Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kayseriden selamlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaan

You are not allowed to view links. Register or Login
O yaylar şu an benim eski ss NT de Kaancım :)
Bende orjinal Gta bulmuştum sıfır ama 1 sene önce ki Euro kuru ile 6500 lira idi maliyeti :( mecburen replikaya dönmüştüm bende
Kutay abi bende yeni sahibi pro kit nasil bu kadar hizli bulur diyordum :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 hayal
5 duyu
6.his

kuti147

Baglantisi ben olduğum için :))
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

Theillest

Bi kaç resim ekleyelim gtalar ile fotolar tam çıkmamış gibi ama başka çekicem ilk fırsatta gerçekte fotodan daha da güzel oldu baya memnun kaldım :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devirsever

Bi kaç resim ekleyelim gtalar ile fotolar tam çıkmamış gibi ama başka çekicem ilk fırsatta gerçekte fotodan daha da güzel oldu baya memnun kaldım :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

10 numara 5 yildiz olmus Umit
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

Theillest

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

10 numara 5 yildiz olmus Umit
Teşekkürler Nuri abi.

Theillest

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

fatihmehmet

Maşallah kardeşim Allah kaza bela vermesin. En sevdiğim jantlar :nazar:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Theillest

Maşallah kardeşim Allah kaza bela vermesin. En sevdiğim jantlar :nazar:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sağol kardeşim inşallah orjinal gta jantları sana nasip olur .

Theillest

İç ledlerim geldi bagaj dahil hepsini taktım geyet iyi oldu sonuç eskiler çok yetersizdi.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Theillest

Bayadır aklımda olan motor kısmına bugün el atabildim,motor kısmında çok ısınan yerlerde bulunan kabloları yalıtım yapmak için işe koyuldum.Eski  ustaların yaptıkları  işleri de düzelttik ucu açık olan kabloları veya tam oturmamış klipsleri kapattık ısıya karşı korumaya aldık. Kullanılan malzemeler özel yalıtım hortumları makaron elektrik hortumları bez bant .Sonuç  gayet iyi oldu  kafamdaki bir iyileştirme daha tamamlandı  sonrasında halı tabanını kaldırıp yalıtım yapmak istiyorum uygun zaman da :)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

erdem1904

Yeni papuçlar güzel olmuş, iyi günlerde kullan  :)  :nazar:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Theillest

Yeni papuçlar güzel olmuş, iyi günlerde kullan  :)  :nazar:
Sağol abi bir iki ufak nazarlık oldu lastik yarıldı onu değiştik geçende ön sağ jantı kaldırıma sürttüm.

Theillest

1500 km'lik tatil serüveni bitti 156 ile gene virajlar yollar gayet keyifliydi :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Theillest

Biraz parladık :) Arka tampon sarhoş bir elemanın ışıklarda gaza değmesi yüzünden boyaya gidicek oda nazarlık olsun diyelim .[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ayredin1982

maşallah manzara ile bütünleşmiş  bir alfa .

SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Theillest

Güncelleme ve bakım :
Bakımda triger  seti v kayışı devirdaim marş dinamosu iyileştirmesi alt takım bakımı denge çubukları alt tabla arka fren ve ön balatalar yağ polen filtre bakımı yapıldı antifriz paraflu tekrar değiştirip -40 a ölçüldü gözümüze çarpan ufak tefek sorunları da çözdük. Güncel km 307  bin olduk .Bu seferki yağ seçimimi selenia racing den lique moly 10 60 gt den yana kullandım şuan sesi ciddi derecede az inşallah böyle devam eder.
Birde bagaj havuzu aldım bayadır bakınıyordum onada arka taraf derli toplu oldu .Kışlık lastiklerle beraber GTA jantlardan eski jantlarımızı taktık .320 bine kadar keyifle süreriz İnşallah.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Theillest

maşallah manzara ile bütünleşmiş  bir alfa .

SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam .

devirsever

Bakımları hayırlı olsun Ümit, dun kahfaltiya gelseydin bakardık șu güzelliğe  :)
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

Theillest

Bakımları hayırlı olsun Ümit, dun kahfaltiya gelseydin bakardık șu güzelliğe  :)
Teşekkürler Nuri abi,direk yoldan gelince pazar uyuya kalmışım afiyetler olsun abi size .

Theillest

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Avionic

Maşallah Ümit, harika olmuş.  :yilan: :nazar:
2.0 kardeşliği  :serefe: :D

Cihan82

Özellikle son fotoları görünce ağzımdan istemsizce çıkanlar: Uff Maşşalah yaa :) Kazasız belasız kullanın çok güzel gözüküyor.  :clover: :nazar:
2003 Azzurro Gabbiano 156 Mk 1.5 SS
1998 Laguna 2.0 RXE
2015 Ford Tourneo Courier
2009 Fiat Bravo 1.4 T-Jet Emotion
2001 Ford Focus Sport Trend

Theillest

Maşallah Ümit, harika olmuş.  :yilan: :nazar:
2.0 kardeşliği  :serefe: :D
Çok sağol Ergincim senin 2..0 a da kocaman maşallah :)

Theillest

Özellikle son fotoları görünce ağzımdan istemsizce çıkanlar: Uff Maşşalah yaa :) Kazasız belasız kullanın çok güzel gözüküyor.  :clover: :nazar:
Çok sağol Cihan abi . İlk zamana göre değişimi güzel oldu bence de forumun da katkısı var tabiki .4 seneyi aştık inşallah uzun süreler daha bizde kalır :)

Theillest

Epeydir yazmıyoruz konuya geçen zamanda yapılanları yazalım burayada :)

Uzun zamandır aradığım eibach prokitlere @devirsever  Nuri abi sayesinde geçmiş bulunduk montajı yapan usta kasap çıksada yumuşaklığı ve görüntüsü gayet güzel oldu .Yaylar takılırken ömrü biten arka amortisörlerimizide sıfır olarak takım Monroe ile değiştik önler bilstein ve pro kit ile tamamladık.

Sonrasında kış hazırlıklarımız başladı .Kış için Emirhan abiden 15 jant almıştım jantlar geldi ama lastikleri vericek arkadaş yan çizince sanayinin de değişik bi kafada olmasından 17 Michelin alpinlerle bir kışı daha geçirme kararı aldık . Antfirizi iyi olmasına rağmen 1 seneyi geçtiği için 3 lt paraflu alıp işe koyulup tüm anfirizi boşaltıp yeniledik.İlk kez kendi değişcekler için tavsiye söktügünüz boruyu tutan kelepçenin mutlaka yedeği olsun sıkarken kırılabiliyor :) 3 lt safsu 3 lt paraflu ile karıştırıp havasını alıp tamamladık .

İşlemlerden sonra en son havada iyi olunca güzelce yıkayıp yerine koyduk :)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]