Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeniden Merhaba - 06 EB 8956 159 SportsWagon 1.9 JTD

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Koful

You are not allowed to view links. Register or Login
maşallah

Teşekkürler.

francobaresi

Bu arada ön çamurluktaki giugiaro stickeri düşmüş sanırım,  çok güzel ürünler var ebay ve aliexpresste o bölgeler için.

Evet oraya bişeyler bakayım diyorum ama, emin olamadım ne alsam :)
ben oraya çok güzel siyah fon üzerine gümüş alfa fontuyla alfa romeo yazılı sticker aldım, diğer bir örnek  volkan(wolkanku) arkadaşımız italya byrağı üzerinde alfa romeo yazısıyla kullanıyor,ikisi de güzel volkanın üründen de benim aldığımdan da yok artık ama alfa yazısız güzel italya bayrakları var.
şöyle bi üründe var ben listede tutuyorum ama henüz mevcut olandan bıkmadım :)

Cuore sportivo

Koful

Alıntı Yap
ben oraya çok güzel siyah fon üzerine gümüş alfa fontuyla alfa romeo yazılı sticker aldım, diğer bir örnek  volkan(wolkanku) arkadaşımız italya byrağı üzerinde alfa romeo yazısıyla kullanıyor,ikisi de güzel volkanın üründen de benim aldığımdan da yok artık ama alfa yazısız güzel italya bayrakları var.

Ok çok teşekkürler, inceleyeyim biraz.. bunlar güzelmiş...

blackgear

Çok güzel bir araç, çok güzel bir kombinasyon ve çok iyi bir km  :nazar: :yukari-ok: Daha önce konuyu fark etmeyip, hayırlı olsun diyemediğim için, öncelikle bi hayırlı olsun diyeyim  :serefe:

Ve yağmur sonrası fotoğrafına bayıldığımı söylemeliyim :) Alfa' nın bence en mükemmel hali, üzerinde nokta nokta yağmur damlalarının bulunduğu an  :rock:

Uzun yıllar huzur ve keyifle kullanırsınız inşallah  :nazar: :alfisti:

Koful

Çok güzel bir araç, çok güzel bir kombinasyon ve çok iyi bir km  :nazar: :yukari-ok: Daha önce konuyu fark etmeyip, hayırlı olsun diyemediğim için, öncelikle bi hayırlı olsun diyeyim  :serefe:

Ve yağmur sonrası fotoğrafına bayıldığımı söylemeliyim :) Alfa' nın bence en mükemmel hali, üzerinde nokta nokta yağmur damlalarının bulunduğu an  :rock:

Uzun yıllar huzur ve keyifle kullanırsınız inşallah  :nazar: :alfisti:

Çok teşekkürler. Sizin GT için de aynı fikirleri ve temennileri paylaşıyorum, aman nazar değmesin hiçbirine.. :)  :alfisti: :nazar:

Ormanci

Süper maşallah. Tam da yapmak istediğim şeyi yapmışsınız. SW dizel otomatik 159 ve Ti jantlar...
Hatta bulunabilse şu kırmızı-bordo olan Giu'lardaki renk, veya kaplama olacak mesela, 8c jantı mıydı o, onunla çok fena oluyor. Kaplama karşıtı bi adam olmama rağmen öyle bi proje var kafamda :) Kıyar yaparım valla :) Hoş, beyaz da olsa olur...

Hatta ve hatta aslında 159 SW 1.8 Tbi olsa hiç tadından yenmezdi. Ama Türkiye'de bulabilmek imkansız sanırım.

Km falan da çok iyiymiş, böyle bi aracı hesaplı bulsam almak isterim ama şu saatten sonra 159 zor geliyor.

Koful

Süper maşallah. Tam da yapmak istediğim şeyi yapmışsınız. SW dizel otomatik 159 ve Ti jantlar...
Hatta bulunabilse şu kırmızı-bordo olan Giu'lardaki renk, veya kaplama olacak mesela, 8c jantı mıydı o, onunla çok fena oluyor. Kaplama karşıtı bi adam olmama rağmen öyle bi proje var kafamda :) Kıyar yaparım valla :) Hoş, beyaz da olsa olur...

Hatta ve hatta aslında 159 SW 1.8 Tbi olsa hiç tadından yenmezdi. Ama Türkiye'de bulabilmek imkansız sanırım.

Km falan da çok iyiymiş, böyle bi aracı hesaplı bulsam almak isterim ama şu saatten sonra 159 zor geliyor.

Teşekkür ederim hocam. Şu aşağıdaki araç gümrükten alınıp ilana konduğu andan itibaren, bir sonraki Alfa'mın ne olması gerektiğini biliyordum, nasipmiş demek ki.. Şansıma bizimkinin ilanını gördüğüm gibi gittim aldım :)

Ama sanırım bu gerçek bir Ti, yanlış hatırlamıyorsam 2.4lt dizel manuel'di.

Tolga033

Maşallah,TI jantlar çok yakışmış.  :nazar:

İlanda iken canım sıkıldıkça girip bakıyordum, ama daha çok can sıkıyordu.  :D

Koful

Bu arada ön çamurluktaki giugiaro stickeri düşmüş sanırım,  çok güzel ürünler var ebay ve aliexpresste o bölgeler için.

