Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Motun

Arkadaşlar selamlar,
Adım umut 38 yaşındayım aranıza istanbuldan katılıyorum,

You are not allowed to view links. Register or Login

1-2 gün içinde kısmetse bu aracı alacağım bu konudaki fikirlerinizi almak istiyorum, aslında siyah renk bir 159 edinmek istiyorum fakat bu aracı gittim gördüm çok temiz ve km si gerçekten inanılmaz 159 larda km önemlimidir ? motor dayanım süresi mekanik dayanıklılığı nasıldır ? sırf km si düşük ve temiz olduğu için bu aracı alıp siyaha kaplamayı düşünüyorum tecrübelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

can4242

Tabi ki hocam her araçta olduğu gibi km bu araçlarda da önemli, fakat daha da önemlisi aracın km sinin orjinal olup olmadıgı ile, bakımlarının ne durumda oldugudur. Araç kondüsyonu iyi görünüyor yine de mümkünsr geçmişinı ve km durumunun orjinalligini sorgulayarak emin olun, Alırsanız da hayırlı olsun güzel bir 159

can4242

Aracın başlığında da belirttiğim gibi aracımı bugün itibariyle ilana koydum. Link Aşağıdadır.

Forumdan alacak olan olursa fiyat için görüşebiliriz.

Bakmanızı ısrarla öneriyorum hocam, bulabileceginizin en iyilerinden.

Koful

Hoşgeldiniz.
Bakımlarını sorugulamışsınızdır diye düşünüyorum, tamsa sıkıntısız bir araca benziyor.
Siyaha kaplatma işi zevk meselesi tabi, ama bence içiyle uyumlu olmaz.
Onun yerine koyu renk 19" jant artı koyu renk ayna kapakları bunu ayrı boyuta taşır net.. Bir de yay olabilir.
Tabi bunlar benim hayal ettiklerim :)

Bir de ben olsam, eğer bakım kayıtlarında kesin bilgi yoksa triger seti, v kayış seti ve devir daim pompasını aracı alır almaz değiştirirdim.
Umarım gönlünüzce olur.

Motun

ilginiz için teşekkürler arkadaşlar aracın sahibini tanıyorum tofaş genel müdürünün aracı bu sürekli ilana koyup vazgeçiyor geri kaldırıyor :)) araçta bir kaç parça lokal boya var değişeni yok gittim gördüm bugün henüz anahtar değmemiş hiç bir yerine, bakımlarının tamamı yetkili serviste yapılmış, kısacası makine hemen hemen sıfır gibi tek sıkıntım rengi birde plus değil düz sanırım bu plus'a göre hangi donanımlar eksik bunda acaba ?

Motun

Aracın başlığında da belirttiğim gibi aracımı bugün itibariyle ilana koydum. Link Aşağıdadır.

Bu araç tip olarak en beğendiğim araç yalnız km çok fazla, eminim sıkıntısı yoktur lakin 200k beni geri çekiyor bu şaheserden :)

can4242

Bu araç tip olarak en beğendiğim araç yalnız km çok fazla, eminim sıkıntısı yoktur lakin 200k beni geri çekiyor bu şaheserden :)
Çok bakımlı bir araç ve satıcı arkadasın da dedigi gibi tr nin en dolularından lakin tabi tercih meselesi, hangi araç olursa olsun hayırlısı olsun ;)

Koful

ilginiz için teşekkürler arkadaşlar aracın sahibini tanıyorum tofaş genel müdürünün aracı bu sürekli ilana koyup vazgeçiyor geri kaldırıyor :)) araçta bir kaç parça lokal boya var değişeni yok gittim gördüm bugün henüz anahtar değmemiş hiç bir yerine, bakımlarının tamamı yetkili serviste yapılmış, kısacası makine hemen hemen sıfır gibi tek sıkıntım rengi birde plus değil düz sanırım bu plus'a göre hangi donanımlar eksik bunda acaba ?

