Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA'sını ARAYAN YENİ ÜYELER

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mustafa26

You are not allowed to view links. Register or Login
Tüm bakımları yapılmış , Bilstein B8 amortisör ve H&R yay takılmış ancak güneş yanığı nedeniyle boya isteyen 158 bin kmdeki 156 ( 50.000 TL) mı yoksa 15 yıllık sahibinden ,bakımlı ve kozmetiği çok iyi 215 bin kmdeki 156 (57 000TL) mı daha mantıklı sizce ?

İkinci ilan samimiyetsiz ve gerçekten uzak şekilde övülmüş bana göre.
Km bilgisi orijinal ise biraz pazarlık ve sonrasında kozmetik maliyetten kaçınmıyorsanız birinci ilan daha makul duruyor bahsedilen iki araç arasında. Fiyatları hakkında yorum yapamam, az veya çok diyemem.
156 1.6 1998
156 2.0 1999
156 SW SS 2003
145 QV 1997
156 2.0 1999

Testarossa

Tüm bakımları yapılmış , Bilstein B8 amortisör ve H&R yay takılmış ancak güneş yanığı nedeniyle boya isteyen 158 bin kmdeki 156 ( 50.000 TL) mı yoksa 15 yıllık sahibinden ,bakımlı ve kozmetiği çok iyi 215 bin kmdeki 156 (57 000TL) mı daha mantıklı sizce ?

Dün gece Suadiyede gördüm griyi, kesin boya ihtiyacı var.
this is all about passion

devirsever

Gri olan gozume hos gorundu. Aracin bakimlarinin yapildigi servisle gorusup bahsedilenleri teyit ettirip alabilirisiniz. Bu devirde 156sina bu kadar para harcayan arkadas gormek sevindirici tabi, gorsel olarak boya vs toplamak cok yormayacaktir sizi.

Yalniz arac gumruk cikisliysa arac liffte guzelce bir incelenmeli, ozellikle Hollan`dadan gelenlerde curukle karsilasilabiliyor.
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6 (Güncel)

devirsever

Kirmizi olan 156, klasiklikle sportiflik arasinda sikismis kalmis gibi  :D
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6 (Güncel)

devirsever

griyede ufak dokunuslar lazim tabi, direksiyon degismeli bence, yada en azindan orta konsol karbon turevi olan bir tip var, onunla degisirse direksiyon cok siritmayabilir. Egzos icin kesilen tampon biraz isciligi kotu gorundu bana. Farlar temizlenebilir yada degistirilebilir. Vites topuzu o kokpitte cok parlak kalmis.

Distanda guzelcene duzeltilip boyanmasi gerekiyor aracin.

Tabi bende iki arac icinde fiyat konusunda yorum yapmiyorum.
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6 (Güncel)

radar54

Gri olan mekanik olarak denildiği gibiyse pazarlığı yapılır alınır. Bir güzel boyatılır yıllarca binilir.  :yukari-ok: You are not allowed to view links. Register or Login Nuri abimin dediği gibi bu devirde Alfasına bu kadar para ve emek harcayan zor bulunur.  ;)
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-

martini_lancia

İlla ikisi arasında seçim yapılacaksa tartışmasız gri diyebilirim.Eğer malum site üzerindeki diğer ilanları da baz alacaksanız,65bin tl'ye satışta olan siyah mk2 ss olanı almaya çalışırım.
2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.

F-urkan

Teşekkür ederim  yorumlarınız için. Bana da gri olan mantıklı geliyor.

radar54

İlla ikisi arasında seçim yapılacaksa tartışmasız gri diyebilirim.Eğer malum site üzerindeki diğer ilanları da baz alacaksanız,65bin tl'ye satışta olan siyah mk2 ss olanı almaya çalışırım.
O SS'i ilana girdi gireli takip ediyorum neden satılmadı anlamış değilim. Söylendiği gibi bakımlıysa 3-5 bakılmadan alınması gerekiyordu bence...
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-

martini_lancia

Teşekkür ederim  yorumlarınız için. Bana da gri olan mantıklı geliyor.

b8 amortisörlere iyice baktırın,es kaza 1 tanesi değişim ister felan bulmanız oldukça zor olacaktır ülke şartlarında.Sırf 1 tanesini tedarik edememe yüzünden komple stock amortisörlere dönmeniz gerekebilir.Ayrıca deri koltukların kondisyonu fotolardan net şekilde görülemiyor gri aracın,umarım iyidir.

F-urkan

O SS'i ilana girdi gireli takip ediyorum neden satılmadı anlamış değilim. Söylendiği gibi bakımlıysa 3-5 bakılmadan alınması gerekiyordu bence...

SS çok hoşuma gitti benim de ama gözüm korktu okuduklarımdan sonra.

F-urkan

b8 amortisörlere iyice baktırın,es kaza 1 tanesi değişim ister felan bulmanız oldukça zor olacaktır ülke şartlarında.Sırf 1 tanesini tedarik edememe yüzünden komple stock amortisörlere dönmeniz gerekebilir.Ayrıca deri koltukların kondisyonu fotolardan net şekilde görülemiyor gri aracın,umarım iyidir.
Teşekkür ederim, önemli bir detay.

deus dominus

araçla ilgili ne düşünüyorsunuz? aslında giuiletta bakıyordum ama çok çekici geldi gözüme.

