Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Rosso 26KY156 1.6 mk1.5 156 "Adanadan"

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

S.Asil

Geçmiş olsun  :nazar: , Adanamızın sakat yollarından birisi   :asagi-ok:
Alfa Romeo 156 SW mk2 (1)
Alfa Romeo 156 1.9JTD mk1.5 (2)

01hakan

You are not allowed to view links. Register or Login
Geçmiş olsun  :nazar: , Adanamızın sakat yollarından birisi   :asagi-ok:
Hele hastaneden sonra

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO

01hakan

Triger seti
V kayışı
Bilya seti
Devirdaim
Motor yağı
Kule gergisi alt üst
Ön brembo hava kanalli disk ve ate balata
Arka Trw disk ate balata
Varyator tamir takımı
Organik antifreeze
Bakımlarimiz yapıldı kilometre 100.k [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

COURE SPORTİVO

01hakan

Farlarımızda geldi...[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

COURE SPORTİVO

01hakan

Pazartesi boya mız başlıyor tavan hariç bel altı mayıs sonunda egzoz ile devam edicez yarın inşallah Nuri beyin aracı gibi basliycaz. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

COURE SPORTİVO

01hakan

Hadi bakalım.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

COURE SPORTİVO

01hakan

Fırından yeni çıkmış miss[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

COURE SPORTİVO

01hakan

.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

COURE SPORTİVO

DcD-Semih

Abi maşallah gitgide güzelleşiyor ancak tekrar önereyim,jantların hali hazırda para eder değerlendir gerekirse 16" al ama bir Alfa jantı al, ekstradan paran dahi artar. Ozaman göze çok daha başka görünecektir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

devirsever

Renk olarak benim 156yi referans aldiginizi yeni gordum,cok tesekkurler. Kanaatimce jantlarin alfa janti ile degistirilmesi ve on arka logolarin yine orjinalleri ile degistirilmesi guzel olacaktir.

GTVnin basina gelenlerin 156nin da basina gelmemesi dileklerimle  :D :D :D
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

01hakan

Abi maşallah gitgide güzelleşiyor ancak tekrar önereyim,jantların hali hazırda para eder değerlendir gerekirse 16" al ama bir Alfa jantı al, ekstradan paran dahi artar. Ozaman göze çok daha başka görünecektir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
17 supersport veya 18 gt jant ı kovalıyorum.

COURE SPORTİVO

01hakan

Renk olarak benim 156yi referans aldiginizi yeni gordum,cok tesekkurler. Kanaatimce jantlarin alfa janti ile degistirilmesi ve on arka logolarin yine orjinalleri ile degistirilmesi guzel olacaktir.

GTVnin basina gelenlerin 156nin da basina gelmemesi dileklerimle  :D :D :D
Hepsi başka bunu oğlum ilgileniyor o ne derse o ama 18 gt janti veya supersport arıyorum

COURE SPORTİVO

devirsever

18 jant mk1 e buyuk gelebilir, gorunus acisindan. Imkan varsa takip denemek lazim.
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

01hakan

18 jant mk1 e buyuk gelebilir, gorunus acisindan. Imkan varsa takip denemek lazim.
Bu tarz [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

COURE SPORTİVO

01hakan

Bu benzerleri[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

COURE SPORTİVO

Semih izgi

Paketleyip vitrine kaldıralım.  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ekleme: Jantlar gelince ortaya ne çıkacak merak ediyorum :)

ali kaynak

Hayirli olsun rosso can dir masallah.Bende bi zaman bella ya:) 2.0 ss 156 ya 18 gt jant takma hatasinda bulunmustum. 3cm spor yay ve 225 45 17 lastik ile araci  yoruyor ve çamurluklara sürtme yapiyor du hatta on lastigi yarmistim 2.0 a bile buyuk bi işkence olmustu.bu arabaya bence 17 gta mis gibi olup cup diye oturur (veya 17 gt ).egzoz ucu ,plakalar,arka stoplar,logolar,ve ön krom panjur da orjinal oldumu mis.yak semaveri  demle çayi gec karsinina akşamlar olmasin :)
Lancia delta III

Cihan82

Hayırlı olsun çok güzel olmuş..  :nazar: Bir iki önerim de benim var:
- Logolar
- Jant göbekleri
- Bir de ön tamponu boyarken scudettonun içinden gözüken bölümü de boyamışlar. Orası siyah kalmalıydı
2003 Azzurro Gabbiano 156 Mk 1.5 SS
1998 Laguna 2.0 RXE
2015 Ford Tourneo Courier
2009 Fiat Bravo 1.4 T-Jet Emotion
2001 Ford Focus Sport Trend

01hakan

Hayırlı olsun çok güzel olmuş..  :nazar: Bir iki önerim de benim var:
- Logolar
- Jant göbekleri
- Bir de ön tamponu boyarken scudettonun içinden gözüken bölümü de boyamışlar. Orası siyah kalmalıydı
Teşekkürler panjur da değişiklik olsun dedik

COURE SPORTİVO

01hakan

Hayirli olsun rosso can dir masallah.Bende bi zaman bella ya:) 2.0 ss 156 ya 18 gt jant takma hatasinda bulunmustum. 3cm spor yay ve 225 45 17 lastik ile araci  yoruyor ve çamurluklara sürtme yapiyor du hatta on lastigi yarmistim 2.0 a bile buyuk bi işkence olmustu.bu arabaya bence 17 gta mis gibi olup cup diye oturur (veya 17 gt ).egzoz ucu ,plakalar,arka stoplar,logolar,ve ön krom panjur da orjinal oldumu mis.yak semaveri  demle çayi gec karsinina akşamlar olmasin :)
O zmn 17 alfa jantina devam miss muayene var muayneden sonra bi güzel egzoz yapıcam sonra logo falan ufak detaylar

COURE SPORTİVO

01hakan

Paketleyip vitrine kaldıralım.  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ekleme: Jantlar gelince ortaya ne çıkacak merak ediyorum :)
Insallah sagolun şuan gözümü üstünden alamıyorum ...

COURE SPORTİVO

admin

Forumumuzdan şöyle bir örnek var mesela;

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

01hakan

Forumumuzdan şöyle bir örnek var mesela;

Fena değil ama jant yokki piyasada

COURE SPORTİVO

Kaan

Fena değil ama jant yokki piyasada

You are not allowed to view links. Register or Login Ersin abi de satılık bir takım vardı. İsterseniz ulaşıp bir sorun durumunu.
1 hayal
5 duyu
6.his

01hakan

Before -- After[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

COURE SPORTİVO