Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sonunda 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ismet

İnşallah Özdemir, çok sağol. 3 senem var, 3 sene dişimi sıkarsam 159 kesin, giulia da şartlara göre değişir :)  :serefe: You are not allowed to view links. Register or Login
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

OğuzCanAlantor

Iyi Günler'de kullanın  :nazar:

fevkalbeser12

Teşekkür ederim Oğuz, Özdemir eksik olmayın. İsmet yarın çeker koyarım ayrıntılı fotoğrafları yeterki sen işte:) Bu arada mayıs haziran gibi ciddi ciddi otomatik bi 159la takasa gireceğim gibi gözüküyor. Hanım bunu hiç süremiyor:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ismet

You are not allowed to view links. Register or Login
Teşekkür ederim Oğuz, Özdemir eksik olmayın. İsmet yarın çeker koyarım ayrıntılı fotoğrafları yeterki sen işte:) Bu arada mayıs haziran gibi ciddi ciddi otomatik bi 159la takasa gireceğim gibi gözüküyor. Hanım bunu hiç süremiyor:)

Teşekkürler Kemal :arkadasim: Yalnız eş durumu da önemli bak. O konuda da mutlaka bilgilendir :) Hill-holder olmasına rağmen neden sıkıntı oluyor? Dizel vites geçişleri biraz sert idi sanki, ondan mı acaba?

fevkalbeser12

Teşekkürler Kemal :arkadasim: Yalnız eş durumu da önemli bak. O konuda da mutlaka bilgilendir :) Hill-holder olmasına rağmen neden sıkıntı oluyor? Dizel vites geçişleri biraz sert idi sanki, ondan mı acaba?
Ya sorma İsmet cidden eş faktörü epey önemli:) Tam ehliyeti aldı Hondayı sürmeye başladı sattım, 159'u aldım:) Ya hill holder falan var güzel ama vites geçişleri falan çok sert diğer manuel arabalara pek benzemiyor 159un vitesleri. Tabi şayet alırsam otomatik 159u benimki kadar temiz olması lazım alırken.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ismet

Valla Kemal Allah kolaylık versin. Şu hüdai akset'i satayım, yerine 145 veya 156 mk1 alayım diyorum, bizimki tutturdu ben manuel istemem diye (otomatik almadan önce de, ben manuel istiyorum, otomatik kullanamam diyordu :) sanki özellikle yapıyorlar anasını satayım). Mecburen hüdai ile hayatımıza devam ediyoruz şu anda :)

Ama 159 konusunda cidden haklısın, hiç öyle "kaymak gibi" bir geçişi yok. Bildiğin sert araç. Özellikle 6'ya atma konusunda sıkıntı yaşanacağına eminim :)

Bu arada otomatik konusunda çok şanssızsın zira hem seninki kadar temiz otomatik bulmak hem de otomatik verip de manuel isteyen bulmak zor :arkadasim:

fevkalbeser12

Ya zaten kesin karar verirsem takas olmaz büyük ihtimalle satarım benimkini öyle alırım otomatik bi 159.
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Kemal ekrana koyduğun metalin akşam görüntüsünü ekler misin bir ara müsait olunca? Bir de gündüz araç çalışırken koyarsan sevinirim :serefe:
İsmet bunlar senin için.
                         jeremy clarkson

ismet

Kemal teşekkürler, eline sağlık :arkadasim: hani balolarda insanların ellerinde gözlerini kapatan bir maske olur ya, onun gibi durmuş :yukari-ok:

fevkalbeser12

Bak hiç o aklıma gelmemişti öyle bir bakış açısı:) ama dediğin gibi maske gibi kullanılır:)
                         jeremy clarkson

bafralfa

bende yakıttan biraz düşeyim diye manuel almayı düşünüyodum takas mı etsek acaba  :lol: :lol:
2007 Alfa 159 JTD Q-tronic [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Siyah + Siyah Deri

