Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Selamlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nolgit

Arkadaşlar herkese öncelikle merhabalar,keyifli sohbetler ve araçlarıyla sorunsuz uzun kilometreler diliyorum.Aranıza yeni katıldım ve yakın zamanda bir Mito almayı planlıyorum.Sizlere danışmak istediğim birkaç husus olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim.Alacağım aracın kaporasını yatırdım bakımını yaptırmak ve kalan meblayı temin etmek için 10 günlük bir süre zarfım var.Araç 2012 model 1.3 jtd city beyaz renk ve 54090 kmde.Araçta iki adet hasar kaydı var biri 1350 diğeri 2379 tl tutarında.Aracı yetkili servise ekspertize götürmedim.Bostancıda bir özel serviste kontrolü gerçekleşti.Sağ kapı ve sağ arka çamurlukta boya olduğu tespit edildi.Sizlere sorum ise bu tutardaki hasarların değişen bir parça olma ihtimali varmıdır?Bu araç için 39500 tl fiyat iyimidir?Aracın triger değişimi dahil genel bakımı için 900 liralık servis bedeli makulmudür?Şimdiden çok teşekkür ederim. 

schumi

OğuzCanAlantor

Hoşgeldiniz araç bedeli piyasa değerinde zaten 40-45 aralığında 1.3 mito bulabilirsiniz.