Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sercan Keklik

quote:

Güçlendirilmiş kaliperin ne kadarlık bir katkısı oluyor durma mesafesine?

kullanıcının bunu günlük yaşantısında hıssedıcegını sanmıyorum ki..

güçlendirilmiş diye sattıkları sanırım sadece kırmızı kaliperden ibaret normalde gri renk gelen kaliper kırmızı sanırım teknik bir açıklama bulursak daha net konusulurda boyutları vs aynı brembo o boyutta tek pıston caplı kaliper üretiyordu.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ozi156

quote:

on disk genisligi nerdeyse janti kapliyordu:)

ozi156

quote:

quote:

kullanıcının bunu günlük yaşantısında hıssedıcegını sanmıyorum ki..

güçlendirilmiş diye sattıkları sanırım sadece kırmızı kaliperden ibaret normalde gri renk gelen kaliper kırmızı sanırım teknik bir açıklama bulursak daha net konusulurda boyutları vs aynı brembo o boyutta tek pıston caplı kaliper üretiyordu.

teknik bilgiye bende sahip degilim.ama dedigim gibi disk genisligi ,standartlara gore en az 3 cm daha genisti..

CaNy

Bana sadece kırmızıya boyanmış bir kaliper gibi gözükmedi :)
Register or Login" border=0>

Sercan Keklik

standartıda gri olarak gelmiyor mu zaten? kaliper ?
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

bado

bugun suadiyeye gittim.beyaz giuliettayı görme fırsatım oldu.gayet güzel duruyor.yanındaki kırmızıda bi o kadar yakışmış.. p.tesi gibi bnde siparişi veriyorum kısmetse.. kısaca almak istediğim donanım:

1.4 170 dist. (beyaz)
spor paket 2
bixenon
sunroof
navigasyon
kaliper
görüş paket
siyah cam
blu&me
katlanır ayna...

görüşlerinizi bekliyorum..

yanlız beni bugun cany ile hakan bey navigasyon'dan caydırmya çalıştılar görüntü için o kadar para verilirmi dediler.cany'de hakan bey caydırmış ama ben caymıycam :))) .. valla çok boş duruyor navisiz..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Dentist

Navigasyonu sonradan sd karta yükleyerek işler hâle getirebilirsin belki Bahadır...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

bado

ewt buda bir çözüm olabilir düşünmemiştim..araştırmak gerek.. saol abi.

ozi156

quote:

bugun suadiyeye gittim.beyaz giuliettayı görme fırsatım oldu.gayet güzel duruyor.yanındaki kırmızıda bi o kadar yakışmış.. p.tesi gibi bnde siparişi veriyorum kısmetse.. kısaca almak istediğim donanım:

1.4 170 dist. (beyaz)
spor paket 2
bixenon
sunroof
navigasyon
kaliper
görüş paket
siyah cam
blu&me
katlanır ayna...

yanlız beni bugun cany ile hakan bey navigasyon'dan caydırmya çalıştılar görüntü için o kadar para verilirmi dediler.cany'de hakan bey caydırmış ama ben caymıycam :))) .. valla çok boş duruyor navisiz..

hayırlı olsun..sıstem zaten tomtom ..tr harıtası olmadıgı ıcın caydırmaya calısmıslardır.ama bırcok sıtede yuklemenıze yardım edecek kısıler ve bılgıler mevcut..cok kısı bunu yapmıs ve kullanıyor.
bıxenon paketı bende aldım ama sanırım hevesım kutsağımda You are not allowed to view links. Register or Login nın ınt. braşürlerınde ve vıdeolarında bıxenonlar afs sıstemı ıle tanıtıyorlar.bende bu yuzden aldım afs TR de opsiyonel mıydı?????

bado

quote:

quote:

1.4 170 dist. (beyaz)
spor paket 2
bixenon
sunroof
navigasyon
kaliper
görüş paket
siyah cam
blu&me
katlanır ayna...

hayırlı olsun..sıstem zaten tomtom ..tr harıtası olmadıgı ıcın caydırmaya calısmıslardır.ama bırcok sıtede yuklemenıze yardım edecek kısıler ve bılgıler mevcut..cok kısı bunu yapmıs ve kullanıyor.
bıxenon paketı bende aldım ama sanırım hevesım kutsağımda You are not allowed to view links. Register or Login nın ınt. braşürlerınde ve vıdeolarında bıxenonlar afs sıstemı ıle tanıtıyorlar.bende bu yuzden aldım afs TR de opsiyonel mıydı?????

teşekkürler.. AFS sistemin ne olduğunu bilmediğim için sorunuza cvp vermeiyccem.. nedir?

ozi156

quote:

quote:

quote:

1.4 170 dist. (beyaz)
spor paket 2
bixenon
sunroof
navigasyon
kaliper
görüş paket
siyah cam
blu&me
katlanır ayna...

teşekkürler.. AFS sistemin ne olduğunu bilmediğim için sorunuza cvp vermeiyccem.. nedir?

adaptive frontlight system..virajlara ve hıza gore bellı bir acıyla donuyor mercek..

bado

hmm. annadım.. türkiye de olmaması gibi bişi yoktur heralde..ikiş farklı sistemmi yapıyorlar.. gerçi ben hiç olmadığını bılıyorum viraja göre acı alma v.s eger italyada var ise burası için ayrı bi bixenon sistem olmaz heralde..

Dentist

Adaptic Bi-Xenon Far ve Far Yıkama birleşik obsiyon olarak alınıyor .Sanırım 1100 Euro idi Bahadır.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

ozi156

ordaki sitelerde "bixenon with AFS demis "opsiyonel filan dememis broşürlerde..ama bir yerde AFS nin opt. oldugu yazıyor...bende kıllandım...inş. vardır..

bado

şimdi alfa romeo sitesinden indirdiğim donanım ve fiyat listesine baktım AFS die bi ayrım yok.. bixenon ve far yıkama diyor.. afs 'nın adı geçmiyor.. ayrıca öle bişide yapıyosalar şayet 150 ? da ona istıyosalar zırvalıyolar derim...

ozi156

oyle bir fiyat girdisi var mıydı Murat Bey...

bado

bu arada bide saçma olan bişi var 159'da ısıtmalı ön koltuk opsiyonu 300? giuliettta 1000 ? enteresan.

ozi156

cunku on koltuklar elektrıklı .surucu tarafı hafızalı,aynada aynı sekılde 3 adet memo var...

ozi156

bu arada sahur vaktı gelmiş:)

bado

159 daki aynı deilmi..?

bide şimdi bugun aldığım giuliettanın kataloğuna baktım.. AFS var fakat dediğinz gibi bir ayrım yok.. AFS'li (Adaptif far sistemi) bixenon farlar ve far yıkama diye geçmiş.. böle bi ayrım yok...heralde..

bide bu gelen partide hiç bi araçda otomatik kapanan ayna yokmuş çok ama çok saçma geldi.. bundan sora gelecek olanlarda 100-150 ? luk bi opsiyon olcakmışş

bado

quote:

bu arada sahur vaktı gelmiş:)

aynen :))

ozi156

tr kataloğu degılmi???

bado

quote:

tr kataloğu degılmi???

ewet.. bugun aldım.. bende..