0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar, hayırlı uğurlu olsun. Ben de gt hayranlarındanım. İzmir'e 18 haziran gibi döneceğim, tanışmak ve gt ye binmek isterim müsait bir zamanda
Prof ile cekme sen kardeş ya. Maşallah
Gule gule kullanin. Arac sizin keyif sizin. Ozelestiri kaldirabilceginizi düşünerek hic begenmedim ben. Daha önce de yazılmıştı bizim arabalarda bu tarz işlemler hos karşılanmaz. Fark ettiyseniz dünden beride kimse yazmamis
Teşekkür ederim.İnanın farlar mercekli olsaydı böyle yapmazdım.Ama merceksiz farlı gt aynı 147 farı gibi göründüğü için yaptırdım.
farları mercekli, hatta bixenon yapabilirsiniz ilker kemal ile görüşün
renk kombinasyonu iç dış benim GT ile aynı. Jamara siyah diye geçiyor. Ankara'da 147'yi merceksiz xenonla bile geçirmiştim sorunsuz. Yükseklik ayarına bakanlar oluyor ama far yıkamaya baktıklarını ilk kez duydum.
Vizedeki çalışanlara göre değişiyor galiba hocam benim önceki aracımda geçirmemişlerdi.Şimdi arabayla biyere gitmek için çıktım bi baktım sol tarafı kasti biçimde çizmişler moral altüst oldu yakın zamanda araç kamerası ve branda bakmam lazım
Bi elektrik ustasına görünmesinde yarar var... marş basarak fazla zorlamayın derim... geçmiş olsun
Başlatan kemalkml « 1 2 » Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları
Başlatan kaan_ist Alfa Romeo İle İlgili Genel Bilgilendirmeler
Başlatan Erenkısa Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları
Başlatan hmd651 Alınıklar
Başlatan Wolfshade1989 Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları