Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Virus Alfa

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

francobaresi

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

tako74

Uçlar güzel olmuş. Yakışmış .

iPhone 6 cihazı ile Tapatalk'dan gönderildi.

OğuzCanAlantor

Maşallah güzel olmuş kırmızı 159 a bende aynı uçlardan taktırmıştım  :nazar:

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login
tesekkurler. Yucel usta demisti, bunlari takiyoruz guzel oluyo 159a diye, demek sizin araci kastetmis:)

Cuore sportivo

OğuzCanAlantor

tesekkurler. Yucel usta demisti, bunlari takiyoruz guzel oluyo 159a diye, demek sizin araci kastetmis:)

Evet ben tüm araçlarımı ve servis araçlarını Yücel abiye götürürüm. Dün bende ordaydım :)

francobaresi

Metal pedal takimi taktirdim akotada.  Ayak dayama kalmamis, yurtdisindan farkli bi model siparis ettim. Sonra da surucu tarafi halilara volkanku'nun onerisi uzerine kosla hali leke temizlemeyle giristim. Cok yordu ama iyi oldu gibi. 7 yilin kiri cikiyo sonucta:)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Siparis ettigim ayak dayama;[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

wolkanku

Metal pedal takimi taktirdim akotada.  Ayak dayama kalmamis, yurtdisindan farkli bi model siparis ettim. Sonra da surucu tarafi halilara volkanku'nun onerisi uzerine kosla hali leke temizlemeyle giristim. Cok yordu ama iyi oldu gibi. 7 yilin kiri cikiyo sonucta:)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Siparis ettigim ayak dayama;[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

çiçek gibi olmuş maşallah :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

francobaresi

çiçek gibi olmuş maşallah :)
Ilham ve bilgi aldigim alfisti arkadaslarim sagolsun :)

Cuore sportivo

ar.159

Ben birmotta bulamayıp tamamını yurt dışından getirtmiştim Buda çok güzelmiş
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

francobaresi

Seninkilerden alcaktim bende, ekonomik olarak cok daha mantikliydi. Kaucuk olmayinca ayak kayar mi acaba diye dusudum sonra aliverdim:)

Cuore sportivo

francobaresi

Direksiyon kaplandi. Ankara ar servisten harun kardesimin yardimiyla hallettim, cok begendim iscilik filan istedigim gibiydi.  Eve gelince de chemicalguys deri temizleme urununu koltugun ufak bi yerinde denedim, gozume inanamadim, hakikaten mukkemmel bi urun. Yarinda komple koltuklari temizlerim artik:) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

wolkanku

hadi hayırlı olsun..çok güzel histir yeni direksiyon :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

francobaresi

hadi hayırlı olsun..çok güzel histir yeni direksiyon :)
hem de ne :D akşam havaalanına gidicem, yeni direksiyon hissiyatına doyamadım :)
Cuore sportivo

francobaresi

Egzos kazanini mat siyaha boyadim. Sonunda o camurlu goruntuden kurtuldum :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

wolkanku

Egzos kazanini mat siyaha boyadim. Sonunda o camurlu goruntuden kurtuldum :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ben yağmurda çok çok nadiren kullanmama rağmen 3-4 ayda aynı hale geliyor...arabayı yıkarken onu da jant beziyle silmek lazım hep.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

faik

[IMG][/IMG]
Ne ile boyadığınız bilmek isterim uygulaması zor değilse bende yaparım.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

francobaresi

volkan,3-4 ay dayanıyosa iyi, zaten kolay işlem uğraşırım :) , ısıya dayanıklı mat boyayla boyadım, önce aracı yıkattım egzos kazanını temizledim bezle. kuruyunca sprey boyayı dikkatli bi şekilde sıktım,  10 dakikada halloluyo. Bauhaus veya netten bulabilirsiniz ısıya dayanıklı sprey boyayı.
Cuore sportivo

francobaresi

Eski sahibinin kaldirimlara sifir otesi yanasma hastaligi oldugunu dusunduren, cizik icindeki jantlarimi boyattim. Guzel bi iscilik yapmislar sifir jant gibi olmus. Ayna kapaklarim saten krom oldugundan yine ayna kapagi renginde boyattim. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

francobaresi

dby detailingde yapilan boya koruma, temizlik islemim tamamlandi. Berkayin eline saglik, cok begendim. Kendisi detayli fotolar cekti, ben ustunkoru su pozu paylasayim[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img] bagajimi cok kotu sekilde cizmislerdi, ondan da kurtulduk [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ayak dayamayi henuz monte etmedim, uygun vida alip takicam[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

OğuzCanAlantor

Maşallah çok güzel olmuş  :nazar:

Utku

Harika gözüküyor..
Sıra ekrana gelmiş :)
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

muğlalı

gerçekten çok güzel oldu canlı daha iyiydi berkayın eline sağlık ışık paketide yaptık mı bir de film ve navi off off

francobaresi

Maşallah çok güzel olmuş  :nazar:
tesekkurler:)

Cuore sportivo

francobaresi

Harika gözüküyor..
Sıra ekrana gelmiş :)
sagol:) o da aklimda ama daha o kadar cok sey dusunuyorum ki bakalim nasi sira gelcek :)

Cuore sportivo

francobaresi

gerçekten çok güzel oldu canlı daha iyiydi berkayın eline sağlık ışık paketide yaptık mı bir de film ve navi off off
liste guzel, hizla devam ediyoruz :)

Cuore sportivo