Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Virus Alfa - 2

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login
Rica ederim..plaka lambasına takılan kameralardan taktıramadım çünkü bi türlü girişi uyduramadık,ayrıca kamera ortada olmayacağı için görüntü yanıltıyor..benim kameranın adı "kelebek" miş. 3. Resimde teimin aştından geçen kabloyu özellikle çıkarıp görmen için foto çektim.kabloyu farkettinmi? Ayrıc gps ve mikrofon için A sütununu sökmene bile gerek yok,kapı fitilini çıkarırsan eğer ortaya çıkan boşluktan kabloyu A sütununa doğru ittirin ve fitili geri takın.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sutun sokmeden halledilirse ne guzel dedigin gibi denicem gercekten cok iyi oldu halitin ve senin verdigin bilgiler, cok sagolun

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

francobaresi

ayrica bende de ayni kelebek kameradan var bakalim sorunsuz hallolur insallah

Cuore sportivo

ArinFırat

Rica ederim..Keşke yakınında olsam inan 15 dkkalık iş..bence çok stres etme,götüreceğin ustada pratik olduğu için aynı işlemi yapacaktır..

hi_cazz

Onur bence GPS antenini ön göğüs üstünde bırakma.

Bak bu şekilde ortalıkta görünmüyor.

francobaresi

Onur bence GPS antenini ön göğüs üstünde bırakma.

Bak bu şekilde ortalıkta görünmüyor.
bu goruntu gercekten cok iyi, demin bi airbag kapama anahtarinin oldugu kutuyu soktum, geri yerine takarken bile ecel terleri doktum, bi insan bu kadar mi el yeteneksiz olur ya eger kotu yapacak gibi olurlarsa sadece teybi taktircam navigasyon ve kamera kalsin.

Cuore sportivo

Erkay KAHYA

You are not allowed to view links. Register or Login cumartesi sabah erken saatlerde olur dersen ben hallederim.  :arkadasim:

hi_cazz

Hadi şanslısın Ustayı buldun. Erkaydan iyi yapamaz dışardaki multimedyacı.

Tapatalk

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login cumartesi sabah erken saatlerde olur dersen ben hallederim.  :arkadasim:
Hadi şanslısın Ustayı buldun. Erkaydan iyi yapamaz dışardaki multimedyacı.

Tapatalk
supersiniz valla dun aksam semihle konustuk, bugun bulusup birlikte yapmaya caliscaz . Biliyosun Semihte senin gibi eli becerikli.  Cok sagolasin erkay, bugunku duruma gore ben haber edeyim.  sizden ustalik ogrenmem lazim arkadaslar :)
valla cok sansliyim :)

Cuore sportivo

francobaresi

Dun Semih'in  inanilmaz cabasi(41 derece gunesin altinda 4 saat) ile uniteyi taktik. Semih'e ne kadar tesekkur etsem az,hic bi ustanin yapmayacagi titizlikle halletti. Ayrica uniteyi aldigim Can'a (koful) ayrica tesekkur ederim, ondan almasam gumrukle falan ugrasmazdim sanirim. Erkay ve Halit sizlerde cok sagolun eksik olmayin, forum inanilmaz yardim ortami gercekten. Halit senin dedigin sekilde aldik gps antenini ve kamerayi. Semih sagolsun herseyi beceriyle halletti. Uniteden cok memnun kaldim, baya kullanisli. Ses kalitesi alpineden sonra biraz dustu tabi ama kullanislilik cok artti.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

ucarozcan

konsola çok iyi oturmuş. :yukari-ok: Güle güle kullan.
Ses iyi olmasını istiyorsan subwoofer işine girmelisin. :)
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

E.Ç.M. (MiTongin)

Saga saglim takilmis  :haydi: güle güle kullan
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

francobaresi

konsola çok iyi oturmuş. :yukari-ok: Güle güle kullan.
Ses iyi olmasını istiyorsan subwoofer işine girmelisin. :)
sagolasin, valla ilerde belki dusunurum

Cuore sportivo

francobaresi

Saga saglim takilmis  :haydi: güle güle kullan
sagolasin, semih sayesinde oldu :)

Cuore sportivo

Koful

10 numara olmuş. Güle güle kullan You are not allowed to view links. Register or Login
Eline sağlık Semih.

