Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozi156

bugun bizde siparisimizi verdik beylikduzinden...

1.6 dizel
beyaz
sunroof
karartilmis cam
spor paket 1
blue&me
kapanan yan aynalar
gorus paketi
mikrofiber+deri kirmizi dikisli koltuk( arka kol dayamali ve 3.arka kafalikli)

eylul sonu gelecek ozel siparis oldugu icin..simdiden ya sabir diyiyorum kendime

bu arada arkadaslar tam anlayamadim mikro+deri dosemelide kol dayama ve arka kafalik olmuyormu...yoksa siparisi deri doseme paketi olarak degistircez...acil yardimmm...

Sportivo

Soner ve Özcan beyler, sizlerin de Guiletta'larınız hayırlı olsun.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

CaNy

quote:

bugun bizde siparisimizi verdik beylikduzinden...

1.6 dizel
beyaz
sunroof
karartilmis cam
spor paket 1
blue&me
kapanan yan aynalar
gorus paketi
mikrofiber+deri kirmizi dikisli koltuk( arka kol dayamali ve 3.arka kafalikli)

eylul sonu gelecek ozel siparis oldugu icin..simdiden ya sabir diyiyorum kendime

bu arada arkadaslar tam anlayamadim mikro+deri dosemelide kol dayama ve arka kafalik olmuyormu...yoksa siparisi deri doseme paketi olarak degistircez...acil yardimmm...

Arka Kol dayama ve 3. arka kafalık sadece Venere deri döşemede var.

Gelen örnek spor paket araçlarda da teyid edebilirsiniz.

ozi156

kol dayamasizda olmaz dogusu cunku bardaklik var 2 adet,  kol dayamada guzel duruyor ve ise yariyor..
spor paketleri tabiki inceledik.hepsi de mikro+deri idi.yarin degistircem o secenegi ,yabanci sitelerede baktim ve oralardada kol dayamasi ile gelmiyor..kirmizi dikisli siyah deri olarak degistircem 923 kodlu olanla..

ozi156

quote:

Soner ve Özcan beyler, sizlerin de Guiletta'larınız hayırlı olsun.

tesekkurler..spor paketli olunca arabanin sekli semali ve goruntusu cok degisti..cunku ilk gordugumde sogumustum.

CaNy

Benimde şu an aracım Venere deri döşeme spor paket2 olarak Kçükyalıda yatıyor ve kol dayama ile kafalık üzerinde mevcut, gerçektende kullanışlı görünüyor halen arabayı alıp kullanamasamda :)

Sercan Keklik

beyazı bugun gördüm canlı canlı dokundum açıkcası hıc begenmedım kişisel zevkıme kesınlıkle uygun degıl arabayı palio gıbı göstermiş bence.. Alan arkadaşlar güle güle bnsinler fikrime aldırış etmezlerse sevinirim :) zevk renk neticede hepsine kazasız hayırlı sürüşler diliyorum.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

bado

quote:

Benimde şu an aracım Venere deri döşeme spor paket2 olarak Kçükyalıda yatıyor ve kol dayama ile kafalık üzerinde mevcut, gerçektende kullanışlı görünüyor halen arabayı alıp kullanamasamda :)

ben anlıyamadım venere hangisi venus hangisi:? resimlerle ornekliyebilrmyiz?
bide spor paket 1 ve 2 de 3. arka kafalık ve kol dayama mevcut..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

ozi156

eger spor pakette venere deri doseme varsa kol dayama yeri oluyor,ama mikro+deri ise onlarda olmuyor...zaten donanimda venere deri doseme+kol dayama +3 arka kafalik birlikte  yada mikro+deri koltuk olarak seciliyor iyi bkinca...sanirim venus de spor  paketle gelmiyor,onu deri pakei olarak ayri aliyorsun..
ayrica 8c kirmizisi bu arabada harika olurdu ama bayagi pahali,normal kirmizi olsa yine de guzel olurdu.(mito da kullanilan kirmizi)

bado

Register or Login" border=0>

venere bumu oluyor?

CaNy

quote:

Register or Login" border=0>

venere bumu oluyor?

Evet bu bir Venere deri döşeme.

