Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Virus Alfa

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alperuzi

Hayırlı olsun,

Haftasonları istediğin zaman mesaj at gel bakalım. Hatta resimler anlatırız forumda. Tek kişi olunca resim falan yalan oluyor :)

francobaresi

Cuore sportivo

ar.159

Çok gec gördüm ama 2 satır yazayım
Alfa maalesef teybi adeta bir ucube gibi tasarlamasaydı direk direksiyon derdim ama ben o teybe tahammül edemiyorum hem tasarım berbat hemde ses kalitesi benim izleyeceğim yol ti direksiyon almak ama yanında bütçemi zorlamayacak 2. El bi double din almak olurdu
Iyi çerçeve seçildiğinde ve mat plastik malzemeye sahip bi double din alındığında sırıtmayacakyır
Şimdiden hayırlı olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok gec gördüm ama 2 satır yazayım
Alfa maalesef teybi adeta bir ucube gibi tasarlamasaydı direk direksiyon derdim ama ben o teybe tahammül edemiyorum hem tasarım berbat hemde ses kalitesi benim izleyeceğim yol ti direksiyon almak ama yanında bütçemi zorlamayacak 2. El bi double din almak olurdu
Iyi çerçeve seçildiğinde ve mat plastik malzemeye sahip bi double din alındığında sırıtmayacakyır
Şimdiden hayırlı olsun

Tesekkurler mehmet ali, valla ben de dedigin yolu uygulayacaktim ama cinlilerin yaptigi teyp disinda hangi 2dini alsam disa dogru cikintili olacagi icin 2din olayini rafa kaldirdim.  Alternatif cozumde yok , ya cinlilerin teybi alcaksin, -2000 tlye garantisi kagit uzerinde olan bi elektronik esya -ya da bu sekilde devam etceksin seceneklerindeyim.

Cuore sportivo

francobaresi

1 saatten fazladir sanayide ugrasiyorlar ne direksiyon sokuldu ne airbag takildi, arabanin anasin aglatiyolar insallah bisey olmaz, airbagci bile sokulmez bu diyo, valla pismanlik su sanayi isleri .
Simdi de ancak eskisini kirarak yapilir diyorlar

Cuore sportivo

Erkay KAHYA

1 saatten fazladir sanayide ugrasiyorlar ne direksiyon sokuldu ne airbag takildi, arabanin anasin aglatiyolar insallah bisey olmaz, airbagci bile sokulmez bu diyo, valla pismanlik su sanayi isleri .
Simdi de ancak eskisini kirarak yapilir diyorlar

oradan hızlıca uzaklaşın.

ar.159

Direksiyonun Altın'da bir delik var oraya kendine has ucu şu örgü örülen şişlere benzer bir Çubuk sokarak kolayca çıkarıyorlar o alet olmadan ve ilmini bilmeden bir saat uğraşırlar direksiyonuda mundar ederler keşke bilen biryere gitseydin

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Erkay KAHYA

Belki işinize yarar.

francobaresi

Sagolun erkay bey, sanayide o airbagci senin bu elektirikci benim diye geze geze 3.5 saat gecirdim, kimse yapamadi,olan direksiyon kaplamama oldu, arkasi yirtildi, ti direksiyonu da taktiramadim, yapilmazmis bu kolay kolay :) bakalim yarin yetkili servise bi ugruycam insallah orda yapabilirler yoksa bosa almis olcam

Cuore sportivo

francobaresi

Direksiyonun Altın'da bir delik var oraya kendine has ucu şu örgü örülen şişlere benzer bir Çubuk sokarak kolayca çıkarıyorlar o alet olmadan ve ilmini bilmeden bir saat uğraşırlar direksiyonuda mundar ederler keşke bilen biryere gitseydin

Valla tirnaklari tornavidalarla baya zorladilar, ince uzun bi tornavida lazim dedi her yer, yarin yetkiliye gitcem insallah tirnaklara zarar gelmemistir

Cuore sportivo

Erkay KAHYA

Sıkmayın canınızı. O kadar da zor değil.
Servis kesin söker.
Yapamazlarsa yardımcı olurum.
Ti takılınca siniriniz geçer.  :yukari-ok:

francobaresi

sagolun valla cok moralim bozulmustu. Hele kasap gibi ugrasan bunu kirmak lazim anca oyle olur diyen yerde fenalik gecircektim:) yetkili servis halleder diye tahmin ettim, bu kadar sikintili olcagini bilsem direk giderdim yetkiliye zaten, insallah yarin sorun coZulcek

Cuore sportivo

Alfadanadam

159'un airbag'i kendim 1 adet düz tornavida ile sökmüştüm. Nasıl sökemiyorlar anlamadım.
Hatta fotolu paylaşmıştım. Konuyu bulursam eklerim buraya.

Alfadanadam

Not: Erkay paylaşmış zaten yukarıda :)

francobaresi

159'un airbag'i kendim 1 adet düz tornavida ile sökmüştüm. Nasıl sökemiyorlar anlamadım.

Ben de sasirdim bu kadar zor mu diye, imkansizmis gibi konustu gittigim her yer

Cuore sportivo

Alfadanadam

Bence kendini deneyin.
Airbag'in direksiyona tutunduğu yeri anladınız değil mi. Fotoda üzerinde biraz çizikler olan kısım. O siyah kısım esniyor direksiyonun göbeğine doğru. Böylece de yerinden kurtuluyor. Mito'nun airbag'inin yanında bildiğiniz çocuk oyuncağı yani onu sökmek.

TRSemih

Bence de kendin sökebilirdin. Hele ki Bülent abinin hazırladığı klavuz varken.. en kötü özel servislerden biri hallederdi. Alfin'de Burak'ın 159 direksiyonunu bir kaç kez söktüğüne şahit oldum. Bunlardan biri de Tuğrul'un eski 159u idi..

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

francobaresi

Bence de kendin sökebilirdin. Hele ki Bülent abinin hazırladığı klavuz varken.. en kötü özel servislerden biri hallederdi. Alfin'de Burak'ın 159 direksiyonunu bir kaç kez söktüğüne şahit oldum. Bunlardan biri de Tuğrul'un eski 159u idi..

Ben elimi atarsam airbagi patlatirim:)) oguzla karsilastik o da dedi aparati var yetkili serviste yaparlar diye , bakalim yarin artik hallolur insallah

Cuore sportivo

francobaresi

Bence kendini deneyin.
Airbag'in direksiyona tutunduğu yeri anladınız değil mi. Fotoda üzerinde biraz çizikler olan kısım. O siyah kısım esniyor direksiyonun göbeğine doğru. Böylece de yerinden kurtuluyor. Mito'nun airbag'inin yanında bildiğiniz çocuk oyuncağı yani onu sökmek.

Keske elim biraz yatkin olsa,  dediginiz gibi hallederdim kendim ama elden gelmiyor iste:)

Cuore sportivo

francobaresi

Bugun sorunsuz taktirdim, yetkili serviste semih bey sagolsun ilgilendi hemen halloldu. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

francobaresi

Vites korugu ve el freni korugunu kirmizi dikisli yaptirmak istiyorum, mevcut deriyi cikarip sadece dikisini degistirmekle halledilir mi bilemedim, bugun sordugum dosemeciler olmaz dedi. Bu durumda ebayden sunlari almayi planliyorum;
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Alper @alperuzi, vites korugunu sokmustun , el frenini de sokebiliriz heralde, bir haftasonu ugruycam insallah yanina , gelince siparisler :)

Cuore sportivo

Gouki

Aslında mevcut vites ve el freni körüklerinin dikiş rengini değiştirebiliyorlar. En azından benim yaptıran arkadaşlarım var. Direksiyon olmuyor ama.

francobaresi

Aslında mevcut vites ve el freni körüklerinin dikiş rengini değiştirebiliyorlar. En azından benim yaptıran arkadaşlarım var. Direksiyon olmuyor ama.
Ozgun bey ankarada yaptirabilecegim bir yer var mi biliyor musunuz?

Cuore sportivo

TRSemih

Güle güle kullan Onur.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

francobaresi

Güle güle kullan Onur.