0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
quote: Çok beğendim!Bu bu alfa da 147 havaı sezdim!Sanki 147 nin esin kaynağı
quote: quote: Çok beğendim!Bu bu alfa da 147 havaı sezdim!Sanki 147 nin esin kaynağıBen de aynı şeyi hissettim özellikle önden bakıldığında tamponun alt bölümü çok çok benziyor.Bir de kırmızı ile yeşil arasında bir fark var.Bulun bakalım
quote: harika görünüyo.özellikle kırmızı olanı.yalnız motor resmi bu araca ait değil sanırım.1900 ss ler üstten çift eksantrikli motora sahip.fotoğraftaki motor tek eskantrikli.
quote: Yok o kadar ufak değil bariz bi fark var göze çarpacak!
quote: quote: harika görünüyo.özellikle kırmızı olanı.yalnız motor resmi bu araca ait değil sanırım.1900 ss ler üstten çift eksantrikli motora sahip.fotoğraftaki motor tek eskantrikli.Fotoğraftaki motor da çift egzantrikli. Diğer egzantrik plastiğe benzer yapının altında kalmış sadece...
quote: quote: Yok o kadar ufak değil bariz bi fark var göze çarpacak!İç dikiz aynasının yeri Murat Beyciim...
quote: quote: quote: Yok o kadar ufak değil bariz bi fark var göze çarpacak!İç dikiz aynasının yeri Murat Beyciim...Helal Bu arada kırmızı olan sanki benim arabanın renginin aynısı gibi geldi bi fena oldum farkedince..Yakut kırmızı değil mi o?