Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo MiTo

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login
Tatlı sert siyah MiTo m ile artık ben de aranızdayım  :)
hosgeldiniz. Tanisma bolumunde kendinizi tanitip aracınızın resimlerini koyarsaniz seviniriiz  :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

admin

Fotoğraflar daha önce paylaşılmıştı ama fabrika tatile girdikten sonra tatil sonrasını ilgilendiren bir haber.

Makyajlı Alfa MiTo

Daha keskin, daha hızlı ve daha şık. Alfa Romeo'nun ürün gamındaki en küçük otomobil olan MiTo, yeni üretim yiılı ile beraber bir makyajı haketmiş olacak. MiTo, kendinen yaşça küçük kardeşi Giulia'ya yaklaşacak, yeni motorlar ve donanımlar ve daha keskin bir tasarım olacak.

Yeni motorlar, yeni versiyonlar.
Motor paletinin genişlemesi için Alfa, MiTo'ya 100 km'de 3,4 litre yakıt harcatacak bir yeni bir 1,3 litre, 95 BG'nde bir turbo dizel ekleyecek. 15.700 €'luk etikete sahip olacak olan giriş seviyesinde seri donanımda direksiyondan kumanda edilebilecek Bluetooth'lu Infotainment sistemi olacak. Yeni donanım seviyesi "Super"'de ise deri-kumaş karışımı iç mekan, sis farları, 16' hafif alaşım jantlar, hız sabitleyici, gövde renginde arka cam spoyleri, krom egzoz uçları ve adaptif amortisörler olacak. Motor güç seviyesi 78 ile 140 BG arasında değişecek.

Topmodel 170 Beygi Gücünde
Topmodel "Veloce" sahip olduğu 170 BG'nü direksiyondan da kumanda edilebilen çift kavramalı bir şanzıman ile kontrol edecek. Adaptif amortisörler, Brembo frenler, 17' jantlar, Alcantara kaplı spor koltuklr ile altı düz tutulmuş sportif karakterli bir direksiyon seri donanımda olacak. MiTo Veloce 24.100 €'luk bir etiketten başlayacak. Cüce Alfa'sının giriş donanım seviyesinde iyileştirme yapmak isteyenler Sabelt'ten carbon yarış koltukları, çift bölge kontrollü otomatik klima veya cam tavanı da isteğe göre alabilecek.

Yeni üretim yılı ile beraber Alfa Romeo MiTo makyajlı hali ile üretilmeye başlanacak.

Herşeyden önce yeni 95 BG bir 1,3-Litre-Turbodizel motor olacak.

Öndeki Scudetto siyaha boyanmış olacak.

İç mekanda yeni Alcantara kaplı spor koltuklar olacak.

Bu koltukarların yanal tutuşu "yeterli düzeyde" tanımlamasının oldukça üstünde yer alacaklar.

Güncel modele göre yeni makyajlı MiTo çok daha sportif bir tasarıma sahip olacak.

Arka bölüm de makyajdan nasibini alacak.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ealprsln

Yeni veloce jantları bence oldukça güzel görünüyor, eski 8 hole horseshoe'ları da andırıyor. Eski Sabelt'ler bence yenilere göre çok daha başarılıydı. Hala şu araca düzgün bir bi-xenon adapte edip uzunlardakı H1'leri iptal edemediler ki kendi sınıfındaki hothatchlerin nerede ise tamamında bunu yapıyorlar. 8 yaşında bir tasarım olmasına rağmen hala bence sınıfındaki en dikkat çekici tasarım  :clover:
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Fatihob

Hala çirkin :D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

..

driftking11

Araban cok cırkın You are not allowed to view links. Register or Login  zorlama :lol:
2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

ealprsln

Araban cok cırkın You are not allowed to view links. Register or Login  zorlama :lol:

Canlı gördüğünde hiç öyle söylemiyorsun ama You are not allowed to view links. Register or Login   :D

driftking11

Canlı gördüğünde hiç öyle söylemiyorsun ama You are not allowed to view links. Register or Login   :D
En iyi mito kombinasyonu net!  :)
2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

cumhurcagri

Selamlar, forumda bulamadim da o yuzden buraya yaziyorum. 17 inc jantli Mito'lar da orjinal lastikler 215/45/17 bildigim kadariyla. Kisliklarimi 205/50/17 olarak bir arkadastan alip taktim. 50 yanak olmasindan dolayi hic bir sikinti yasamadim. Hatta biraz daha konfor artti gibi. Merak ettigim konu su. Daha yeni olan yazlik lastiklerin biri yanaktan patladi. 3 tane lastik kaldi. Bunlari satip yerine 225/50/17 taksam sorun olurmu? Davlumbaza vs surtermi? Forumdan bu sekilde daha genis lastik takan varsa bilgi verirse cok memnun olurum. 