fevkalbeser12

bende yakıttan biraz düşeyim diye manuel almayı düşünüyodum takas mı etsek acaba  :lol: :lol:
Ben acayip memnunum yakıtından yani ortalamam ne yapsam 8in üzerine çıkmıyor gerçi yaşadığım yer ufak bi yer trafik yok o da çok büyük etken.
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Bugün epeydir yapmak istediğim arabanın içine daldım. İlk olarak epey detaylı süpürdüm. Meguiars M40 ile arabanın torpidosunu, plastik aksamlarını ve fitillerini sildim, inanılmaz farketti resmen siyah oldular hatta silecekleri değiştirmeyi düşünüyordum silmesi güzeldi ama bazen çok ses yapıyordu  Candoğan'ın tavsiyesi üzerine silecek lastiklerini sildim ses anında kesildi daha sonra deri kısımlar için gene Candoğan'nın tavsiyesi üzerine 3M in deri koruyucusunu kullandım. Koltuklara 3-4 fıs yapıp elimle iyice yedirdim mikrofiber bezle sildim çok güzel parladı ye birazda yumuşadı arabanın içi çok farketti hatta eşim ayakkabılarımı çıkartıp öyle bineyim dedi kıyamadı arabaya:) Bi kaç fotoğraf yüklüyorum pek belli olmasada gerçekte çok farklı, birde gri araba cidden kirlenmiyor üzerindeki kir ile belki 3 hafta oldu uzaktan hiçbirşey belli değil:)
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Bunlarda diğer fotoğraflar.
                         jeremy clarkson

Utku

Eline saglik kemal cok guzel olmus valla
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Passione

M40 ile silinmis silecekler ayni zamanda camda yagmur kaydirici etkisi yaratiyor :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"centocinguantanove"

hi_cazz

M40 silecek ilişkisini deneyelim o zaman. Çok iyi olmuş Kemal abi. Yalnız direksiyonuda parlatmışsın. Onu mat bırak bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

fevkalbeser12

M40 silecek ilişkisini deneyelim o zaman. Çok iyi olmuş Kemal abi. Yalnız direksiyonuda parlatmışsın. Onu mat bırak bence.

Benimki biraz arap misali olmuş, M40ı bol bulunca her yere sürmüşüm:)
                         jeremy clarkson

master

Maşallah maşallah :) Ben de güya iç temizlik yaptım sanıyordum deri sütleri torpido temizleyicileri falan. Sen adeta sıfır yapmışsın. Eline sağlık.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

alperuzi

M40 ile silinmis silecekler ayni zamanda camda yagmur kaydirici etkisi yaratiyor :)

Sileceklerdeki etkisi çok kısa sürer ama.

yağmur kaydırıcı olarak şunu öneririm, bir kere uygulanır, birkaç yıl unutulur :)

Passione

Sileceklerdeki etkisi çok kısa sürer ama.

yağmur kaydırıcı olarak şunu öneririm, bir kere uygulanır, birkaç yıl unutulur :)

Tabi dogru M40 in amaci farkli ben ayni zamanda yagmur kaydiricilik ta yaptigini belirtmek istedim. Yoksa gtechnic e 50 tl vermeyi ben tercih etmem ki yagmur kaydirici yapmak icin o masrafa gerek yok. Her turlu wax da ayni isi yapiyor sadece ayda 1 defa tekrar uygulamak lazim.

"centocinguantanove"

Tolga033

Maşallah çok başarılı olmuş. Parlıyor.  :alkis: :nazar:

fevkalbeser12

Bu araç alfistiturkey aracılığı ile Alperuzi arkadaşımıza satılmıştır, Kısmet olursa pazartesi günü satış işlemini gerçekleştiriceğiz.
                         jeremy clarkson

fatihmehmet

Her iki tarafa da hayırlı olsun. :alfisti:

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

hi_cazz

Hayırlı olsun Kemal abi