yoktu ve klasik yöntemlerle açıp kapatıyordum. Nakli gerçekleştirdim ama bu saatte pil bulamadığım için deneyemedim

ismet

Maşallah :nazar: mk1 147ye far karartma veya mercek yapınca aracın kaderi değişiyor resmen. Tavsiye ederim :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Adalı35

Maşallah :nazar: mk1 147ye far karartma veya mercek yapınca aracın kaderi değişiyor resmen. Tavsiye ederim :)
Benim sağ far buğulu taktirdigim günden beri. sırf onun buğulanma sorununu çözmek için açtırdığımda far karartma mutlaka yaptiracagim. Aldığım günlerde değiştirdiğim için elimde iki adet orjinal çıkma far var onlara da mercek çalışması yapıcam ama You are not allowed to view links. Register or Login  yi bekliyorum.

universeee

Benim sağ far buğulu taktirdigim günden beri. sırf onun buğulanma sorununu çözmek için açtırdığımda far karartma mutlaka yaptiracagim. Aldığım günlerde değiştirdiğim için elimde iki adet orjinal çıkma far var onlara da mercek çalışması yapıcam ama You are not allowed to view links. Register or Login  yi bekliyorum.
Eğer bir aksilik olmazsa hanımın okul tatile girdiği günlerde o işe girişip bitirecem :) Yeterince erteledim zaten asabım bozuluyor kendime  >:(
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...