Venusta daha kalın, micro+deri de ise daha ince geçişler var sırt bölgesinde....

bado

teşekkürler..

asklepios

herşey güzel de; 8c kırmızısına 2000 euro diyor.yürü bee

agucba

8C kırmızısı için tüm ülkelerde oldukça yüksek fiyat farkları talep edilmekte.

Suadiye Birmot zamanında 8C renginin MiTo'da kullanılması için 7500,-Euro talep edildiğini ve Ferrari tesislerinde boyandığını söylemişti.

///////////////

Borracho

plaka çıkamadı, bizim teslimat salı'ya kaldı...

Dentist

Özel plaka mı Burak?
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Borracho

quote:

Özel plaka mı Burak?

sistem degismis, artık evrakları teslim ettikten bir gün sonraya randevu veriyorlarmış. evraklar bugün bitti, plaka islemi pazartesiye sarktı..hatta artık diledigin gibi biraz para katıp plaka da alamiyormussun. ne cikarsa bahtinaymis.. en azından besiktas sube de oyleymis..

alfistahakan

Ben olsam 4 gün uyuyazmdım.Hayırlı olsun hep böyle tatlı heyecanlar yaşamak nasip etsin....
Hakan
Forever Alfa

naxos

Bende p.tesi plaka işlermleri için vekalet vereceğim. carşamba falanda hazır olur gibn duruyor..
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

ozi156

hayirli olsun Soner Bey...
eylul sonu ekim basina kadar beklemek zorundayiz biz...
listeye guclendirilmis kaliper de ekleyerek siparis verildi..bugun ayrica biraz tur attik gui. ile 170 lik ti..kirmizi deri.sunroof lu ve guclendirilmis kaliper vardi..hizlanmasi ,manevra ve durmasi oldukca basarili idi...alanlarin pisman olmayacagi kesin...

naxos

quote:

listeye guclendirilmis kaliper de ekleyerek siparis verildi..bugun ayrica biraz tur attik gui. ile 170 lik ti..kirmizi deri.sunroof lu ve guclendirilmis kaliper vardi..hizlanmasi ,manevra ve durmasi oldukca basarili idi...alanlarin pisman olmayacagi kesin...

Ben cesaret edip Tb alamadım eminim canavar gibidir Km cok yaptıgım için dizeli tercih etmek zorunda kaldım biraz gönülsüzde olsa.
Zaman cabuk geciyor merak etmeyin sizde kavuşursunuz yakında.
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

naxos

quote:

beyazı bugun gördüm canlı canlı dokundum açıkcası hıc begenmedım kişisel zevkıme kesınlıkle uygun degıl arabayı palio gıbı göstermiş bence.. Alan arkadaşlar güle güle bnsinler fikrime aldırış etmezlerse sevinirim :) zevk renk neticede hepsine kazasız hayırlı sürüşler diliyorum.

Yaw sercan bari linea falan deseydin palio benzetmesi cok acımasız olmuş
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

CaNy

quote:

Söz konusu aracı nerede deneme fırsatı buldunuz acaba?

Bizimde gidip bir sürüş yapma şansımız varmı böyle bir araç ile?

Sportivo

Güçlendirilmiş kaliperin ne kadarlık bir katkısı oluyor durma mesafesine?
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

master

quote:

quote:

Özel plaka mı Burak?

sistem degismis, artık evrakları teslim ettikten bir gün sonraya randevu veriyorlarmış. evraklar bugün bitti, plaka islemi pazartesiye sarktı..hatta artık diledigin gibi biraz para katıp plaka da alamiyormussun. ne cikarsa bahtinaymis.. en azından besiktas sube de oyleymis..

Burak Bey hala bağış yapıp istediğiniz plakayı alabilme imkanınız var bazı şubelerde :) Tabii sizin ikametgahınızın o plakanın verildiği semte ait olması lazım. Eskiden başka gösterip istediğiniz plakayı alabiliyordunuz diye biliyorum da, artık kendinizinkinin öyle olması gerekiyor.

Ama Beşiktaş plakaları arasından beğendiğiniz varsa biraz bağışla vermemeleri için bir sebep yok bence. Kadıköy'de biraz bağışla istediğiniz harfleri veriyorlar mevcutsa.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS