Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Virus Alfa

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login
Tabiki hayır.
39 bas devam..

Ben diyorumki..önler 36-arka 34 olacak..(2.5 bar - 2.3 bar) Hepsini 32 yaptım abi..!!!
Tamam bırak sen diyip.. Gidip benzincide kendim yapıyorum.
Yok..valla yok..!!! Sabır. :duvar: :duvar: :duvar:
32 psi kutsal bi oneme sahip lastikciler arasinda abi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

francobaresi

Ti jantlarınız hayırlı olsun.
Mersin'de ustalar bilmiş değil ne diyorsan o havayı basıyorlar :D. Önler 39 arka 36.
tesekkurler :)

Cuore sportivo

OğuzCanAlantor

Hayırlı olsun abi , maşallah çok güzel olmuş. Güle güle kullan  :nazar:

francobaresi

Hayırlı olsun abi , maşallah çok güzel olmuş. Güle güle kullan  :nazar:
cok sagol oguz :)

Cuore sportivo

Koful

Üstündeki lastiklerde oldukça iyi durumdaymış, sağolsun can gerçekten makul fiyattan verdi.

Sen de sağol Onur. Niyetlendin, alıcam dedin ve de aldın. İdeal bir alıcı profili  :D :D

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login tesekkur etmem gerekerenlerin en basinda gelenlerdensin halit, kusura bakma ilk msjda yaZdim sanmistim , tekrar okuyunca farkettim. senin msjlarin, bilgilendirmelerin sayensinde cesaret topladim :)

Cuore sportivo

Yberktr

Hayırlı olsun hocam bu arada aynı mahallede oturuyoruz sanırım hala oralardamısınız

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

francobaresi

Hayırlı olsun hocam bu arada aynı mahallede oturuyoruz sanırım hala oralardamısınız

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sagolun, gunesevlerdeyim ben

Cuore sportivo

francobaresi

yaysiz, spacer takarsak bunun olumsuz bir yani var midir? offset orjinalde 42 mevcut replikamda 41, 10mm spacer alsam esitlenir heralde. goruntuye artisi olur sanirim ama tek spacer kullanmak nasil olur?

Cuore sportivo

Erkay KAHYA

EGP'leri satarsan haberim olsun Onur, önümüzdeki seneye değiştirmem lazımdı zaten lastikleri. Şimdi bir de strongflex burç getirtiyorum, konforlu lastik şart olacak :)

Hayırlı olsun, TI jantları güzel hakkaten.

Strongfex burç sparişini verdiyseniz hayırlı olsun. Ama henüz almadıysanız bırakın orjinalleriyle kalsın.

francobaresi

Strongfex burç sparişini verdiyseniz hayırlı olsun. Ama henüz almadıysanız bırakın orjinalleriyle kalsın.
erkay gicirti yaptigi icin mi boyle dedin?

Cuore sportivo

hasiko

sagolun, gunesevlerdeyim ben

Ankara Hasköy Güneşevler mi ?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

francobaresi

Ankara Hasköy Güneşevler mi ?

evet, altinparkin arkasi

Cuore sportivo

hasiko

evet, altinparkin arkasi

Bende çeşme duragındayım. Karayollarının karşısında.

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login tesekkur etmem gerekerenlerin en basinda gelenlerdensin halit, kusura bakma ilk msjda yaZdim sanmistim , tekrar okuyunca farkettim. senin msjlarin, bilgilendirmelerin sayensinde cesaret topladim :)

Ne demek ne yaptım ki. Hayırlı olsun güle güle kullan. Spacer alacaksan eğer 5mm al. 10mm jantlar davlumbaz dışına taşar. Yaylanmalarda sürtme problemin olur.

francobaresi

Ne demek ne yaptım ki. Hayırlı olsun güle güle kullan. Spacer alacaksan eğer 5mm al. 10mm jantlar davlumbaz dışına taşar. Yaylanmalarda sürtme problemin olur.

halit 159 ile ilgili sorusu olan herkese her baslikta senin tecrubelerini aktardigini goruyorum, gercekten tesekkurler.
5mm alsam orjinale yakin gorunur ve herhangi bir problem yasamam galiba? yaysizda olsa suankinden hos durur degil mi?

