Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Virus Alfa - 2

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kurzuk

Ben de kaçırmışım :( İyi günlerde kullanın Onur Bey, kazasız belasız keyifle sürün. Hikayelerimiz ve hislerimiz çok benzer
Sizi çok iyi anlıyorum. Çok güzel dokunuşlar olmuş bu arada
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun. Kapak fotoğrafı bi yerden tanıdık geliyor :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
sagolun mehmet bey,  marspiyelin beyaz 159 da nasil durdugunu gostermek icin paylasmistim, en son foto gorunuyo kapakta :) ilham aldigim bi 159unuz vardi, ti paket gorunumune cevirme cabasindayim ben de :)

Cuore sportivo

francobaresi

Başlığı kaçırmışız. :) Hayırlı olsun,kazasız belasız.

cok tesekkur ederim :)

Cuore sportivo

francobaresi

Ben de kaçırmışım :( İyi günlerde kullanın Onur Bey, kazasız belasız keyifle sürün. Hikayelerimiz ve hislerimiz çok benzer
Sizi çok iyi anlıyorum. Çok güzel dokunuşlar olmuş bu arada
Cok sagolun Burak Bey, ben de sizin basligi okudum az once, ayni sekilde kacirmisim. Arabayi Ankaradan almissiniz, Odtude duran bi kirmizi gt vardi acaba o mu? her gordugumde cok ateslerdi alfa sevgimi bahsettigim araba.

Cuore sportivo

Kurzuk

Cok sagolun Burak Bey, ben de sizin basligi okudum az once, ayni sekilde kacirmisim. Arabayi Ankaradan almissiniz, Odtude duran bi kirmizi gt vardi acaba o mu? her gordugumde cok ateslerdi alfa sevgimi bahsettigim araba.

Odtü'de olduğunu pek sanmıyorum. Sahibi hazine müsteşarlığındaydı. Zaten ben de ilk önce Doğa'dan duydum sonra da Akota'dan ulaştım. Ama ben de bu kadar nadide bir GT olacağını tahmin etmiyordum ve gerçekten çok zor olmuştu almam ve işte anlatmaya gerek yok sanırım aynı şeyleri yazmışız bir buçuk yıl arayla. Fren, kule gergisi, spoiler ve yay listemin ilk dördüydü şimdi takılacakları günü bekliyorlar. Sonra sadece iyi bakarak uzun yıllar kullanmayı istiyorum. 3 yaşındaki kızım kendisine vermemi istiyor
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

francobaresi

Odtü'de olduğunu pek sanmıyorum. Sahibi hazine müsteşarlığındaydı. Zaten ben de ilk önce Doğa'dan duydum sonra da Akota'dan ulaştım. Ama ben de bu kadar nadide bir GT olacağını tahmin etmiyordum ve gerçekten çok zor olmuştu almam ve işte anlatmaya gerek yok sanırım aynı şeyleri yazmışız bir buçuk yıl arayla. Fren, kule gergisi, spoiler ve yay listemin ilk dördüydü şimdi takılacakları günü bekliyorlar. Sonra sadece iyi bakarak uzun yıllar kullanmayı istiyorum. 3 yaşındaki kızım kendisine vermemi istiyor
masallah Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin hep. Kiziniza da ayri bi masallah, bulmus kirmizi arabayi paylasmak ister mi kimseyle tabi

Cuore sportivo

Kurzuk

masallah Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin hep. Kiziniza da ayri bi masallah, bulmus kirmizi arabayi paylasmak ister mi kimseyle tabi

:)) geçen pazar bana kızdı: "baba arabayı yıkamadın bugün... Eskiyecek"
2008 MY GT Q2

francobaresi

:)) geçen pazar bana kızdı: "baba arabayı yıkamadın bugün... Eskiyecek"

Cuore sportivo

EscC

Hayırlı olsun marşpiyer ve ilerleyen zamanlarda ti jantları ile muhteşem bi görünümü olacak :nazar: :clover:

francobaresi

Hayırlı olsun marşpiyer ve ilerleyen zamanlarda ti jantları ile muhteşem bi görünümü olacak :nazar: :clover:
tesekkur ederim,  elimden geldigince ilgilenmeye calisiyorum, hic dokunulmasa bile guzel bir araba oldugu icin 159 kolay oluyor isler :)