ArinFırat

Güle güle kullan lardeşim.güzel olmuş.

TRSemih

Rica ederim Onur.
Keyifle uğraştım ve gerçekten içime sinen bir iş oldu. Cihaz; Android 2din olsun, kokpiti bozmasın, oyuncakları olsun diyenler için biçilmiş kaftan. Güzel günlerde keyifle kullanmanı dilerim ;)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

muğlalı

Onur evladiyelik oldu iyice Güle güle kullan.

Kurzuk

Çok güzel olmuş güle güle kullanın. Bayılıyorum bu cihaza.
159 için üretilen bu android ürünün GT için olanı olsa bir saniye düşünmez alırım. Ama GT için olan modeller android değil :((
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

hi_cazz

Onur harika olmuş. Ekranı biraz sadeleştir derim. Benim kullandığım bir launcher vardı adı aklıma gelince yazarım. O çok orjinal görünüyor.

Ses kalitesi ise bose olunca çok tatminkar oluyor. Oem üniteye göre çıkışları baya güçlü. Birde cihazdan amplifikator ayarlarını kurcala. 3 bant ama baya fark edecek. Loud modunuda dene sesler yapayda olsa baya dolgunlaşacak. Fakat çıkış gücü artacağı için limitlerde çok dinleme.

Tapatalk

E.Ç.M. (MiTongin)

Onur harika olmuş. Ekranı biraz sadeleştir derim. Benim kullandığım bir launcher vardı adı aklıma gelince yazarım. O çok orjinal görünüyor.

Ses kalitesi ise bose olunca çok tatminkar oluyor. Oem üniteye göre çıkışları baya güçlü. Birde cihazdan amplifikator ayarlarını kurcala. 3 bant ama baya fark edecek. Loud modunuda dene sesler yapayda olsa baya dolgunlaşacak. Fakat çıkış gücü artacağı için limitlerde çok dinleme.

Tapatalk
+1  :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

francobaresi

Güle güle kullan lardeşim.güzel olmuş.

Rica ederim Onur.
Keyifle uğraştım ve gerçekten içime sinen bir iş oldu. Cihaz; Android 2din olsun, kokpiti bozmasın, oyuncakları olsun diyenler için biçilmiş kaftan. Güzel günlerde keyifle kullanmanı dilerim ;)
Onur evladiyelik oldu iyice Güle güle kullan.
Çok güzel olmuş güle güle kullanın. Bayılıyorum bu cihaza.
159 için üretilen bu android ürünün GT için olanı olsa bir saniye düşünmez alırım. Ama GT için olan modeller android değil :((

Tapatalk
sagolun arkadaslar, Halit ekran resmim basic renklerden biri , ben net calisiyo mu diye denerken yapmistim boyle :)

Cuore sportivo

harunk

Cok guzel bir hareket olmus gule gule kullanin :nazar:
Ford Focus 1.6ecoboost 180hp
Alfa Romeo 159 1.9jdm  10 HK 757  & Regal Raptor E350-6
Polo 2011 1.6tdi            10 HK 216
A4 2010 1.8tfsi             10 HR 358
A3 2010 1.4tfsi             10 HR 355 & Borelli Ledow 250cc
Golf 6 2011 1.4tsi         34 GT 5151

francobaresi

Cok guzel bir hareket olmus gule gule kullanin :nazar:
cok sagol harun :)

Cuore sportivo

Onur ÖZTÜRK

Maşallah... Ekran "cuk" oturmuş :yukari-ok:
                                                                                                                           Stile Italiano

francobaresi

Maşallah... Ekran "cuk" oturmuş :yukari-ok:
tesekkurler :)

Cuore sportivo