Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kendi çapında bir alfistiden 156 ve 159'la herkese merhaba.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

max-ime

Nazar çıkmıştır. Hem geçmiş olsun hem de iki aracınıza da maşallah.

Keyifli sürüşler.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kunteper156

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok sağolun bu sıralar işlerim ters gidiyor. 156'nın bagajıyla uğraşırken camı patlattım, ön kapının cam fitilini değiştirirken kaportasını ezdim. Sakarlıklarım yüzünden durduk yere masraflar çıkardım. Kendimin nazarı da değiyor galiba dediğiniz gibi. Kendimi yorgun hissediyorum. Aklımda devamlı arabaların işleri var. Seneye birini kesin satacağım. Hangisi önce satılırsa yola onunla devam edeceğim. Bir yandan da 2014 dizel bir Giulietta mı alsam diyorum. Kafam karışık.

İkisi de birbirinden güzel, maşallah. Senin nazarın çıkmıştır, geçmiş olsun. Moralini bozma, ufak sıyrıklar oluyor böyle arada. Geçen hafta dizel Giulietta aldım ama senin arabaları görünce aklım kalmadı değil. Giulietta her zaman alınır, ama seninkilerin böyle temizi kolay denk gelmiyor gerçekten. Keyifli sürüşler diliyorum.

Reha

Nazar çıkmıştır. Hem geçmiş olsun hem de iki aracınıza da maşallah.

Keyifli sürüşler.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim. Bunlar ufak şeyler ama yine de can sıkıyor tabi.

Reha

Çok sağolun bu sıralar işlerim ters gidiyor. 156'nın bagajıyla uğraşırken camı patlattım, ön kapının cam fitilini değiştirirken kaportasını ezdim. Sakarlıklarım yüzünden durduk yere masraflar çıkardım. Kendimin nazarı da değiyor galiba dediğiniz gibi. Kendimi yorgun hissediyorum. Aklımda devamlı arabaların işleri var. Seneye birini kesin satacağım. Hangisi önce satılırsa yola onunla devam edeceğim. Bir yandan da 2014 dizel bir Giulietta mı alsam diyorum. Kafam karışık.

İkisi de birbirinden güzel, maşallah. Senin nazarın çıkmıştır, geçmiş olsun. Moralini bozma, ufak sıyrıklar oluyor böyle arada. Geçen hafta dizel Giulietta aldım ama senin arabaları görünce aklım kalmadı değil. Giulietta her zaman alınır, ama seninkilerin böyle temizi kolay denk gelmiyor gerçekten. Keyifli sürüşler diliyorum.
Teşekkürler. Dediğiniz gibi Giulietta hem daha çok sattığı hem de yeni bir model olduğu için rahatlıkla temizi buluyoyor, ama 156 ve 159'da ara ki bulasın. Zaten bir iki tur atıp motorun sesini duyayım, fikirler hemen değişiyor :) Siz de Giulietta'nızı iyi günlerde kullanın. Yakıtıyla o da sizi çok mutlu edecektir.

Wolfshade1989

2 bebekte sahane, bu kadar temizini hiç görmedim doğrusu. Bal dök yala misali.. :nazar:
:clover:
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

DcD-Semih

Ufak tefek şeyler için geçmiş olsun can sıkmaya değmez hocam, araçlarına her dönüp baktığında maşallah demeyi eksik etme yeter. Çok defa aracıma bakıp bakıp ne güzel şeysin sen dedikten birkaç saat sonra başına bişeyler geldiğini bilirim nitekim daha geçenlerde aynamı kırdılar :)

Sizden ufak bi isteğim olucak ama 156 nın 3 5 resmini daha paylaşırsanız çok güzel olur aslında :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

coyote

Benim 156'ya da ne gelirse benden geliyor. Arka stoplar siyah Novitec. Sen git sağ dış parçayı sentetik tiner diye selulozik tinerle temizle, stopu erit. Novitec ile görüştüm, yıllar önce bu stopun üretimi bitmiş. Kaldık mı standart stopa :(

Reha

2 bebekte sahane, bu kadar temizini hiç görmedim doğrusu. Bal dök yala misali.. :nazar:
:clover:
Istırırım, yalarım bi de :p

Reha

Benim 156'ya da ne gelirse benden geliyor. Arka stoplar siyah Novitec. Sen git sağ dış parçayı sentetik tiner diye selulozik tinerle temizle, stopu erit. Novitec ile görüştüm, yıllar önce bu stopun üretimi bitmiş. Kaldık mı standart stopa :(
Aynı hatayı 159'un sinyalini temizlerken yaptım. O hata da 75 liraya maloldu :)

Reha

Ufak tefek şeyler için geçmiş olsun can sıkmaya değmez hocam, araçlarına her dönüp baktığında maşallah demeyi eksik etme yeter. Çok defa aracıma bakıp bakıp ne güzel şeysin sen dedikten birkaç saat sonra başına bişeyler geldiğini bilirim nitekim daha geçenlerde aynamı kırdılar :)

Sizden ufak bi isteğim olucak ama 156 nın 3 5 resmini daha paylaşırsanız çok güzel olur aslında :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cumartesi Urfa'ya döneceğim için 156'yı temizleyecek ve fotoğraflayacak pek bir vaktim olmayacak ama 2007 yılından birkaç fotoğraf paylaşayım. 3d stopların geniş egzoz uçlarının moda olduğu yıllardan :D

Sonradan aynı renk bir bagaj buldum ve Alfa Romeo logosuna kavuşturdum çapkını.

Muratözdemir

Dostum lastikler 215/45 mi ?
Ne güzel şeysin sen yaşın 19 gibi :)

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DcD-Semih

Teşekkür ediyorum kırmadığınız için, harika duruyor son hali tabikide çok daha güzel maşallah  :)

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Reha

Aynen öyle, 215 45 17 lastikler. Fabrika bu ebatları öneriyor.

erdem1904

Ikisinden biri satılacaksa 156 yı satın gitsin

Sent from my iPhone using Tapatalk
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Reha

Olur hocam 156'yı satayım. Hatta bir 159'la takas bile yapabilirim: >:D

Tolga033

Hoşgeldiniz. 156'da ,159'da çok güzel,Allah kaza bela vermesin. :nazar: :nazar:

erdem1904

Olur hocam 156'yı satayım. Hatta bir 159'la takas bile yapabilirim: >:D

:))  :nazar:  :nazar:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Reha

Malum okullar açıldı biz de Şanlıurfa'ya döndük. Aklımda arabayı otoparka bırakmak vardı. Geçen sene 156'yı bıraktığım yer zincirle kapatılınca şart oldu. Tek korkum otopark çok dar olduğu için kapıların zarar görmesiydi. Ama çok güzel bir yer buldum şimdi kafam rahat. Sağında solunda kapı çarpacak biryer yok.   Viranşehir'in akıllara zarar güneşinden ve tozundan da korunmuş olduk. Haziran ayına kadar inşallah buradayız :)

TRSemih

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Reha

159'la ilk uzun yolum olan İstanbul-Şanlıurfa yolculuğumda 3 kişi, %70-80 klima açık, bagaj ve arka koltuk tam dolu şekilde, ve 110 civarı hızla 7.3 litre ortalamayı bulmuştum. Boş bir şekilde kaç litre yakacağımı merak ediyordum. Bugün 90 km uzaklıktaki Urfa merkeze 90 km sabit hızla gittim. Yanımda yine 1 kişi daha vardı. Giderken 6.3 litre ortalamayı buldum. Dönerken ise ortalama 6.8'di. Sanırım dönüş yolunda daha çok yokuş var. İkisinin ortalaması 6.6 diyebiliriz herhalde. Sonuç olarak yakıt yönünden yüzüm aynen şöyle oldu:  :))

ucarozcan

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

Reha

Fabrika verisi 6.6. Biliyorsunuz fabrika verilerini yakalamak zordur. Altına inmek çok daha zordur.

Erkay KAHYA

Fabrika verisi 6.6. Biliyorsunuz fabrika verilerini yakalamak zordur. Altına inmek çok daha zordur.

Standart bir araç için gayet makul değerler.
Bu araç için fabrika değerlerini yakalamak zor değil.  ;)
Standart olmayan araçlarla bu değerler yuksek bile kalıyor.
Sonuna  :nazar: ekleyelim.  :)

akaydoruk

Pek bilgim yok merak ettiğimden sormak istiyorum 159 ne kadar yakıyor,ortalama tüketimi,normal kullanınca,zorlayınca ne oluyor söylerseniz hem bilgilenmiş hemde mutlu olurum  :alfisti:
11' Mito Qv

34 VK 5478