Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Merhaba 147 1.6 T.S. 35 AT 5698

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

35oz41

Bayramda kalabalık değilken İstanbul'a gidelim demiştik, temizken çekiyim dedim yorum ve tavsiye alabilirim kafamda çok fazla soru var yapacağım işlemlerle ilgili  :)

35oz41

Fotoğraf boyutları büyükmüş sanırım ondan sildiniz dikkat etmedim kusura bakmayın, yeniden yükledim.

Volk02

Güzel araç iyi günlerde kullanın :)

Yay işini ne yaptınız ?
La Meccanica Delle Emozioni 🏁

35oz41

You are not allowed to view links. Register or Login
Güzel araç iyi günlerde kullanın :)

Yay işini ne yaptınız ?
Tesekkur ederim bulamadim henuz forumdan baska bir arkadasla orijinali takaslama ihtimalimiz var ama avrupa yakasinda ve gunleri tutturmamiz zor gorunuyor

Volk02

Hımm..

Eğer olmazsa marka konusunda eibach da iş görür fazlasıyla diyim o zaman

35oz41

Hımm..

Eğer olmazsa marka konusunda eibach da iş görür fazlasıyla diyim o zaman
Keske bulabilsem prokit olanini sifir da olsa alicam ama yok piyasada.

Volk02

Vogtland eşit düşürmüyo sanırım. H R da sizin istediğinizden fazla düşürebilir. 3.5 olduğuna bakmayın H R  eibach prokitten bi tık daha fazla düşüyo çünkü. Eibach işinizi görür bence acele etmeye gerek yok :)

35oz41

Vogtland eşit düşürmüyo sanırım. H R da sizin istediğinizden fazla düşürebilir. 3.5 olduğuna bakmayın H R  eibach prokitten bi tık daha fazla düşüyo çünkü. Eibach işinizi görür bence acele etmeye gerek yok :)
Teşekkür ediyorum ne güzel bir açıklama olmuş  :) kafamdaki sorular çözülmüş oldu bir nebze. Bekliyim en iyisi  :arkadasim:

Volk02

Teşekkür ediyorum ne güzel bir açıklama olmuş  :) kafamdaki sorular çözülmüş oldu bir nebze. Bekliyim en iyisi  :arkadasim:
Rica ederim :)

ilbey666

Konuyu yeni gördüm ne güzel bir 147'dir bu maşallah :) Kazasız belasız sürüşler dilerim
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

35oz41

Konuyu yeni gördüm ne güzel bir 147'dir bu maşallah :) Kazasız belasız sürüşler dilerim
:clover: çok teşekkür ederim  :)

35oz41

Giulietta 1.4 tct cam tavan deri koltuk almak icin satiyorum. Elime bir firsat gecti ve cok sevdigim 147 mi satip giu almak istiyorum. Tum bakimlari oncesinde yetkili serviste yapismis daha sonra ise izmir alfa milano bakimli bende iken ise carium bakimli ve tum eski belgeleri elimde faturalari mevcut. Degiseni ve ondeki parcalarinda boyasi yok, sag arka tarafinda birkac parca boyasi mevcut sokme takma islem yok cizgileri yerinde. Fotograflarinda oynama ve efekt yok. Forum icine 32bine kadar verebilirim landirenzo lpg kiti 120-130bin civarinda takilmis ve alir almaz filtrelerini degistirdim bakimlari tam uyumlu calisiyor. Alfama 6 ay evvel almama ragmen orijinal gta jantlariyla beraber en az 5bin tl masraf yaptim ufak tefek seyleri saymiyorum, 2 yil binecek gibi hazirladim, balatalari debriyaj takimi da cok yeni, on takimi sadece alt salincak istemesine karsin yeniledim orijinalleri elimde, 15 inc jantlari ve iyi durumdaki energy saver lastikleri elimde bulunuyor, triger seti devirdaimi degisti varyator tamir seti uygulandi, sarj dinamosuna bakim yapildi. Suan saat gibi calismakta ve gaz tepkisi dusuk devirlerde dahi cok iyi, ici temiz sadece sofor kismindaki sag cam tusunun tirnagi sanirim kirik her zaman calismiyor, disinda ise antenin orada avuc ici kadar vernik atigi mevcut. Malum sitelere birkac gun icinde koyacagim detayli foto ekleyecegim. Oncesinde izmir bende iken izmit aracidir yogun trafige maruz kalmamis ve iyi sahipleri olmustur. Umarim satabilirim ve istedigim gibi bir giuliettaya kavusurum. Simdiden forumdaki iyi yurekli yardimsever arkadaslara tesekkur ediyorum 147mi guzellestirmeme yardimci oldunuz beni bilincli bir Alfisti yaptiniz  :alfisti:

35oz41

İlk gözağrımla vedalaştık forum dışına bir arkadaşa gitti hayırlısı olsun [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

TRSemih

İki tarafa da hayırlı olmasını dilerim.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

35oz41

İki tarafa da hayırlı olmasını dilerim.
Sağolun Semih Bey :)