Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 Ti Coupe 01 ZK 147

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akolisti

Herkese selamlar;

Yaklaşık 4.5 ay önce aranıza katıldım, şimdiye kadar bir çok markanın B ve D segmenti araçlarını kullandıktan sonra kendime 2.bir araç bakarken ilanlarda bu arkadaşa rastladım ve Ti/Coupe ibarelerini görünce direkt atladım :)

Aracı aldıktan sonra gerekli periyodik bakımlarını yaptım, hala gözüme çarpan bir kaç eksiği ve yapmak istediğim şeyler elbette var, işten dolayı zaman bulamadığım için ilgilenemiyorum maalesef. Birazda havanın güzelleşmesini bekliyorum diyebilirim.

Aracın orjinal Ti paket olup olmadığını anlamak için şasi numarası üzerinden paketini sorguladığımda fabrikasyon Ti donanım olarak göründü, aracın arkasındaki marka logosuyla beraber eşit solmuş ''Ti'' ibareside bunu gösteriyor sanırım.

Aracın plakası daha önce değişmiş olabilir, veya sahibi hala buralardaysa kendisini tanıtırsa çok sevinirim.

Şimdilik bu kadar, detayları önümüzdeki günlerde ekleyeceğim.

murat

Hoşgeldiniz :alfisti:  Nadir bir 147 bulunmuş, tebrikler  :alkis:  Araç gümrük girişli olabilir mi? Zira koltukları ülkemize ithal edilen TI'ların koltukları gibi değil, standart 147 koltuğu gibi gördüm. Ha öylesi girdi mi onu da tam hatırlayamıyorum çok uzun zaman geçti malum. O zamanlar benim 147 10 gün kadar serviste kaldığında ikame araç olarak kırmızı bir TI vermişlerdi ve çok güzel zaman geçirmiştim kendisi ile  :'(
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Testarossa

Hayırlı olsun, orjinal Ti olması çok değerli.

You are not allowed to view links. Register or LoginHoşgeldiniz :alfisti:  Nadir bir 147 bulunmuş, tebrikler  :alkis:  Araç gümrük girişli olabilir mi? Zira koltukları ülkemize ithal edilen TI'ların koltukları gibi değil, standart 147 koltuğu gibi gördüm. Ha öylesi girdi mi onu da tam hatırlayamıyorum çok uzun zaman geçti malum. O zamanlar benim 147 10 gün kadar serviste kaldığında ikame araç olarak kırmızı bir TI vermişlerdi ve çok güzel zaman geçirmiştim kendisi ile  :'(

Aklıma ilk koltukların zaman içinde değiştirildiği geldi. Recaroları zaman içinde sökmüş olabililer.
this is all about passion

2009 159 JTSSW Rosso

murat

You are not allowed to view links. Register or LoginHayırlı olsun, orjinal Ti olması çok değerli.

Aklıma ilk koltukların zaman içinde değiştirildiği geldi. Recaroları zaman içinde sökmüş olabililer.

Onu ben de düşündüm ama üzmek istemedim kardeşimizi  :p
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

kuti147

Coupe 147 severiz :) güle güle kazasız belasız günlerde kullanın inşallah. Standart koltukla gelen ti larda mevcut. Audi de ki iç Sline / dış Sline gibi farklı donanımla gelmiş ti lar da olmuş. Buluşma falan olursa bende çakma (!) ti olarak yanına park ederim  :lol:
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

akolisti

You are not allowed to view links. Register or LoginHoşgeldiniz :alfisti:  Nadir bir 147 bulunmuş, tebrikler  :alkis:  Araç gümrük girişli olabilir mi? Zira koltukları ülkemize ithal edilen TI'ların koltukları gibi değil, standart 147 koltuğu gibi gördüm. Ha öylesi girdi mi onu da tam hatırlayamıyorum çok uzun zaman geçti malum. O zamanlar benim 147 10 gün kadar serviste kaldığında ikame araç olarak kırmızı bir TI vermişlerdi ve çok güzel zaman geçirmiştim kendisi ile  :'(

Teşekkür ederim, evet denk gelince kaçırmak istemedim, gümrük girişli olabilir evet koltuklar stock koltuklar öncesinde müdahale olmuş mu aracın eski sahibine sordum ancak kendiside aldığında bu şekilde olduğunu söyledi açıkcası.

You are not allowed to view links. Register or LoginCoupe 147 severiz :) güle güle kazasız belasız günlerde kullanın inşallah. Standart koltukla gelen ti larda mevcut. Audi de ki iç Sline / dış Sline gibi farklı donanımla gelmiş ti lar da olmuş. Buluşma falan olursa bende çakma (!) ti olarak yanına park ederim  :lol:

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, evet özellikle koltuklar stock olduğu için dönüşüm Ti olup olmadığını özellikle sorgulamak istedim, birde ekstra bir bilgi vermek isterim yabancı forumlarda ve kendim gözlemlediğim kadarıyla Ti bagaj spoilerı fabrikasyon olduğu zaman arka bagaj camına vidalı olarak geliyor, sonradan dönüşüm olan spoilerların yapıştırmalı olduğunu okumuştum, kendi aracımda gördüğüm kadarıyla cama vidalı şekilde :)

kuti147

You are not allowed to view links. Register or LoginTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için, evet özellikle koltuklar stock olduğu için dönüşüm Ti olup olmadığını özellikle sorgulamak istedim, birde ekstra bir bilgi vermek isterim yabancı forumlarda ve kendim gözlemlediğim kadarıyla Ti bagaj spoilerı fabrikasyon olduğu zaman arka bagaj camına vidalı olarak geliyor, sonradan dönüşüm olan spoilerların yapıştırmalı olduğunu okumuştum, kendi aracımda gördüğüm kadarıyla cama vidalı şekilde :)

Evet arka cama vidalanıyor Spoiler. Ben oem ti spoylerı monte etmek için camı deldirme riskine girmek istemedim, vidaları kesip dayson ile yapıştırdım. Ki aracın İnsta sayfasında Spoiler paylaşımı yaptığımda yurt dışından 4 kişi yazmıştı nasıl montaj yaptınız diye
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

akolisti

You are not allowed to view links. Register or LoginEvet arka cama vidalanıyor Spoiler. Ben oem ti spoylerı monte etmek için camı deldirme riskine girmek istemedim, vidaları kesip dayson ile yapıştırdım. Ki aracın İnsta sayfasında Spoiler paylaşımı yaptığımda yurt dışından 4 kişi yazmıştı nasıl montaj yaptınız diye

Aracınızı gördüm evet, elinize sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş. Bende bu yeni arkadaşa açık hava filtresi düşünüyordum ancak tavsiye edilmiyormuş gördüğüm kadarıyla. Bu konuda veya farklı fikirleriniz varsa tavsiyeye açığım, neticede tecrübe üstündür :)

Tolga033

Merhaba,
Hoş geldiniz. Güzel bir kombinasyonda 147 almışsınız, kazasız belasız. :clover:  :nazar: