Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
Giulietta'da da 6 (altı) hava yastığı varmış. Ben dizde de var diye biliyordum. Meğer bilmiyormuşum.

• Sürücü ve Yolcu Ön Hava Yastıkları (2)
  • Yan Hava Yastıkları (Ön koltuk sırtlıklarının içinde 2)
  • Perde Hava Yastıkları (Ön yolcudan başlayıp arka yolcuya kadar tavanda sağlı sollu 2)

Abi perde hava yasyığı her bir taraf için 3 tane sayılır. Yani almaya gittiğinde 10 hava yastığı var derler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

fatihmehmet

Kaput altından yaya güvenliği için çıkanı saymıyorsunuz ama cok kırıldım.

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

halil

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

fevkalbeser12

Bi sorum olucak Giuleitta severlere, bugün arabanın içini temizledim bi ara müzik açıktı o sıra arka twitter hoparlörlerinden ses gelmediğini farkettim. Baktım ikiside aynı şekilde derin bir sessizliğe bürünmüşler. Sanırım altları boş, Şimdi sorum orda hazır sekilde kablo tesisatı falan var mıdır montaj için, varsa hoparlör boyutu nedir yoksa twitter hoparlör alsak bile başka bi yerden mi sinyal almak lazım?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

chao

Bi sorum olucak Giuleitta severlere, bugün arabanın içini temizledim bi ara müzik açıktı o sıra arka twitter hoparlörlerinden ses gelmediğini farkettim. Baktım ikiside aynı şekilde derin bir sessizliğe bürünmüşler. Sanırım altları boş, Şimdi sorum orda hazır sekilde kablo tesisatı falan var mıdır montaj için, varsa hoparlör boyutu nedir yoksa twitter hoparlör alsak bile başka bi yerden mi sinyal almak lazım?

bu konuyu takipteyim, altı boş ama bir yerde kablosunun çekili olduğunu duymuştum. Hatta ön konsoldaki kapağın arkasında da 8cm lik bir center yeri var, ben orada bir kolon olduğunu bilmiyordum daha bir kaç ay önce fark ettim :) orası da boş. ama oranın kablosu çekili mi bilmiyorum eğer mümkünse ben de hem arka kapılara hem de center'a taktırmak istiyorum.
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

fevkalbeser12

bu konuyu takipteyim, altı boş ama bir yerde kablosunun çekili olduğunu duymuştum. Hatta ön konsoldaki kapağın arkasında da 8cm lik bir center yeri var, ben orada bir kolon olduğunu bilmiyordum daha bir kaç ay önce fark ettim :) orası da boş. ama oranın kablosu çekili mi bilmiyorum eğer mümkünse ben de hem arka kapılara hem de center'a taktırmak istiyorum.
O zaman ben bakayım şimdi:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Baktım, arka taraftaki twitterların içi boş, görünürde herhangi bi kablo falan yok. 5 cm civarında bi yuvarlak. Ön konsoldaki yerin altıda boş o da senin dediğin gibi 8 cm gibi hatta fotoğrafta görünen kısımın altında izolasyon malzemesi var.  Sanırım ön konsoldaki teybin çerçevesini söküp teybi çıkartıktan sonra ulaşmak mümkün olacaktır diye düşünüyorum tabi ki bu varsayım. Arka twitterlar için kapıyı tamamen sökmek gerekicek. Müsait bi zaman bulursam uğraşırım inşallah. Birde buralara hoparlör koyunca standart teyp kaldıracak mı o da var.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
                         jeremy clarkson

chao

Baktım, arka taraftaki twitterların içi boş, görünürde herhangi bi kablo falan yok. 5 cm civarında bi yuvarlak. Ön konsoldaki yerin altıda boş o da senin dediğin gibi 8 cm gibi hatta fotoğrafta görünen kısımın altında izolasyon malzemesi var.  Sanırım ön konsoldaki teybin çerçevesini söküp teybi çıkartıktan sonra ulaşmak mümkün olacaktır diye düşünüyorum tabi ki bu varsayım. Arka twitterlar için kapıyı tamamen sökmek gerekicek. Müsait bi zaman bulursam uğraşırım inşallah. Birde buralara hoparlör koyunca standart teyp kaldıracak mı o da var.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ilk defa canlı görmüş olduk içini bunların, eline sağlık :)

bazen güzel bir ses sistemi işine gireyim diyorum ama sonra da You are not allowed to view links. Register or Login'a kolon koyulunca sahne gibi ses önden de geleceği için çok güzel olacaktır. Ama iki tane twitter'ı kaldıracaktır bence arkalarda. Neticede bir çok arabada standart sistemde arkada twitter var ama center'ı kaldırır mı bilemiyorum.