Bildiğim kadarıyla sunroof, elektrikli hafızalı koltuklar, arka dijital klima. Bir de bunda deri döşeme yok, arka kol dayama yazmamışlar ama vardır herhalde, ön arka park sensörleri de yazmıyor..

Motun

Bildiğim kadarıyla sunroof, elektrikli hafızalı koltuklar, arka dijital klima. Bir de bunda deri döşeme yok, arka kol dayama yazmamışlar ama vardır herhalde, ön arka park sensörleri de yazmıyor..

Teşekkürler :)

milano 75

paylaştığınız araç güzel,km iyi ama yaş faktörüyle ele aldığınızda ikinci ilandaki araçda falanca tarihte şu,filanca tarihte bu yapıldı denilen bakımların  bir kısmını istiyecektir size geçtikten You are not allowed to view links. Register or Login li aracı satmak zor olabilir ama bakımlı düzgün bi araçsa tadından You are not allowed to view links. Register or Login dünya donanım farkıda cabası.ben olsam 2 araca baktırır,beni  bi 100 000 km üzmeyek durumdaysa onu alırım,33000 deki aracın ilk 50000 km sinde bakım,ağır bakım v.s v.s olacak.haa aynı donanım ve özeliklerde olsalar 1. araca 5000 fazla veririm.ikisindede boya var,biri hasar biri temizlik.siyah ben arabayım,beni al diye feryat ediyor ama  ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

10000 tl lik ekstara varmış siyahda standart donanım harici  :haydi: .
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

can4242

milano 75 e kesinlikle katılıyorum, bende kesinlikle darbesiz ve bi dünya ekstralı olan ve görünüs olarak eşsiz sayılabilecek siyah 159 a yönelirdim.

can4242

Birde hocam ilanda paylaşmış oldugunuz gri renkli araç bundan 3-5 ay önce yine üyelerimizden biri tarafından paylaşılmış fakat ne sebepledir bilmiyorum sonradan araçtan vazgeçilmiş. Sanıyorum bu araçtı o zamanki bahsi geçen araç. Burda özellikle altını çizerek dikkatinizi çekmek istedigim bir konu var ki bence önemli olsa gerek. İlandaki 159 henüz 33000 km de olmasına ragmen ve bu denli az kullanılmış olmasına ragmen haddinden fazla darbe almış sanıyorum, keza boyalı parçaları yaşına göre fazla geldi bana. Bu kadar az kullanılmış bir aracın bu kadar boya kusuru olmasi, aracın hor kullanıldıgı düsüncesini de ister istemez akla getiriyor. Lütfen araca iyi ve detaylı baktırın, Birmottan alıyorum diye de çok güvenip,inanıp detayĺı ekspertizden vazgeçmeyin, neyi var neyi yok bildiginiz tecrübeli bir alfa servisinden öğrenin.

engin uzun

Arkadaşlar selamlar,
Adım umut 38 yaşındayım aranıza istanbuldan katılıyorum,

1-2 gün içinde kısmetse bu aracı alacağım bu konudaki fikirlerinizi almak istiyorum, aslında siyah renk bir 159 edinmek istiyorum fakat bu aracı gittim gördüm çok temiz ve km si gerçekten inanılmaz 159 larda km önemlimidir ? motor dayanım süresi mekanik dayanıklılığı nasıldır ? sırf km si düşük ve temiz olduğu için bu aracı alıp siyaha kaplamayı düşünüyorum tecrübelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

Alfa Romeo tam bir keyif aracıdır.Baktıgınız 159 da donanım olarak ''bana göre'' keyif yok..Cıplak bir arac.Yolda gecerken yanımdan gecse renkten janttan dolayı zerre ilgimi çekmez..Tek olumlu yanı düşük km..Bu yüzden de fiyatı sanki yüksek...O bütçeye sanırım makyajlı kasa ama biraz km li arac alınabilir..
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

murat

Anahtarı sorunlu dile biliyorum, anahtarı takıp çalıştırmadan almayın, sorunu direk orda çözdürün bedavadan ;) Onun dışında şanzıman sıkıntısı nedeniyle bir süre parça beklerken yatmış bir araç ama tertemiz, kazasız belasız bir araç, alabilirsiniz.. Ancak anahtar işini bir inceleyin. Benden duymuş olmayın yukarıdakileri ..Hayırlı olsun şimdiden
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Motun

Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız bana yol gösteriyor,
murat bey sanırım sayenizde kaleyi içten fethedeceğiz :) anahtarı takıp çalıştırdım onda sorun yok tek seferde marş bastı, bunun haricinde arkadaşlar yorumlarınıza katılıyorum beni bu araçta tek cezbeden km sinin şaka gibi olması onun dışnda bende rengini vs beğenmedim ama siyaha kaplattırmayı düşünüyorum, boyaları lokal arkadaşlar aracın tüm vidalarına civatalarına baktım hiç birine anahtar değmemiş henüz donanım konusunda pek hakim değilim diğer alfalara göre bunun ne eksikleri var ?

murat

Eski bir 159 kullanıcısı olarak bu aracın distinctive plus olan full donanıma göre eksilerini sıralayım:

Deri koltuklar ve koltuk ısıtma
Ön park sensörleri
Arka digital ısı kontrollü klima difüzörü
Bi-xenon farlar
Elektrikli ön koltuklar ile sürücü koltuk ve ayna hafıza sistemi
Blue & me (Bu bazı distinctivelerde de var)
Alarm (D. plusların hepsinde yok)
Koku, buğu vs sensörleri (Bunlar da bazı dist.lerde var)

Sıfır aldığım Giuilietta ile 1 yılda neredeyse 30.000 km. yi devirdim ve 159'u özlüyorum diyebilirim birçok konuda.(Yakıt bunlardan biri değil tabi )
Neticede iyi bir tercih yaptınız
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Motun

Teşekkürler Murat bey saydığınız donanımlar benim için pekte tercih nedeni değil içim rahatladı artık bu aracı gönül rahatlığı ile alabilirim ilginiz için müteşekkirim :)

schumi

The Schuey

Hoş geldiniz.

Sent from my Discovery using Tapatalk

alperen08

Eski bir 159 kullanıcısı olarak bu aracın distinctive plus olan full donanıma göre eksilerini sıralayım:

Deri koltuklar ve koltuk ısıtma
Ön park sensörleri
Arka digital ısı kontrollü klima difüzörü
Bi-xenon farlar
Elektrikli ön koltuklar ile sürücü koltuk ve ayna hafıza sistemi
Blue & me (Bu bazı distinctivelerde de var)
Alarm (D. plusların hepsinde yok)
Koku, buğu vs sensörleri (Bunlar da bazı dist.lerde var)

Sıfır aldığım Giuilietta ile 1 yılda neredeyse 30.000 km. yi devirdim ve 159'u özlüyorum diyebilirim birçok konuda.(Yakıt bunlardan biri değil tabi )
Neticede iyi bir tercih yaptınız
Ya murat bey benim aracim plus degil ama on sensorler bi xenon farlar ve sensor paketi mevcut. Bu durum icin sevinmeliyim heralde ya da onceki sahibi bunlari koydurttugu icib ona mutesekkir olmaliyim

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erdem1904

Aynı durum benim içinde geçerli ;) araç distinctive ama bi xenon farlar ve sensör paket mevcut.  Plus ta ki farklılıkları elektrikli, hafızalı, ısıtmalı deri koltuklar, arka ayrı kumandalı dijital klima dan ibaret biliyordum.... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Koful

Aynı durum benim içinde geçerli ;) araç distinctive ama bi xenon farlar ve sensör paket mevcut.  Plus ta ki farklılıkları elektrikli, hafızalı, ısıtmalı deri koltuklar, arka ayrı kumandalı dijital klima dan ibaret biliyordum.... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

:) aynen ben de