Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Virus Alfa - 2

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Serhat59

Ti direksiyon görünce içimin yağları eriyor, maaşallah

Bu arada hiç de belli olmuyor kabarıklık ve arka planda pedal takımları da göz alıyor

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive 2006
Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive 2006

muğlalı

muhtesem görüntü, ti direksiyon pahalı ama çok tamamlayici hele ki ti pakete dönecek araçlar için hadi al şu ti jantida altın vuruşu yap.

E.Ç.M. (MiTongin)

Yamuk takma ihitmali var mi?
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

iceberg156

Kabarikiligi gorebilmek adina yandan da bir foto alabilir miyiz?

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login
Ti direksiyon görünce içimin yağları eriyor, maaşallah

Bu arada hiç de belli olmuyor kabarıklık ve arka planda pedal takımları da göz alıyor

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sagolun:)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

francobaresi

muhtesem görüntü, ti direksiyon pahalı ama çok tamamlayici hele ki ti pakete dönecek araçlar için hadi al şu ti jantida altın vuruşu yap.
altin vurusluk durum seneye anca tugrul

Cuore sportivo

francobaresi

Yamuk takma ihitmali var mi?
sanki resime dikkat edince bana da az biraz var gibi geldi

Cuore sportivo

francobaresi

Kabarikiligi gorebilmek adina yandan da bir foto alabilir miyiz?

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
dun cekemedim aklimdaydi :)

Cuore sportivo

francobaresi

haftaya dusunuyodum erken oldu, yeni double din ;
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

montaji gozumu cok korkutuyo, zarar vermeden yaparlar insallah. pazartesi bi yere goturcem ama bildiginiz bu isi duzgun yapacak yer varsada onerilere acigim. Arka kamerayi delmeden takariz dediler, anlamam hic bu islerden. arkadan nasi hic bi yeri delmeden taa radyoya kadar getircekler kamerayi acaba? birde gps antenini nasi disarda birakcaz bilgisi onerisi olan varsa son derece gerek duyuyorum yardima :)

Cuore sportivo

iceberg156

Tesekkur ederim

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

E.Ç.M. (MiTongin)

himmm. Beni bozarmış bu görüntü. Sokmem lazim  :))
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

haftaya dusunuyodum erken oldu, yeni double din ;
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

montaji gozumu cok korkutuyo, zarar vermeden yaparlar insallah. pazartesi bi yere goturcem ama bildiginiz bu isi duzgun yapacak yer varsada onerilere acigim. Arka kamerayi delmeden takariz dediler, anlamam hic bu islerden. arkadan nasi hic bi yeri delmeden taa radyoya kadar getircekler kamerayi acaba? birde gps antenini nasi disarda birakcaz bilgisi onerisi olan varsa son derece gerek duyuyorum yardima :)

istanbul olsa yardimci olurdum. Gps antenini a sutunün içine yerlestiriyorlar. Arka kamerada cuk kamera degilse yapıştırma olanlardan olabilir. Kablolarida uygun yerlere gizleyerek getiriyorlar  :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

francobaresi

istanbul olsa yardimci olurdum. Gps antenini a sutunün içine yerlestiriyorlar. Arka kamerada cuk kamera degilse yapıştırma olanlarda olabilir. Kablolarida uygun yerlere gizleyerek getiriyorlar  :yukari-ok:
peki getirince nasi veriyolar trimden iceri? beni o dusunduruyo , hic anlamadigim icin isten baya cekiniyorum bisiyleri bozmalarindan

Cuore sportivo

E.Ç.M. (MiTongin)

peki getirince nasi veriyolar trimden iceri? beni o dusunduruyo , hic anlamadigim icin isten baya cekiniyorum bisiyleri bozmalarindan

sikinti yok orjinal gibi yaparlar ;)
*Smiles per gallon*

ihsanakdas

istanbul olsa yardimci olurdum. Gps antenini a sutunün içine yerlestiriyorlar. Arka kamerada cuk kamera degilse yapıştırma olanlardan olabilir. Kablolarida uygun yerlere gizleyerek getiriyorlar  :yukari-ok:

Plaka aydınlatmasına entegre olanlar var belki bundan kullanacaklardır. Benim eski 159 da vardı çokta başarılıydı

melih123

Geri görüş için bende takipteyim. :nazar:
Alfa Romeo Gt 2.0 JTS Selespeed

hi_cazz

Onur montajı o kadar basitki inan kendin yapabilirsin. Her türlü uzaktan yardım sağlayabilirim bu konuda.

