Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 FM 8284-2009 Model 147 1.6 TS Distinctive

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aşmış

Tek başına Kaş'a gidip gelebilmek nasıl mümkün oldu sorusunun cevabı.

You are not allowed to view links. Register or Login
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

vieri

Kunteper156

ssg

BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Aşmış

Sağolun arkadaşlar.

Bu arada tatil dönüşü Afyon-Kütahya arasını 20 dakikada almamı sağlayan garip bir olay anlatayım: Bomboş yolda tek başımayken biraz şu arabalarımızın en sevdiği şeyi yapayim dedim, top speed denemesi yaparken yaklaşık 190'a çıkmışken bir Jeep'e yaklaşmaya başladım, beni fark edip o da gazlamaya başladı ve yaklaşık 200'le giderken viraja girmeye başladık, benim için sorun yok ama jeep'in yavaşlamasını gerektiğini düşünürken mükemmelen döndük, bu şekilde epeyi gittikten sonra aramıza bir de Mercedes s serisi coupe'da katıldı. 3 araç ortalama 180 - 200'le giderken bir ara jeep'i geçtim ve dikiz aynasından kimin kullandığına baktım, muhtemelen rallicidir derken araçta 2 tane türbanlı hanım kızımın olduğunu gördüm. Sanırım gördüğüm en garip şeylerden biriydi. Yani ben bir süredir jeep'le 200 le virajlara giren 2 tane türbanlı kadınla gidiyormuşum. Bir ara Golf gti ile bir arkadaş tozumuzu alırken jeep'i sıkıştırdı, kızlar Golf'ün üstüne direksyon falan kırdı, tüm bunlar yine o hızlarda gerçekleşiyor. Neyse ki sanırım Mercedes'deki abiyle bazı gönül işleri peşinde olduklarını farkettim ve araçların artık yavaşlamasıyla fark ettim ki Kütahya'ya gelmişiz. :)

Not: Tüm bunlar bomboş 3 şeritli ve keskin virajların olmadığı kaymak gibi bir yolda gerçekleşmiştir ve kendi hayatımdan başka kimseyi riske atmadan yaşanmıştır.
Not 2: "Türbanlı kadın" betimlesinde pozitif ayrımcılık maalesef mevcut fakat benim niyetim sosyolojik açıdan bakıldığında oluşan tabloya göndermedir, yani ayrımcılık içermemektedir.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.