Evet oraya bişeyler bakayım diyorum ama, emin olamadım ne alsam :)

hocam gaza geldim, şunu sipariş ettim;

hatta 2li set olarak gönderip göndermediğini anlayamadığım için 2 tane sipariş ettim :))
döviz bu durumdayken adamların 5+5 10 sterlin dediği şey, bize 55-60tl'ye geliyor... vay arkadaş  :haydi:  :alfisti:

francobaresi

bu benim aracımın üzerinde takılı olan :)
2 tane soyledigin iyi olmus, set olarak gelmiyo. Ben aldigimda 45 tl gibi biseye gelmisti ama dovizi durduramiyoruz:) bi firsat olursa bak benimkine belki daha farkli bisey siparis edersin, biraz sonuk kaliyo gonderdigim metal olan ilanin yaninda, hatta torpido kapagina taksam daha guzel olur hava katardi diyorum simdi
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Cuore sportivo

wolkanku

hocam sizin lastik ölçüsü nedir?
burada jant bariz 19" gibi duruyor.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Koful

hocam sizin lastik ölçüsü nedir?
burada jant bariz 19" gibi duruyor.

225/45 R18, aldığım 18" jantların üzerinde takılıydılar.

wolkanku

pzero rosso mu acaba :)
belki de benim eski jant lastik takımımdır.
çok ilginçtir ki ti'ler 225 45 18 'le bende böyle durmuyordu eibach prokit olmasına rağmen..
sizde çok iyi durmuş
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Koful

bu benim aracımın üzerinde takılı olan :)
2 tane soyledigin iyi olmus, set olarak gelmiyo. Ben aldigimda 45 tl gibi biseye gelmisti ama dovizi durduramiyoruz:) bi firsat olursa bak benimkine belki daha farkli bisey siparis edersin, biraz sonuk kaliyo gonderdigim metal olan ilanin yaninda, hatta torpido kapagina taksam daha guzel olur hava katardi diyorum simdi
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Bence sönük değil sade ve güzel görünüyor. Canlı canlı görmek kısmet olursa daha iyi olur tabi.

Koful

pzero rosso mu acaba :)
belki de benim eski jant lastik takımımdır.
çok ilginçtir ki ti'ler 225 45 18 'le bende böyle durmuyordu eibach prokit olmasına rağmen..
sizde çok iyi durmuş

Yok hocam michelin.. Bostancı'da gencerler var, üstten girişte ikinci sokağa girince tam karşınızda kalıyor sokağın sonunda.. Oranın sahibi Yavuz abi kendi aracından çıkarıp satışa koymuştu.. Arabayı aldığım gün gidip bunları da almıştım..

Tolga033

Konunun ilk mesajlarına bakınca anladım,TI jantlar zaten önceden takılıymış.  :)

Koful

Merhabalar,
Güncelleme yapalım :)

-Periyodik bakım yapıldı
-Sağ alt salıncak değişti
-Sağ/sol üst salıncaklar değişti
-Rot balans ayarı yapıldı
-4 yeni lastik takıldı
-Cilalı yıkamaya girildi :)

Fotolar;

Nokian zline lastikler 225/45/18

Cilalı Alfa'm  :D

muğlalı

rezillik ya resmen sizin araç daha 60-70 binde 900 lira fiyat istedikleri salıncak bu km de çöp olacaksa diyecek bişi bulamıyorum.

canselmo

Aracınız cok güzel gercekten ilandayken dikkatimi cekiyordu  :) Maşallah

Yalnız bu 159 ların salıncak özürü ne olucak ya ..Her konuda değişen salıncaklar, gıcırdayan salıncaklar, bu kadarmı sacma dizayn olmuş , bu kadar mı basit Kronik arızanın bir tık üstü :)
2.memleket  = İtalya

crown063

Hayırlı olsun, güle güle binin. 159 çok güzel araba  hele birde SW olunca ap ayrı!!

Koful

Aracınız cok güzel gercekten ilandayken dikkatimi cekiyordu  :) Maşallah

Yalnız bu 159 ların salıncak özürü ne olucak ya ..Her konuda değişen salıncaklar, gıcırdayan salıncaklar, bu kadarmı sacma dizayn olmuş , bu kadar mı basit Kronik arızanın bir tık üstü :)
rezillik ya resmen sizin araç daha 60-70 binde 900 lira fiyat istedikleri salıncak bu km de çöp olacaksa diyecek bişi bulamıyorum.

Hep bu rotiller yüzünden. Size katılmamak elde değil dostlar, ortada tasarım ile ilgili bir problem var, fakat sevince katlanıyor işte insan  :p

Hayırlı olsun, güle güle binin. 159 çok güzel araba  hele birde SW olunca ap ayrı!!

Teşekkürler hocam.

Koful

Evet sonunda Alfa'ma nazar değdirmeyi başardım.
Olayı anlatayım, dörtlülerim açık park etmeye çalışırken, arkadaki sabırsızlanıp yandan geçmeye kalkışınca kendisinin sağ arka kapısı ve tamponu bizim ön tamponu şekildeki gibi hem göçertti, hem de deldi... Çamurluğun alt tarafı da çizildi...
Neyse komik kısmı, "ben kaskomdan halledicem, hadi eyvallah" dedi gitti, yaşlıca bi adamdı,, ben de arabada hanım çocuk falan olunca bişey diyemedim. Böyle bir durum başımıza geldi,, değişecek heralde tampon. Ne diyorsunuz?

TRSemih

Geçmiş olsun.

Adam vurup kaçmış. Neye göre kafasına göre gitti? Plakasını aldıysanız karakola gidip suç duyurusunda bulunun. Tıpış tıpış gelir.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ssg

Çok geçmiş olsun. Valla nazar değmiş yani.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Koful

Çok geçmiş olsun. Valla nazar değmiş yani.

Teşekkürler hocam

Geçmiş olsun.

Adam vurup kaçmış. Neye göre kafasına göre gitti? Plakasını aldıysanız karakola gidip suç duyurusunda bulunun. Tıpış tıpış gelir.

Eyvallah hocam.
Valla bazen kendime çok kızıyorum böyle iyi niyetli davrandığım için. Plaka falan alınmadı tabiki, resmen kendi düşen ağlamaz durumundayım şu an...