Hatta kabaca yazayım.

İşe GPS anteninden başla.

Sağ Ön direğin kaplamasını sök. Bunun için ilk önce kapı fitilinin A sütunundaki bölgesini arala. Direk kaplamasını asılınca biraz zorlamayla yerinden çıkacak. GPS antenini tavan döşemesinin ön camla birleştiği yere sıkıştır. Çok az kısmı girse bile sabit duracak merak etme.

Kabloyu sütundaki kaplamanın içinden aşağıya doğru çek ve kaplamayı yerine tak. sağ airbag kapatma anahtarının olduğu kısmı sök oda tırnaklı çekince gelir. kapağı çıkarınca altta delikler olduğunu göreceksin. O deliklerin birinden kablonun ucunu geçir.

Torpidonun altında kalan elle açılabilen vidaların tuttuğu halı kaplı kapak var onuda çıkar. ve kabloyu oradan göğsün orta bölümüne kadar çek. Yine alttan bakınca teybin arkasına ulaşabileceğin boşluk olduğunu göreceksin. Ordan kabloyu geçir ve teybi söktüğün yerden kablonun ucunu asıl. GPS antenin artık hazır.

Not: Teybi sökmek için 4 tane saatçi tornavidası yeterli. Teybin üzerindeki deliklere sok ve biraz dışa doğru gerdirip kendine doğru çek. Teyp çıkacak. arkadaki soketleri zaten sökersin.

Kamerayı plaka ışığına entegre olanlardan al. Bu şekilde delme problemin olmaz. Kablosunu delikten geçirirken bagajın al halısını kaldır ve orda plastik bir tapa var onu bul. O tapadan bagaja doğru geçir. Kablonun elektriğini ya geri vites lambasından ya da bagajdaki kontrol ünitesinden alacaksın geri vites lambası daha kolay olur.

Bunun için bagajın solundaki kaplamayı sök. bagaj kapağının içindeki kaplamayı sök. sol taraftan bagaj kapağına geçen kablo borusunu biliyorsun spiral olan. Alttan onun girişini bul ve kabloyu içinden kapağa ulaştır. Biraz uğraştırır ama stoplara kadar ulaştırmalısın. Sonra geri vites lambasına bağla.

Ön tarafa geçecek kabloyu ise bagajda döşemesini açtığın taraftan koltuğun al tarafından geçir. sol kapılardaki fitillerin alt kısımlarını aralayıp öne kadar taşı. sigorta kutusu ve direksiyon altında aynı torpido altından söktüğün kaplama gibi olan kaplama var. Onu sök ve aynı şekilde altından geçirip yine boşluktan teyp bölümüne taşı. En son kabloları yerine tak ve teyp hazır.

Not: Anten kablosu teyp ile uyumsuz. O yüzden herhangibir elektonikçiye gidip oraya uygun soketi al ve anten kablosuna bağla.

Umarın anlatabildim tüm işlemi.

Son not: Araçta bose var mı bilmiyorum. Eğer varsa teybin arkasında ucu kapalı amp kablosu var. O kablonun ucunu bose kablosuna bağla.

