Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Merhabalar - CLV 88 - Giulietta QV

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veloce

Dün benim otorparktan çıkarken karşılaştığımızda GQV doktordan döndüğünü hiç belli etmiyordu... :) Muayeneden gayet sağlıklı çıkmış maşallah   :nazar: :serefe:

bado

geçmiş olsun abi. benimde vakit geldi.. bakalım sorun çıkacakmı!
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Calibra

You are not allowed to view links. Register or Login
Muayene den ön plakası geçme işi iyice kafamı karıştırdı.. Bende tamponu boyattım. Plaka takmayı istemiyorum.  Ama bu Cuma'da uzun yola çıkacağım. Geçenlerde Sercan'ın ceza yemesi cezayı geçtim aracın bağlanması riski iyice gözümü korkuttu..

Muayeneyi yapan eleman sormadı bile , en son ön plakayı bagajdan çıkarıp pulu yapıştırdık. Polis kontrolü apayrı bi olay cezası vs sakat biraz.

Ön plaka konusunda bana da hiçbir şey söylememişti memur. Bagajdan çıkarıp sticker yapıştırmıştık hatta :) Ama raporda "plaka yeri yanlış" diye hafif kusur yazmışlardı.
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Veloce

Bu arada sabah FY ile ışıklarda önlü arkalı durduk. İçinde kim var göremedim camın yansımasından.  :yukari-ok:

Biraz geç oldu gerçi ama görünce yazayım dedim :) Geçen seninle karşılaştığımızda abim apartmana giriyordu. Sonra eve döndüğümde bahsettim senin araçtan, gördün mü vs. diyerek sordum... Sabahları işe giderken sürekli görüyorum diye cevap verdi. :) Nereye kadar aynı güzergahtasınız onu sormadım. Çapa'da doktor, hergün o güzerhata ya da bir noktaya kadar aynı saatlerde gidiyorsunuz belliki... Bir dönem benim aracı kullansın olmadı QV QV gider gelirsiniz  :haydi: :haydi: :haydi:

agucba

Bugün nihayet yüksek çözünürlüklü, geniş ekran bir monitörden resimlere rahat rahat bakabildim.

Bu nedir yahu!...   :rock:

///////////////

lamav4

1. köprü avrupa'ya geçerken uzun süre yanındaydım bu aracın. nazar değmesin. arabamın ulaşabileceği en güzel duruşta, görünüşte, seste vs. inanılmaz tek kelimeyle..
1.4 170hp - 34UD6577

anlcnust

abi marangoni ön tampon için bilgilendirebilir misin beni bende taktırmayı düşünüyorum izmirdenim ulaşabilirsen çok sevinirim beyaz var bende de 1.6 jtdm distinctive en fulu bu marangoni tampon ile mükemmel olcağına inanıyorum :)

wolkanku

Taktirmayi siz dusunuyosunuz ama okan bey size ulassin istiyorsunuz:) ilginc bir yaklasim:)
Daha sitede kendinizi bile tanitmadan ilk mesajiniz "abi bana ulas" :)):))
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

anlcnust

marangoni tamponu görünce ne tanıtma geldi aklıma ne bişey aklım gitti abi :D pm atabilirsen cok sevinirim abi ya

Veloce

marangoni tamponu görünce ne tanıtma geldi aklıma ne bişey aklım gitti abi :D pm atabilirsen cok sevinirim abi ya

www.trcitalia.it

Buradan sipariş vererek gümrüğünü burada ödeyip alabilirsin. Özel mesaj vs. ihtiyacın yok yani.

depeche101

1. köprü avrupa'ya geçerken uzun süre yanındaydım bu aracın. nazar değmesin. arabamın ulaşabileceği en güzel duruşta, görünüşte, seste vs. inanılmaz tek kelimeyle..

Çok teşekkürler .

PM gönderdim , zaten Volkan'da yazmış TRC Italy firması ile görüşmeniz lazım. Oradan gerekli bilgileri alabilirsiniz.

Fatihob

Dun Eminle Okan abinin araba ne guzel yaa muhabbeti cevirdik ayak ustu :) Hazir konuyu gormuslen masallah diyeyim, nazar degmesin.

Sent from my Patates using Tapatalk 2
..

emin

maşallah hocam =) valla dün boatshow'da sergilenecek kıvamdaydı =)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

cario

Kesinlikle gördüğüm en güzel Giulietta, kusursuz bir birleşim.  :nazar:
17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

Veloce

Şöyle birşey düşünür müsün acaba Okan? Nasıl olur acaba reelde?

evrenalpar

Bence çok güzel fikir, arka tamponla uyumlu.
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

FB10ur

Yakışmış bence'de oldukça uyumlu durmuş..

milano 75

www.trcitalia.it

Buradan sipariş vererek gümrüğünü burada ödeyip alabilirsin. Özel mesaj vs. ihtiyacın yok yani.
bu şekilde jant getirtebilirmiyiz,gümrük ürün fiyatı üzerinden mi hesaplanıyor.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

depeche101

Kesinlikle gördüğüm en güzel Giulietta, kusursuz bir birleşim.  :nazar:

@cario çok teşekkürler sağolun ,

@Fatih , Emin sağoulun pampalar  >:D

@Volkan arka difüzör orijinal karbon döküm olduğu için belki ona yakın bir parlak karbon bulabilirsem düşünebilirim , fena durmamış , daha önce o Lester marşpiyel çıkıntısına italyan bayrağı renklerini uygulayan siyah bir GQV vardı.

Vaktim yok bugünlerde işten güçten kafayı kaldıramıyorum .Daha Quaife LSD ATB difransiyel duruyor bagajda onu taktırmam lazım . Kuzu gibi yatıyor kutuda .

Fatihob

Bi takılsada neler değişiyor bi öğrensek :) Sabırsızlıkla bekliyorum
..

Alfadanadam

evrenalpar

Bunu takınca Giu yengeç gibi gidiyor Fatih'cim  :D
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

Veloce

Vaktim yok bugünlerde işten güçten kafayı kaldıramıyorum .Daha Quaife LSD ATB difransiyel duruyor bagajda onu taktırmam lazım . Kuzu gibi yatıyor kutuda .

Şimdi herşey bir yana da, Quaife gelmiş demek... 147 Q2'lerdeki hissi verecekse arabaya tekrar aşık eder... Bu takıldıktan sonra elektronik diferansiyel by-pass mı edilecek peki? Ya da örneğin araç D moda ya da A moda geçtiğinde elektronik diferansiyel nasıl tepki verecek, yazılımsal olarak yapılması gerekenler var mı vs. gibi sorularım var. Bilgilendirirsen sevinirim  :kahve:  :serefe:

Edit: Maliyet ne kadar oldu herşey dahil, sormayı unutmuşum :)

ByAKINCI

Konuyu gün boyunca baştan sona okuyabildiğim kadar okudum.Tebrikler gui çok güzel değişimler yaşamış ve görebildiğim gui'ler arasında olabilecek son noktaya ulaşmış maşallah nazar değmesin.
Özellikle yoncalı vites topuzu ve yeni ön tamponu cok beğendim ve bu renkte müthiş görünüyor. Soran arkadaşlar olmuş ama vites topuzundan 147 icin bulabilmek mümkün mü?

Samsung Galaxy Note 2 cihazımdan gönderildi.

147 Blackline Red