Sent from my ASUS_Z002 using Tapatalk

Alfadanadam

205/50r17 ile 225/50r17 başka dünyanın lastikleri.
Lastik ebatındaki ikinci rakam olan 50 tek başına bir ölçü değildir. İlk rakamın yüzdelik cinsinden belirtilmesidir.
Yani 205/50 olduğunda 205'in %50'si anlamına gelir.
       225/550 olduğunda ise 225'in %50'si. Doğal olarak ta bu iki lastiğin yanakları aynı yükseklikte-ölçüde değildir.
205/50'de problem yaşamamanızın sebebi orjinal ebata yakınlıktan dolayı.
215/45r17 > yanak  96,75 mm.
205/50r17 > yanak 102,50 mm.
225/50r17 > yanak 112,50 mm.

cumhurcagri

Tesrkkur ederim bilgiler icin, peki hic kullanan yok mu daha genis lastik:) yada daha yanagi genis vs?

gurkanlale

Mito'mda yazın 215-45-17 Pzero Nero, kışın 205-45-17 SottoZero kullaniyorum. Sorunsuz. Yukarida yazildigi gibi 45 yanak diye birsey yok, bu taban genisliginin %45i demek. Bu bilgi ile siz de az cok tahmin edebilirsiniz uygunluk araligini ama en guzeli kullanim kitapcigindaki ebadlara bir goz atmak olacaktir.
Drive Tastefully..

cumhurcagri

Tesekkur ederim bilgiler icin

admin

Mito'mda yazın 215-45-17 Pzero Nero, kışın 205-45-17 SottoZero kullaniyorum. Sorunsuz. Yukarida yazildigi gibi 45 yanak diye birsey yok, bu taban genisliginin %45i demek. Bu bilgi ile siz de az cok tahmin edebilirsiniz uygunluk araligini ama en guzeli kullanim kitapcigindaki ebadlara bir goz atmak olacaktir.

Kışın daha dar yanaklı lastik kullanmak iyi bir cesaret gerektirir.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

LUCI0

Kışlık lastikler benim de 205 50 17''  sorunsuz kullanıyorum.Ancak taban 225 olunca yanaktaki farklılık 1cm olmakta.Denemeden bilinmez ama şahsi fikrim orijinal yuvarlanma uzunluğunu bozmamanız yönünde...

cumhurcagri

Kışlık lastikler benim de 205 50 17''  sorunsuz kullanıyorum.Ancak taban 225 olunca yanaktaki farklılık 1cm olmakta.Denemeden bilinmez ama şahsi fikrim orijinal yuvarlanma uzunluğunu bozmamanız yönünde...
yabancı forumlarda 225/45/17 lastik kullananları okudum sorunsuz kullanıyorlarmış, hatta bazıları 15mm spacer taktığını da söylemiş. daha geniş daha güzel duruyor gibime geldi. ama sitede mito için 225/45/17 takan yok sanırım henüz:)

ealprsln

Tam turda ön tekerler davlumbazın iç tarafına (motor bölmesi) sürtme yapıyor...

Gkt94

eski hali daha sert daha spordu sanki  bilemiyorum belkıde bana oyle geldi
La Meccanica Delle Emozioni

KUY65

You are not allowed to view links. Register or Login 225/45/17 kullaniyorum stock yay ve spacersız, ne tam sağ-sol ne de başka bi durumda sürtme yapmıyor
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

ealprsln

You are not allowed to view links. Register or Login 15mm spacer ile sürtme yapıyor işte... spacer olmadan sıkıntı yok zaten

Silence

Merhaba,

Mitoların 1.6 Dizel Distinctive donanımlarını tam olarak bulamadım doğru düzgün. Bulabileceğim yer var mı acaba? O zamanki tam donanım listesini + opsiyon olarak alınabilenleri?

bado

Alfa Romeo Türkiye neden mi to ithal etmiyor artık bilen varmı?
siteden de kaldırmışlar model listesinden.
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

LUCI0

Alfa Romeo Türkiye neden mi to ithal etmiyor artık bilen varmı?
siteden de kaldırmışlar model listesinden.

Ben bunu Akotaya sormuştum 2-3 ay kadar önce.. Yanlış hatırlamıyorsam bu yıl tekrar getirmeye başlayacaklarmış.Ancak isteyenler zaten siparişle getirtip alabiliyorlardı sanırım...

cumhurcagri

17 inç orjinal janti olan mitosu olanlara rica etsem, lastik ile camurluk arasinda ne kadar mesafe var? Benimkinde biraz alcak da. Iki parmak zor giriyor. Bir de suspansiyon cok sert. Olmazsa gidip punto yayi alip taktiracagim.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

murat_016

17 inç orjinal janti olan mitosu olanlara rica etsem, lastik ile camurluk arasinda ne kadar mesafe var? Benimkinde biraz alcak da. Iki parmak zor giriyor. Bir de suspansiyon cok sert. Olmazsa gidip punto yayi alip taktiracagim.

1.4 tjet sport punto kullanıyorum oda sert

cumhurcagri

1.4 tjet sport punto kullanıyorum oda sert
17 jant ince yanak ondan mi oluyor ozmaan?