ArinFırat

Double hayırlı uğurlu olsun..hiç gözünü korkutmasın,bende taktırırken sendeki kaygıların aynısını yaşıyordum,hatta geri görüş kamerasını sırf bu kaygılar yüzünden aylarca ertelemiştim.teyp bağlantıları soket olduğu için 10 dkka sürüyor.gps anteni,harici mikrofon ve geri kamera bağlantısını hiçbiryeri delmeden kesmeden tamamen trim altlarından geçiriyorlar.birazdan aracımı yıkamaya gidecem nasıl yapıldığına dair fikir vermesi açısından fotoları çeker paylaşırım.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

francobaresi

Double hayırlı uğurlu olsun..hiç gözünü korkutmasın,bende taktırırken sendeki kaygıların aynısını yaşıyordum,hatta geri görüş kamerasını sırf bu kaygılar yüzünden aylarca ertelemiştim.teyp bağlantıları soket olduğu için 10 dkka sürüyor.gps anteni,harici mikrofon ve geri kamera bağlantısını hiçbiryeri delmeden kesmeden tamamen trim altlarından geçiriyorlar.birazdan aracımı yıkamaya gidecem nasıl yapıldığına dair fikir vermesi açısından fotoları çeker paylaşırım.

bu islerden hic anlamadigimdan cekiniyorum, hani bi trimi sokerler tekrar takamazlar kirarlar, ses yapar korkusu var. Sagolsun halit detayli anlatmis simdi inip bakcam ama becermem zor, halitin yazdiklarini ustaya gostericem. Bana dediler ki 2-3 saat surer isimiz, iyi de para istiyolar, keske becerim olsa bu konularda

Cuore sportivo

francobaresi

Onur montajı o kadar basitki inan kendin yapabilirsin. Her türlü uzaktan yardım sağlayabilirim bu konuda.

Hatta kabaca yazayım.

İşe GPS anteninden başla.

Sağ Ön direğin kaplamasını sök. Bunun için ilk önce kapı fitilinin A sütunundaki bölgesini arala. Direk kaplamasını asılınca biraz zorlamayla yerinden çıkacak. GPS antenini tavan döşemesinin ön camla birleştiği yere sıkıştır. Çok az kısmı girse bile sabit duracak merak etme.

Kabloyu sütundaki kaplamanın içinden aşağıya doğru çek ve kaplamayı yerine tak. sağ airbag kapatma anahtarının olduğu kısmı sök oda tırnaklı çekince gelir. kapağı çıkarınca altta delikler olduğunu göreceksin. O deliklerin birinden kablonun ucunu geçir.

Torpidonun altında kalan elle açılabilen vidaların tuttuğu halı kaplı kapak var onuda çıkar. ve kabloyu oradan göğsün orta bölümüne kadar çek. Yine alttan bakınca teybin arkasına ulaşabileceğin boşluk olduğunu göreceksin. Ordan kabloyu geçir ve teybi söktüğün yerden kablonun ucunu asıl. GPS antenin artık hazır.

Not: Teybi sökmek için 4 tane saatçi tornavidası yeterli. Teybin üzerindeki deliklere sok ve biraz dışa doğru gerdirip kendine doğru çek. Teyp çıkacak. arkadaki soketleri zaten sökersin.

Kamerayı plaka ışığına entegre olanlardan al. Bu şekilde delme problemin olmaz. Kablosunu delikten geçirirken bagajın al halısını kaldır ve orda plastik bir tapa var onu bul. O tapadan bagaja doğru geçir. Kablonun elektriğini ya geri vites lambasından ya da bagajdaki kontrol ünitesinden alacaksın geri vites lambası daha kolay olur.

Bunun için bagajın solundaki kaplamayı sök. bagaj kapağının içindeki kaplamayı sök. sol taraftan bagaj kapağına geçen kablo borusunu biliyorsun spiral olan. Alttan onun girişini bul ve kabloyu içinden kapağa ulaştır. Biraz uğraştırır ama stoplara kadar ulaştırmalısın. Sonra geri vites lambasına bağla.

Ön tarafa geçecek kabloyu ise bagajda döşemesini açtığın taraftan koltuğun al tarafından geçir. sol kapılardaki fitillerin alt kısımlarını aralayıp öne kadar taşı. sigorta kutusu ve direksiyon altında aynı torpido altından söktüğün kaplama gibi olan kaplama var. Onu sök ve aynı şekilde altından geçirip yine boşluktan teyp bölümüne taşı. En son kabloları yerine tak ve teyp hazır.

