Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Virus Alfa

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ES53

Jantlar cok canlandirmis araci

Sent from my iPhone using Tapatalk

Erkay KAHYA

You are not allowed to view links. Register or Login
erkay selamlar, burclari alper siparis etmis, ben burc degistirmiyorum:)
jantlarin gorunumunden cok memnunum, spacer konusunda kararsizim, guvenligini bilmedigimden kararsizim.yay konusunda da konforu dusurceginden yay istemiyorum belki coil alirim konfor cok dusmuyor sanirim coilde. onerilerini , tecrubelerini de dinliyorum :)

Burçları ikiniz birden sipariş veriyorsunuz gibi anlamışım.  :)
yay ile coil konfor olarak cok farklı.
Coil olan bir tek Halit'in 159 a binmiştim. Konforu iyiydi.

francobaresi

2 gundur detayli ic dis temizlik boya korumaya birakmistim arabayi. bugun aldim ve inanilmaz memnun kaldim, ic temizlik harikulade, motor sifir alinmis gibi olmus :)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

francobaresi

ic temizlikle ilgili ipucu vermesi acisindan da birkac resim ekleyim, direkler iyice kir tutup kararmisti, tavanda da lekeler vardi hepsi temizlenmis. tugrul(muglali) arkadasim sagolsun, onun ugrasi en buyuk paya sahip, arastirdi etti iyi bi yer bulup ayarladi. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

ku2

Onur..bambaşka bir araba olmuş :)
Güle güle kirlet :)

Harika görünüyor gerçekten. Neresiymiş burası acaba ?? Tuğrul Bey :)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

francobaresi

Onur..bambaşka bir araba olmuş :)
Güle güle kirlet :)

Harika görünüyor gerçekten. Neresiymiş burası acaba ?? Tuğrul Bey :)
tesekkur ederim abi, otobanyo diye kirkonaklarda bir kuafor. gecen yil dby detailinge vermistim, ne yalan soyleyim boyle memnun kalmadim.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

fatihmehmet

Maşallah ateş ediyor. :)

Deri koltukların bakımı yapıldıktan sonra parlama gitti mi? Kir parlamasına yol açıyor diye biliyorum.

Meguiars ürünlerinde ne kadar uygulasam da o parlak görüntü gitmemişti siyah deride. Tabi öncesinde Meg APC veya Atas vinet uygulamam lazımdı ama yapmamıştım.

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Utku

Süper olmuş, forumdaki en gözde 159 lardan biri oldu bu
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

francobaresi

Maşallah ateş ediyor. :)

Deri koltukların bakımı yapıldıktan sonra parlama gitti mi? Kir parlamasına yol açıyor diye biliyorum.

Meguiars ürünlerinde ne kadar uygulasam da o parlak görüntü gitmemişti siyah deride. Tabi öncesinde Meg APC veya Atas vinet uygulamam lazımdı ama yapmamıştım.

ben de temizlik için chemical guys deri temizleme, beslemek için meguairs gold kullanıyordum, benim koltuklarımda parlıyormuş, bugün temizlikten alınca farkettim. Mat, temiz bir görüntüsü oldu derilerin.
Cuore sportivo

francobaresi

Süper olmuş, forumdaki en gözde 159 lardan biri oldu bu
teşekkürler utku, planladığım listede mart ayına bir tik atmış oldum. Sırada lastik var, bir de shop alfistiden spacer almayı düşünüyorum, shop alfistide soruları yanıtlayan volker isimli bir arkadaşl baya yazıştık, 5 mm spacerın bir riski olmadığına ikna etti beni :)
Cuore sportivo

francobaresi

sanki yıllar yaramış ona :))
Cuore sportivo

muğlalı

tesekkur ederim abi, otobanyo diye kirkonaklarda bir kuafor. gecen yil dby detailinge vermistim, ne yalan soyleyim boyle memnun kalmadim.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

sana söylediğim yer abi 5 adet 159 a ic ve dış yapilacakti 2 si bitti suan da, hepsi bitince ayrıca toplu resim atacağız ankarada ki bir çok ünlü yerden çok daha iyi sonuç aldik, ayni forumda pofpoflanan araç olayi gibi bu işlerde

esatkaracan

Onur aracın çok güzel olmuş. güle güle kirlet  :)

francobaresi

Onur aracın çok güzel olmuş. güle güle kirlet  :)
teşekkürler esat :)
Cuore sportivo

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

wolkanku

uygulama baya başarılı olmuş gibi gözüküyor.

marşpiyelden sonra ön tampon bir lip istiyor gibi gözüküyor çünkü marşpiyel çok bombeli.

onu da cupra lip alıp deneyebilirsin 100 liralık bir parça.

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

francobaresi

uygulama baya başarılı olmuş gibi gözüküyor.

marşpiyelden sonra ön tampon bir lip istiyor gibi gözüküyor çünkü marşpiyel çok bombeli.

onu da cupra lip alıp deneyebilirsin 100 liralık bir parça.

volkan, dusunmuyor degilim lip ama on goruntuden de baya memnunum, belki alir denerim. googleda cupra lip diye mi aratmak lazim, nasil temin ediliyor?