Alfadanadam

Genelde arka kapılarda doğru akustik için tweeter olmuyor diye biliyorum. Öte yandan center için konulacak hoparlöre teybin direk çıkış verebilmesi bir yana center sesi destekleyen medya var mı ve ünite bunu çalabiliyor mu gibi bir takım problemler var çözülmesi gereken :)

fevkalbeser12

Genelde arka kapılarda doğru akustik için tweeter olmuyor diye biliyorum. Öte yandan center için konulacak hoparlöre teybin direk çıkış verebilmesi bir yana center sesi destekleyen medya var mı ve ünite bunu çalabiliyor mu gibi bir takım problemler var çözülmesi gereken :)
Bana pintilikten gibi geliyor abi ya:) Sanırım bose 9+1 hoparlör arka tweeterlar, ön merkez hoparlör ve stepnedeki woofer dahil. Merkez hoparlör ile tweeterlarları doldurursak seste güzel bi değişim olur gibime geliyor.
                         jeremy clarkson

dr_eros

Bose olmadığı halde arka tweeterları olanları duyuştum . Bir dönem şanslı bir kesim bu yüksek seviye ses ekipmanına tesadüfen sahip olmuştu.  :)

Lbe

Bende bose yok ama arkalarda tweeter var.Olmayanı da mı varmış ilk defa görüyorum :)

LBE..!!!

fevkalbeser12

Bende bose yok ama arkalarda tweeter var.Olmayanı da mı varmış ilk defa görüyorum :)

LBE..!!!
Peki ses geliyor mu?
                         jeremy clarkson

Lbe

LBE..!!!
Peki ses geliyor mu?

Dikkat etmedim abi.Daha önceden dikkat etmiştim içi dolu mu diye, dikkatli bakınca görmüştüm.Yarın sabah bakarım ses geliyor mu diye

chao

Nerede okudugumu hatirlamiyorum ama giulietta da 3 donanim seviyesinde ses sistemi varmis.
Bizimki gibi arka twitterlar bos olani en basiti.
Orta seviyesinde ayni sisteme ilavr olarak arkada twitterlar var,
Bir ustu de bose.

Lbe

Arka tweeterların kapakları nasıl açılıyor ? Açayım bi acaba yanlış mı gördüm dışardan

LBE..!!!

fevkalbeser12

Arka tweeterların kapakları nasıl açılıyor ? Açayım bi acaba yanlış mı gördüm dışardan

LBE..!!!
Çay kaşığının arkası ile bir iki yerden dene ufak ufak aç. Hatta bende açılmışı var:) Giulietta fakir versiyon.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
                         jeremy clarkson

Lbe

LBE..!!!
Çay kaşığının arkası ile bir iki yerden dene ufak ufak aç. Hatta bende açılmışı var:) Giulietta fakir versiyon.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Şimdi düz tornavidayla giriştim vee yanlış alarm.Benimki de boşmuş.Flaş tutup baktığımda içerde açık renkli bi şey parlıyodu bende tweeter sanıyordum meğer kaportanın boyasıymış..

LBE..!!!

fevkalbeser12

LBE..!!!

Şimdi düz tornavidayla giriştim vee yanlış alarm.Benimki de boşmuş.Flaş tutup baktığımda içerde açık renkli bi şey parlıyodu bende tweeter sanıyordum meğer kaportanın boyasıymış..

LBE..!!!
Welcome to poor club:)
                         jeremy clarkson

hi_cazz

Fakirler sizi . Bir tweeter ları bile yok.

Lbe

Yalnız arka tweeterları bilmiyorumda center koymak çok mantıklı geldi.Eğer destekliyorsa içerdeki akustiği çok değiştireceği kanaatindeyim :)

fevkalbeser12

Beyler ben 8 cm hoparlör buldum. Bana iyi gibi geldi fiyat performans açısından. Yalnız çift satılıyor, benimle ortak hoparlöre girmek isteyen var mı? Kurbanda danaya girer gibi:)
                         jeremy clarkson

chao

Beyler ben 8 cm hoparlör buldum. Bana iyi gibi geldi fiyat performans açısından. Yalnız çift satılıyor, benimle ortak hoparlöre girmek isteyen var mı? Kurbanda danaya girer gibi:)

benden önce talip yoksa ben varım :)

fevkalbeser12

O zaman hayırlı olsun ortaklığımız:) Ben bi satıcıyı ararım sonra sana mesaj atarım.
                         jeremy clarkson

chao

O zaman hayırlı olsun ortaklığımız:) Ben bi satıcıyı ararım sonra sana mesaj atarım.

tamamdır anlaştık :)