Cuore sportivo

hi_cazz

halit 159 ile ilgili sorusu olan herkese her baslikta senin tecrubelerini aktardigini goruyorum, gercekten tesekkurler.
5mm alsam orjinale yakin gorunur ve herhangi bir problem yasamam galiba? yaysizda olsa suankinden hos durur degil mi?

Yaysız şekilde spacer la kullanmadım ama sanırım daha güzel duracaktır. İleride birde yay ya da en güzeli coilover alırsan. Çok şık oluyor.

Yalnız bijonları 5mm daha uzun alman lazım.

francobaresi

Yaysız şekilde spacer la kullanmadım ama sanırım daha güzel duracaktır. İleride birde yay ya da en güzeli coilover alırsan. Çok şık oluyor.

yay kullanmayi cok dusunmuyorum, hani bozuk yollardaki yaylanma, yanal salinimlardan dolayi ve de konfordan dolayi. bunun ilacida coil anladigim kadariyla, hem konfor kaybi cok yok hem salinimlar azaliyor, bu nedenle uygun ekonomik durum olusunca coil almam en guzeli olur

Cuore sportivo

hi_cazz

yay kullanmayi cok dusunmuyorum, hani bozuk yollardaki yaylanma, yanal salinimlardan dolayi ve de konfordan dolayi. bunun ilacida coil anladigim kadariyla, hem konfor kaybi cok yok hem salinimlar azaliyor, bu nedenle uygun ekonomik durum olusunca coil almam en guzeli olur

Kesinlikle coil ile yayın görüntü dışında benzer yönü yok.

alperuzi

Siparişini verdim :) zaten şu anda aracın üzerinde birşeyler bozuk galiba çünkü bozuk yolda tıkırtı sesi geliyor.

ar.159

hayırlı olsun çok güzel olmuş Aytaçın kombinasyon ve on numara
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

francobaresi

hayırlı olsun çok güzel olmuş Aytaçın kombinasyon ve on numara
tesekkurler, nasil bi hastaliksa bu hayatta almam dedigim yay olayina acaba demeye basladim, eicbach yay , halitin onerdigi 5mmlik spacer, daha sonrada durumu ayarlayip coil. kendimi tutmam lazim

Cuore sportivo

francobaresi

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

18 jantlari bugun ilk kez dogru durust deneme sansim oldu, eskiye oranla oldukca gergin bi hissiyati var direksiyonun,  araba da genel olarak gergin hissettiriyor, bir de yay takarsam nolur bilemedim:) jantlarin ikisinde cok ufak yamulma vardi taktirirken duzelttirdim ama sanki sag arka tekerde ufak bi farkli ses algiliyorum, bide sol on ve sag arka tekerde balans icin baya bi kursun koymuslar, tekrar bi lastikciye gostersem iyi olacak. yalniz ti jant goruntusune bayiliyorum, ne kadar cekinsem de ileride degistirirsem ancak 19 ti olur bu. sadece arkaya spacer takmak herhangi bir guvenlik tehlikesi teskil eder mi?

Cuore sportivo

Erkay KAHYA

Burclarin sparisini verdiysen hayirli olsun. Bol bakirli gresle yaga bulayip oyle taktirin. (Ses icin demistim almadiysan diye.)
Jantlarla gorunum cok iyi.  :yukari-ok:

francobaresi

Burclarin sparisini verdiysen hayirli olsun. Bol bakirli gresle yaga bulayip oyle taktirin. (Ses icin demistim almadiysan diye.)
Jantlarla gorunum cok iyi.  :yukari-ok:
erkay selamlar, burclari alper siparis etmis, ben burc degistirmiyorum:)
jantlarin gorunumunden cok memnunum, spacer konusunda kararsizim, guvenligini bilmedigimden kararsizim.yay konusunda da konforu dusurceginden yay istemiyorum belki coil alirim konfor cok dusmuyor sanirim coilde. onerilerini , tecrubelerini de dinliyorum :)

Cuore sportivo