Cuore sportivo

wolkanku

cupra lip part number diye arat googledan,parça kodunu verip vw servislerden orjinalini 130 tl civarında alırsın

ya da You are not allowed to view links. Register or Login da 3 parçalı cupra lipler çıkmış, görüntü birebir aynı.. 50 tl civarında satılıyor, get ile al, ertesi gün kapında olur. denersin, beğenmezsen 50 lira gitmiş olur.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

francobaresi

cupra lip part number diye arat googledan,parça kodunu verip vw servislerden orjinalini 130 tl civarında alırsın

ya da You are not allowed to view links. Register or Login da 3 parçalı cupra lipler çıkmış, görüntü birebir aynı.. 50 tl civarında satılıyor, get ile al, ertesi gün kapında olur. denersin, beğenmezsen 50 lira gitmiş olur.
en mantiklisi o, 50 tlye hallederim denemek isteyince. cok sagol:)

Cuore sportivo

Kaan

ben de 156 ya takacaktım ama vazgeçtim. herhangi bir vw servisi parçayı tedarik ediyor. parça kodu: 1ML 805 903
parça 130,00 TL. ödemeyi aldıktan hemen sonra siparişinizi veriyorlar. ancak montajı kendiniz yapmanız gerekiyor. çünkü vw grubu araçlar dışında markalara serviste montaj yapmıyolar. ayrıca parça fiber değil plastikten. daha dayanıklı esnek bir şey yani. son olarak aracınızda siyah olduğu için aldığınız gibi takabilirsiniz. boyaya gerek olmuyor.
1 hayal
5 duyu
6.his

francobaresi

ben de 156 ya takacaktım ama vazgeçtim. herhangi bir vw servisi parçayı tedarik ediyor. parça kodu: 1ML 805 903
parça 130,00 TL. ödemeyi aldıktan hemen sonra siparişinizi veriyorlar. ancak montajı kendiniz yapmanız gerekiyor. çünkü vw grubu araçlar dışında markalara serviste montaj yapmıyolar. ayrıca parça fiber değil plastikten. daha dayanıklı esnek bir şey yani. son olarak aracınızda siyah olduğu için aldığınız gibi takabilirsiniz. boyaya gerek olmuyor.
tesekkurler bilgiler icin,  soyle bi ilan buldum;Tüm Araçlara Uygun Cupra Lip
İlan No: 276684302
bunu silikonla mi yapistiriyolar tampona, montaji nasil yapiyorlar bilginiz var mi? aslinda aklimda hic yoktu ama bu kadar ucuza en azindan bi goreyim begenmezsem soker atarim, tabi tamponu delip etmeden zarar vermeden montaj yapiliyorsa dusuncem lipi

Cuore sportivo

wolkanku

alttan küçük vidalarla vidalıyorsun.

dikkat edeceğin şey, herkes cupra lipi önce tamponun altına tutuyor, olduğu gibi vidalıyor yani şekli neyse o şekilde vidalıyor.
oysa ki esneyebilen bir parça.

tamponu ortalayıp tam altına tut, önden hafif çıkıntı olacak şekilde, 2 tane küçük vidayı ortadan at.

ardından aralıklı şekilde dışlara doğru gelirken, parçayı dışarıya doğru 1 parmak esneterek vidalarsan, montaj işi bittiğinde lip tamponun altında değil, dışında 1 parmak kalıyor olacağı için daha şık durur..ben eskiden leonda öyle takmıştım çok da iyi dururdu.

tam belli olmuyor sanırım ama dediğimi anlatmaya çalıştım;
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

francobaresi

alttan küçük vidalarla vidalıyorsun.

dikkat edeceğin şey, herkes cupra lipi önce tamponun altına tutuyor, olduğu gibi vidalıyor yani şekli neyse o şekilde vidalıyor.
oysa ki esneyebilen bir parça.

tamponu ortalayıp tam altına tut, önden hafif çıkıntı olacak şekilde, 2 tane küçük vidayı ortadan at.

ardından aralıklı şekilde dışlara doğru gelirken, parçayı dışarıya doğru 1 parmak esneterek vidalarsan, montaj işi bittiğinde lip tamponun altında değil, dışında 1 parmak kalıyor olacağı için daha şık durur..ben eskiden leonda öyle takmıştım çok da iyi dururdu.

tam belli olmuyor sanırım ama dediğimi anlatmaya çalıştım;

sagol volkan anladim dedigini sanirim, once ortadan basliycam isleme, esneterek kenarlara vidaliycam sonra .zaten vida delikleri soksemde gorunmeyecegi icinde sorun olmayacak anlasilan

Cuore sportivo

Bar35

Jantları önce 17 zannettim biraz farklı duruyor diğer 18 lerden 17 demekki 16 gibi duracak :)

Emeklşerine sağlık, gayet güzel gidiyor ben sadece yan marşpiyelin orjinal Ti olmasından yanayım onun dışında gayet iyi.  :yukari-ok: :nazar:
"12 Audi A1 1.4TFSI Exclusive
"13 / VW Beetle 1.2TSI - Sold
"16 / Infiniti Q50 2.0T
"07 / Alfa Romeo 159 1.9JTS - Sold

Kaan

tesekkurler bilgiler icin,  soyle bi ilan buldum;Tüm Araçlara Uygun Cupra Lip
İlan No: 276684302
bunu silikonla mi yapistiriyolar tampona, montaji nasil yapiyorlar bilginiz var mi? aslinda aklimda hic yoktu ama bu kadar ucuza en azindan bi goreyim begenmezsem soker atarim, tabi tamponu delip etmeden zarar vermeden montaj yapiliyorsa dusuncem lipi

Volkan en iyi şekilde açıklamış zaten ama benim ek olarak söylemek istediğim başka birşey olacak. Linkini verdiğiniz parça 159 a çok ucuz kalır diye düşünüyorum. Orjinal parçaya göre daha kalın duruyor resimlerde. Süpürgelik gibi durmasını engellemek ve 159 un karizmasını çizdirmemek adına orjinal parça alırsanız daha iyi olur görüşündeyim.
1 hayal
5 duyu
6.his