Not: Anten kablosu teyp ile uyumsuz. O yüzden herhangibir elektonikçiye gidip oraya uygun soketi al ve anten kablosuna bağla.

Umarın anlatabildim tüm işlemi.

Son not: Araçta bose var mı bilmiyorum. Eğer varsa teybin arkasında ucu kapalı amp kablosu var. O kablonun ucunu bose kablosuna bağla.
halit cok tesekkur ederim,  cok iyi anlatmissin ama elimdn hic gelmiyo, mesela bagajdaki spiral kablodan bile bihaberim:) yazdigini elektrikcilere gostercem, insallah mahvetmezler. Zaten gozleri parliyo bu montaj isinde, 250 den asagi kurtarmiyo diyen oldu:) kamera yollamislar yaninda aletin. dedigin yerlere inip baktim, torpidonun altindaki yeri filan anladim. ama fitili bile cekerken bidaha eski haline getiremezsem diye tam cekemedim. insallah insafli bi ustaya denk gelirimde astari yuzunu gecmez, zarar vermeden hallolur isler

Cuore sportivo

ArinFırat

250 çok pahalı yahuu..ben montaja 50 tl verdim,kamerayıda 100 tl ye aldığım yer ücretsiz montaj yaptı..dostum sen 1 2 saat sabret, kahvaltımı yapıp yıkamaya gidecem detaylı fotolar atarım

francobaresi

250 çok pahalı yahuu..ben montaja 50 tl verdim,kamerayıda 100 tl ye aldığım yer ücretsiz montaj yaptı..dostum sen 1 2 saat sabret, kahvaltımı yapıp yıkamaya gidecem detaylı fotolar atarım

zaten bugun hic ellemiycem :) bence de ederi hadi tas catladin 80 olsun, sonucta parca takmicak ayrica. Ankara da pionerr mehmet diye bi yer buldum netten, aradim 120 tlye yaparim dedi, oraya yaptircam gibi duruyo. fotolar iyi olur en azindan bagaj sistemini gormus olurum , halitin tarif ettigi kablo yerlerini filan

Cuore sportivo

ArinFırat

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img] bu harici mikrofon
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img] bu kamera
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img] kamera kablolarının geçtiği güzergah,trimlerin altından
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img] gps anteni
Kablolar hepsi teybin arkasından ve diz hava yastığının arkasından kaput açma mandalının orda toplanıyor,mikrofon ve gps anteni ordan a sütununa doğru yukarıya çıkmış..kamera ise kapı basamağındaki alfa romeo yazısı olan plastiğin dibinden arka koltuğa,ordanda bagaj paspasının dibinden plakalığa ulaşmış.umarım anlatabildim

francobaresi

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img] bu harici mikrofon
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img] bu kamera
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img] kamera kablolarının geçtiği güzergah,trimlerin altından
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img] gps anteni
Kablolar hepsi teybin arkasından ve diz hava yastığının arkasından kaput açma mandalının orda toplanıyor,mikrofon ve gps anteni ordan a sütununa doğru yukarıya çıkmış..kamera ise kapı basamağındaki alfa romeo yazısı olan plastiğin dibinden arka koltuğa,ordanda bagaj paspasının dibinden plakalığa ulaşmış.umarım anlatabildim

tesekkurler, iyi oldu goruntuler,  bunlarida gosteririm yaptirirken

Cuore sportivo

ArinFırat

Rica ederim..plaka lambasına takılan kameralardan taktıramadım çünkü bi türlü girişi uyduramadık,ayrıca kamera ortada olmayacağı için görüntü yanıltıyor..benim kameranın adı "kelebek" miş. 3. Resimde teimin aştından geçen kabloyu özellikle çıkarıp görmen için foto çektim.kabloyu farkettinmi? Ayrıc gps ve mikrofon için A sütununu sökmene bile gerek yok,kapı fitilini çıkarırsan eğer ortaya çıkan boşluktan kabloyu A sütununa doğru ittirin ve fitili geri takın.