0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
quote: Valla beğenmedim desem yalan olur.Adeta bayıldım.O 422 beygir güç insanın altından nasıl kayar düşünemiyorum bile.
quote: Bu tip arabaları niye 4 çeker yapmazlar anlamıyorum
quote: quote: Bu tip arabaları niye 4 çeker yapmazlar anlamıyorumAlfa'nın uygun bir dört çekeri yok ki.
quote: Erhan çok önyargılı olma önden çekiş konusunda Alfa standart olarak 200 hp'nin üstünü kaldırabilecek önden çekiş araçlar yapıyor , ben de test ettim Kaldı ki Autodelta denen bir hadise var , adamlar alçaltıyorlar , süspansiyonla oynuyorlar , jantları değiştiriyorlar , üstüne de basıyorlar kilitliyi mis oluyor araba Tabii ki arkadan itiş veya AWD daha iyi , ama sırf önden çekiş diye çöpe atılmamalı çünkü gücü kaldırabilecek seviyede olmasa Autodelta zaten aracı çıkarmaz , çünkü çok ciddi çalışıyorlar. Bir de Autodelta'yı ayrı görmemek lazım , çünkü bazı Alfa bayileriyle anlaşmaları var mesela Mangoletsi , ve isterseniz direk Autodelta donanımlı Alfa'ları sıfır olarak alma şansınız var. BMW M serisi gibi direk marka tarafından satılmıyor ve listelerde yok ama isterseniz alabiliyorsunuz yine de.Açıkçası Türkiye'de 156 GTA olsa ve alabileceğim bir fiyata olsa direk alırım. Alfa V6'sı bambaşka bir olay , özellikle GTA'daki V6 için zamanında dünyanın en iyi V6'sı diyorlardı , aracın üstündeki bodykit anormal güzel zaten , görüntü kusursuz , bugünün araçlarından bile çok çok güzel GTA , ve öyle bir araba varken ben gidip 3.30i falan almam , sırf önden çekiş diye çöpe atmam GTA'yı çünkü çok fazla artısı var. Ha sadece GTA ismini kullanmak doğru muydu o tartışılır , hani bizim elimizden gelen maksimum şey budur 156'da onun için GTA çıkardık diyip ancak 3.30'a rakip olmak yerine bir de M3 rakibi çıkarsalar (Autodelta onu da yapıyor ) daha güzel olabilirdi.Ama şu haliyle bile GTA'yı alacak olan en azından ben varım , TR'de satılsa ve servisi verilse , uygun fiyatlı olması durumunda ben direk alırdım.