Cuore sportivo

francobaresi

cuma gunu marspiyeller geldi boyaya girdi, ilk zaman buldugumda taktircam. heralde bu haftaici hallederim.  ayrica boya korumaya birakcam ve on kaputta yarim boy koruma filmi var, onu sokturup tam boy yaptircam. Egzos uclari meselesine gelince mevcut olanlari begenmiyorum , yuvarlak taktircam ti model gibi, yalniz bizim egzos ucu oval olunca daha guzel dolduruyor o boslugu sanki.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

wolkanku

Bence 100 yada 140 mm yuvarlak ve uçları / şeklinde kesik egzos uçları tam dolduracak ve müthiş duracak

App plakayı da unutmayalım
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

francobaresi

Bence 100 yada 140 mm yuvarlak ve uçları / şeklinde kesik egzos uçları tam dolduracak ve müthiş duracak

App plakayı da unutmayalım
volkan tam istedigim sekil You are not allowed to view links. Register or Login onerin iyi oldu o sekilde sorayim alirken. App plaka onde var ve o bile beni inanilmaz sikintiya sokuyo, Ankarada durum cok fena oldu app konusunda.

Cuore sportivo

Mehmet Ulusoy

sagolun mehmet bey,  marspiyelin beyaz 159 da nasil durdugunu gostermek icin paylasmistim, en son foto gorunuyo kapakta :) ilham aldigim bi 159unuz vardi, ti paket gorunumune cevirme cabasindayim ben de :)

Kesinlikle yapmanız tarafındayım. Çok yakışıyor marspiyel arac ne renk olursa olsun. Ti paket gorunumu gercekten cok goz alıcı bambaska biseydi. Tavsiye ederim.

francobaresi

Kesinlikle yapmanız tarafındayım. Çok yakışıyor marspiyel arac ne renk olursa olsun. Ti paket gorunumu gercekten cok goz alıcı bambaska biseydi. Tavsiye ederim.

Yarin marspiyeller takiliyor :)

Cuore sportivo

sabrican

Aynı açıdan öncesi sonrası fotoğrafı yapabilir misiniz
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

francobaresi

tabi ki, yarin bi halledeyim hayirlisiyla, fotograf kolay is

Cuore sportivo

francobaresi

marspiyeller takildi,  aluminyum pedal setini de monte ettik. Jantlar 18 ya da 19 olursa tabi daha guzel olacak ama o daha oncede dedigim gibi seneye kaldi. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

francobaresi

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

Gouki

Serhat59

Güle güle kullanın hayırlı olsun ne güzel herkes yenileniyor bugün :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive 2006
Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive 2006

iceberg156

Hayırlı olsun  :clover: Bu jantlar ile de hiç fena durmamış  :yukari-ok:

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

wolkanku

ti marşpiyeller ilk takıldığı gün resmen arabaya oturmuyor mu ne oluyor artık bilmiyorum, 159'un klasörünü açıyorum, ti marşpiyelleri ilk taktığım günün fotolarına bakıyorum, rezalet duruyor boşa taktırmışım diyorum, 5-6 gün sonraki fotolara bakıyorum, marşpiyelsiz çıplakmış diyorum :))) sanırım marşpiyelin açısına göre foto çekmeyi öğreniyoruz ti marşpiyel takınca :))

şimdiden çok güzel duruyor, 19" lar geldiğinde mis gibi olacak mis.   :serefe:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

francobaresi

ti marşpiyeller ilk takıldığı gün resmen arabaya oturmuyor mu ne oluyor artık bilmiyorum, 159'un klasörünü açıyorum, ti marşpiyelleri ilk taktığım günün fotolarına bakıyorum, rezalet duruyor boşa taktırmışım diyorum, 5-6 gün sonraki fotolara bakıyorum, marşpiyelsiz çıplakmış diyorum :))) sanırım marşpiyelin açısına göre foto çekmeyi öğreniyoruz ti marşpiyel takınca :))

şimdiden çok güzel duruyor, 19" lar geldiğinde mis gibi olacak mis.   :serefe:
eyvallah volkan, ben de bi yadirgadim aslinda. cok mu kaba oldu dedim, cunku baya farkediyo marspiyelsiz haline gore, aslinda zender daha kibar bir modeldi ama jantla birlikte bu marspiyeller cok saldirgan gorunur, 159un kasli yapisini da daha cok ortaya cikarir.

Cuore sportivo

francobaresi

Hayırlı olsun. :clover:
Güle güle kullanın hayırlı olsun ne güzel herkes yenileniyor bugün :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun  :clover: Bu jantlar ile de hiç fena durmamış  :yukari-ok:
cok tesekkurler :)

Cuore sportivo