Feridun

araçla ilgili ne düşünüyorsunuz? aslında giuiletta bakıyordum ama çok çekici geldi gözüme.
Merhaba yeni üyeyim bende 147 bakıyorum. Çok güzel yani duruşuna bişi denmez aşık ediyor insanı kendine ama ağır hasarlı bir araç alınır mı bilmiyorum alfalardan da çok iyi anladığım söylenemez ama ağır hasar korkutuyor insanı şase podye ve direkler oynamamışsa yine düşünülür sanırım ama çok bilmiyorum.

VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

martini_lancia

Evet hemfikirim,bu zamana kadar satılmaması enteresandı,biraz önce konuya istinaden ilanlara baktığımda göremedim,satılmış belli ki. :D

MBGR

159 bakanlara ufak bir faydalı bilgi vereyim.

159'larin direksiyondaki airbag yazısi aşağıya doğru yarım daire şeklinde, SRS AIRBAG'dir ve üzerinde korna simgesi mevcuttur. Bundan başka her türden yazi tekrardan kaplandigina delalettir.

Yolcu tarafinda ise air ile bag heceleri arasında boşluk bulunur. Yani AIR BAG şeklindedir. Artı olarak torpidonun üst kısmındaki hoparlör kapagi birebir oturmaz orjinalde. Etrafında oluk şeklinde bir boşluk mevcuttur.

Böylelikle direksiyonda kavissiz yazı, konsolda Airbag yazısi ayri olmayan ve hoparlör kapagi oluksuz şekilde birebir oturan 159 gorur iseniz, airbag açtığını ve torpidonun tekrar kaplandigini anlayabilirsiniz.  :kahve:

Feridun

159'larin direksiyondaki airbag yazısi aşağıya doğru yarım daire şeklinde, SRS AIRBAG'dir ve üzerinde korna simgesi mevcuttur. Bundan başka her türden yazi tekrardan kaplandigina delalettir.

Yolcu tarafinda ise air ile bag heceleri arasında boşluk bulunur. Yani AIR BAG şeklindedir. Artı olarak torpidonun üst kısmındaki hoparlör kapagi birebir oturmaz orjinalde. Etrafında oluk şeklinde bir boşluk mevcuttur.

Böylelikle direksiyonda kavissiz yazı, konsolda Airbag yazısi ayri olmayan ve hoparlör kapagi oluksuz şekilde birebir oturan 159 gorur iseniz, airbag açtığını ve torpidonun tekrar kaplandigini anlayabilirsiniz.  :kahve:
Teşekkürler bilgi için 147 için de geçerli mi bu?

MBGR

Teşekkürler bilgi için 147 için de geçerli mi bu?

Hayır, sadece 159 icin geçerli. 147ler hakkında bilgi sahibi değilim maalesef.

Feridun

Hayır, sadece 159 icin geçerli. 147ler hakkında bilgi sahibi değilim maalesef.
Anladım teşekkürler 147 hakkında bilgisi olan paylaşırsa böyle ince ayrıntıları çok güzel olur.

rhodia

Merhaba Ankaradayım, temiz bir otomatik MİTO bakıyoruz eğer satmak isteyen olursa doğrudan iletişime geçebilir. İkinci kez Alfa sahibi olma isteği güzel bir heyecan :)

Feridun

Merhaba Ankaradayım, temiz bir otomatik MİTO bakıyoruz eğer satmak isteyen olursa doğrudan iletişime geçebilir. İkinci kez Alfa sahibi olma isteği güzel bir heyecan :)
Umarım bulursunuz bende temiz bir kırmızı 2006 üstü 147  bakmaya devam ediyorum umarım temizini uygunsa bulabilirim.

rhodia

Çok az ilan var maalesef ama burada en azından satmak niyetinde olan varsa ulaşabilirim diye yazdım. Teşekkürler

Bugraltun

Yolcu tarafından kıllanıyodum o airbag yazisi yuzunden, meğer orijinalmiş  :haydi:

Faydali bilgi, tesekkurler.

Berat651

Herkese merhaba, forumda ilk mesajım olduğunu belirtmek isterim.

mk2 156 arıyorum (diri ve temizse mk1 de olabilir). Önceliğim bir alfistanın arabasını almak, denk gelmezse sahibindene bakacağım. 156'sını satmayı düşünen varsa iletişime geçerse çok sevinirim. İyi forumlar.

Mehmet Btk

Herkese merhaba, forumda ilk mesajım olduğunu belirtmek isterim.

mk2 156 arıyorum (diri ve temizse mk1 de olabilir). Önceliğim bir alfistanın arabasını almak, denk gelmezse sahibindene bakacağım. 156'sını satmayı düşünen varsa iletişime geçerse çok sevinirim. İyi forumlar.

Yardımcı olalım özelden ulaşabilirsiniz  :)
Engineer